Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
12 Aktiviteter
Sort by:
Samos ørundtur fra vestkysten
Udflugter & dagsture

Samos ørundtur fra vestkysten

Samos er et godt eksempel på, at det er de små ting, der tæller. Og øen har det hele – smuk natur, historie håndarbejde og lokale produkter af høj kvalitet. På denne heldagstur fra Votsalakia oplever du det hele på én og samme dag. Blandt højdepunkterne er Hera-templet og landsbyerne Kokkari og Potami samt besøg hos oliven- og vinproducenter.Dagen starter med et besøg på en traditionel olivenfabrik, hvor vi lærer om, hvordan man fremstiller olien. Derefter besøger vi et keramikværksted, der drives af kunstneren Timo. Vi mødes med den lokale guide ved det ortodokse kloster og fortsætter derefter til Heras Tempel, et af de største templer i antikkens Grækenland.Når det er tid til frokost, stopper vi i den maleriske landsby Pythagorion, der er perfekt til dette formål. Du har også lidt tid på egen hånd, inden vi fortsætter til Kokkari for at se os omkring. Vi slutter dagen af med et besøg hos en vinproducent, hvor vi kan smage på den lokalt producerede vin.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, nl 

Oplev Patmos
Udflugter & dagsture

Oplev Patmos

Tiden har nærmest stået stille på Patmos siden Johannes fik sin åbenbaring her for 2000 år siden – hvilket gør en dagstur til øen til en fascinerende oplevelse. Vi tager færgen til denne historiske ø syd for Samos og besøger Johannes-klostret, Apocalypso-grotten og byerne Chora og Skala.Når vi stiger af båden vil du blive imponeret af flotte mure rundt om Johannes-klostret. De tårner sig op over hele øen og giver mere et indtryk af et befæstet slot end et kloster. Klostret blev opført i det 11. århundrede, og Patmos blev kendt som det "Ægæiske Jerusalem". Vores guide fortæller den fascinerende historie, inden vi tager gennem Chora's hvidkalkede gader for at besøge Apocalypso-grotten.Denne udflugt byder på mere kun end historie og kulturarv - du får masser af tid på egen hånd til at slappe af og vandre rundt i de charmerende omgivelser i Skala havn, inden vi sejler tilbage til Samos.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Sejltur langs østkysten af Samos
Udflugter & dagsture

Sejltur langs østkysten af Samos

Du føler rigtigt, at du er på ferie, når du befinder dig i solen med en kølig havbrise, der skyller ind over dig. På denne bådtur udforsker vi de lokale farvande ud for Samos' østkyst, med stop ved to af de mest tiltalende strande - Posidonio og Megali Lakka - og holder barbecue-frokost på stranden.Vi sejler fra Pythagorion om morgenen, gennem Mycale-strædet, der adskiller Samos fra Tyrkiet. Vi passerer fjerne strande og ubeboede småøer, og med lidt held kan vi spotte delfiner. Samtidig serveres sød vin, juice og frisk frugt. Kaptajnen kaster anker ved Posidonio-stranden, og du kan enten svømme i land eller hoppe om bord på en jolle. Efter en times tid, sejler vi videre til den skjulte perle Megali Lakka, der kun er tilgængelig med båd.Her kan du slappe af eller svømme, mens besætningen gør klar til en barbecue på stranden, der også indebærer ouzo - den stærke lokale brændevin - og juice. Efter ca. tre timer er det tid til at sejle tilbage til Pythagorion fulde af indtryk.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fi, nl, no, +1  sv

Bådtur til Samiopoula
Udflugter & dagsture

Bådtur til Samiopoula

Denne formiddagtur med båd giver dig en herlig fornemmelse af at slappe af, langt borte fra det hele. Du køler dig ned i havet ud for Samos sydkyst og udforsker den lille ø Samiopoula – der kun har fem indbyggere.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, da, en, fi, +4  fr, nl, no, sv

Aftentur
Udflugter & dagsture

Aftentur

En aften i en af Samos hvidkalkede byer er en skøn oplevelse. Og på denne udflugt kan du tilbringe aftenen som du har lyst til, uanset om det en fiskemiddag ved marinaen, en sundowner eller to på en hyggelig bar eller lidt shopping af souvenirs. Vælg mellem Pythagorion eller Kokkari, afhængig af hvor du bor.Hvis du vælger at tilbringe aftenen i badebyen Pythagorion, kan du tage ned i den gamle havn, hvor du finder en lang række travle tavernaer, der tilbereder dagens fangst direkte på grillen. Følg derefter lyden til en livlig bouzouki bar eller nyd en aftentur arm i arm langs strandpromenaden.Alternativt kan du tage til fiskerbyen Kokkari, hvor du kan starte aftenen med at se solen gå ned. Her kan vu vælge mellem en række fisk- og skaldyrsrestauranter med udsigt over vandet og et par huller-i-væggen-barer, der serverer iskolde drikkevarer. Og det bedste af det hele er, at der er sørget for transport fra og til dit hotel.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Heldagsudflugt til Efesos fra Samos
Seværdigheder & guidede rundture

Heldagsudflugt til Efesos fra Samos

Tag på en dagstur til Tyrkiet fra Samos kyst. Vi går ombord på en færge og krydser Det Ægæiske Hav for at besøge en ægte tyrkisk skat - det arkæologiske sted Efesos. Lad vores dygtige guide bringe historien til live, mens du bevæger dig mellem søjlegange fulde af templer, relikvier og religiøse statuer. Bagefter har du tid på egen hånd til at udforske bazarerne og butikkerne i Kusadasi.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bjergvandring fra Vourliotes til Platanakia
Aktiviteter

Bjergvandring fra Vourliotes til Platanakia

Det nordlige Samos er et vandreparadis med smukke dale, vinmarker, skyggefulde skove og skovveje. Tag med på en guidet vandretur fra den smukke bjerglandsby Vourliotes over floden Kakorema til det maleriske område Platanakia. En hel dag med bjergvandring, som de viser nye sider af øen.Fra Vourliotes tager vi stien gennem dalen, der snor sig mellem aromatiske vinmarker for til sidst at krydse den livlige flod Kakorema. Herefter fører guiden os gennem en skyggefuld skov videre til bjerglandsbyen Manolates.Undervejs kommer vi forbi en traditionel taverna, hvor du får mulighed for at nyde en drink og hvile lidt, inden vi fortsætter ned ad bjerget til Platanakia - den største skov på Samos med platantræer. Når vi er fremme, bliver der mulighed for at slappe lidt af og hvile under skovens beskyttende baldakin. Eller, hvis du har mere energi at brænde af, så kan du udforske naturstierne i den frugtbare skov.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Samos på vinsmagningstur fra Votsalakia og Karlovasi
Udflugter & dagsture

Samos på vinsmagningstur fra Votsalakia og Karlovasi

På denne udflugt til en vingård kommer et af de mest kendte vinhuse på Samos i fokus. Vakakis-vingården blev grundlagt i 1976 og er i dag udvidet til over 30 hektar. Den drives af anden generation af Vakakis-familien, der bruger traditionelle vinfremstillingsmetoder og moderne teknologi til at skabe vine af høj kvalitet, der afspejler terrænet på Samos. Du ser vinmarkerne og vingården, og du lærer også om vinfremstillingsprocessen og