Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
78 Aktiviteter
Sort by:
Trogir og Split
Udflugter & dagsture

Trogir og Split

Beliggende i hver sin ende af Kastela Golfen, byder Trogir og Split på to kontrastfyldte visioner fra fortiden. Trogir er en middelaldeby der ligger på en ø, mens Split er en moderne og travl havneby, der er opstået oven på en romersk kejsers palads.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Krka National Park og vandfald på naturudflugt
Aktiviteter

Krka National Park og vandfald på naturudflugt

De store udendørs oplevelser bliver ikke større end Krka National Park, en af Kroatiens vildeste naturskatte. Du får en chance for at indånde den friskeste luft og udforske det vandfaldsprøjtende landskab i Skradinski Buk. Der er også et besøg i Stella Croatica, som er berømt for sine håndlavede varer.Krka National Park er et sted med tordnende vandfald, søer og vandreture ved floden. Men inden du ankommer, besøger du Stella Croatica - hvor du kan smage nogle lokale håndlavede delikatesser. Når du først er i parken, har du dagen til at slentre langs vandrestierne ved vandet, tage til en etnisk landsby for at lære om gamle traditioner og besøge en historisk vandmølle.Men parkens kronende ære er Skradinski Buk - en enorm naturlig pool med 17 overlappende vandfald, der sprænger gennem træerne. Du kan også spotte nattergale, hejre, falke, ugler og mere. Her har du tid til frokost.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Shuttlebus om morgenen til Makarska
Transport

Shuttlebus om morgenen til Makarska

Makarska er en hesteskoformet bugt på Adriaterhavskysten og er et godt udflugtsmål. Udnyt denne problemfri halvdags transportmulighed og besøg denne fornemme kroatiske by. Tilbring formiddagen med at udforske middelalderkirker, shoppe souvenirer i stilfulde butikker eller sidde på barer og restauranter på den palmeomkransede strandpromenade. Valget er dit.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
Dubrovnik-tur
Udflugter & dagsture

Dubrovnik-tur

At udforske Dubrovnik er som at finde en skattekiste med historiske mesterværker. På denne udflugt fra Split vil du opleve renæssancens arkitektur, gamle paladser og historiske kirker, der har været med til at give Dubrovnik kælenavnet ”Adriaterhavets perle”.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Mostar
Udflugter & dagsture

Mostar

Øst møder vest i Mostar - en by, hvor minareter og kirkespire rejser sig over de gamle stenhuse. Vi krydser grænsen til Bosnien-Hercegovina og oplever seværdigheder som den verdensberømte Stari Most-bro og bazaren.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Croatia Zip Line South
Aktiviteter

Croatia Zip Line South

Enjoying Croatia's unspoiled landscapes just got an adrenaline boost. Admire the pine-clad hills of the Makarska Riviera, then strap in, step off and zoom across the Tučepi valley by zipline for one thrill-pumping adventure.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Rafting på Cetina-floden
Aktiviteter

Rafting på Cetina-floden

Smukke landskaber og adrenalinfremkaldende eventyr ler hvad denne rafting-tur på Cetina-floden handler om. Vi kører langs den dalmatiske kyst mod Omis og fortsætter derefter op ad de vestlige skråninger på bjergkæden Dinaric Alps, frem til udgangspunktet for dette eventyr. Turen ned af bjerget afsluttes nogle timer i dem nedre del af Cetina-kløften.Vi bliver hentet og forlader Split for at køre i retning mod Omis – en idyllisk by for foden af et bjergpas ved floden Cetina. Herfra kører vi op i bjergene. Ved startstedet for raftingturen bliver der en sikkerhedsgennemgang og personalet uddeler udstyret: våddragter, hjelme og flydeveste. Så er det bare at tage plads i gummiflåden og gøre dig klar til en tur gennem den dybe, klippefyldte floddal. Her venter floder med stærk strøm og rolige vandløb, hvor flåden glider, spinner og suser gennem det skummende vand. Selve raftingturen er cirka tre timer lang og afsluttes i den nedre kløft. Her kan du slappe af med et dyp i floden eller en gåtur i skoven.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Omis og Cetina-floden
Udflugter & dagsture

Omis og Cetina-floden

Hvis du leder efter billedskønne seværdigheder og typisk kroatisk mad, så er denne udflugt lige noget for dig. Du rejser langs kysten fra Split, gennem bjergene og videre til kystbyen Omis. Der vil også være en bådtur op ad floden Cetina, hvor frokosten venter på en lokal restaurant.Vi tager af sted i jagten på det fantastiske dalmatiske landskab langs Makarska-rivieraen, hvor vi gradvist snor os over bjergene til Omis. Du kan hoppe på en båd for at sejle op ad floden Cetina og se den skære sig gennem den dybe kløft, mens den snor sig fra højlandet ned mod det blågrønne hav.Vi går i land til en velsmagende frokost på en lokal restaurant, og derefter er der tid til at slappe af ved floden. Efter bådturen nedstrøms igen er det tid til at udforske Omis og dens farverige historie. Du slutter dagen af med at vandre rundt i kirkerne, fæstningerne og i de smalle gader, hvor de berygtede Omis-pirater engang færdedes.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Biokovo Naturpark
Udflugter & dagsture

Biokovo Naturpark

Kroatiens dalmatiske kyst er hjemsted for en af landets smukkeste naturparker - Biokovo. Og denne halvdagstur bringer sightseeing til et helt andet niveau, når vi vandrer op til Dalmatiens højeste punkt, St Jure. Det er dog hele turen værd, når vi nyder den endeløse udsigt over Adriaterhavet og de omkringliggende øer.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Rundtur i Krka Nationalpark fra Brač
Udflugter & dagsture

Rundtur i Krka Nationalpark fra Brač

Der findes næsten ikke noget bedre udendørsområde end Krka Nationalpark, en af Kroatiens vildeste naturskatte. Her får du mulighed for at indånde den friskeste luft og udforske vegetationsrige landskaber fyldt med brusende vandfald.Krka Nationalpark er et sted med vandfald, søer og vandring langs floderne. Efter en kort introduktion har du dagen til at slentre på træstierne langs vandet. Men parkens krone på værket er Skradinski Buk - en enorm naturlig pool med kaskader fra 17 vandfald, der bryder frem fra træerne.Stop her for at spise en snack på en lokal restaurant, og du kan tage en dukkert i faldets nederste sø. Du kan også gå på jagt efter dyreliv, da nattergale, fiskehejre, falke og ugler alle er faste gæster her. Hold desuden øje med fisk i Krka-flodens gennemsigtige vand.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Shuttlebus til Makarska
Transport

Shuttlebus til Makarska

Kroatien vækkes til live om aftenen, og der er få bedre steder at nyde en aften på Adriaterhavskysten end i Makarska. Udnyt vores problemfri transportmulighed for at udforske byens dalmatiske skønhed efter mørkets frembrud. Brug din tid her på at shoppe souvenirer i stilfulde butikker eller fordybe dig i menukortet på restauranter og klassiske cocktailbarer på den palmeomkransede promenade.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
Biokovo rundtur med firhjulstrækker
Aktiviteter

Biokovo rundtur med firhjulstrækker

Biokovo-bjergkæden, der tårner sig op over Makarska, er et syn, der skal ses og udforskes. Du kommer ind i Biokovo Naturark på denne heldagstur i firehjulstrækker, som bringer dig tæt på naturen, uden at du behøver at vandre over lange afstande. Du kommer til skywalken, hvor du kan træde ud på glasbroen og opleve den storslåede udsigt.Spænd sikkerhedsselen og nyd en naturskøn tur i firehjulstrækker op over Adriaterhavskysten til bjergkæden Biokovo. Undervejs vil dit eventyr nå nye højder med et besøg på den imponerende Skywalk, der ligger 1228 meter over havets overflade. Træd op på den buede struktur med glasgangbro og forbered dig på en blændende udsigt over Makarska-rivieraen og mange øer.Det smukke ved at køre i firehjulstrækker er, at du nemt kan overvinde den længste og højeste asfaltvej i Kroatien, det er en panoramisk tur med Biokovo-bjergkæden som baggrund. Hvis vejret tillader det, fortsætter vi længere ind i Biokovo for at stoppe ved St. George's Peak, der rejser sig 1762 meter over havets overflade.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Introduktion til Split

Som den næststørste by i Kroatien er Split et sprudlende og levende sted. Dens centrale beliggenhed, ud mod Adriaterhavet, gør den til det perfekte sted at starte for at udforske det omkringliggende område, inklusiv de charmerende øer. Men Split er også en skøn destination at besøge på egen hånd - med dens blanding af stilarter fra romerske ruiner til byzantinske buer, fra venetianske promenader til afrikanske indflydelser.

Ankommer du med færge, vil byen sikkert gøre indtryk på dig med dens fantastiske udsigt til de kystnære bjerge ved det glimtende hav. Diocletian-slottet er byens mest genkendelige vartegn, et majestætisk romersk slot og UNESCO Verdensarvssted. Du vil blive overrasket over at opdage, at slottets udseende udføres af en labyrint af smalle gader fyldt med restauranter, butikker og barer, i stedet for et slot fyldt med antikke artefakter.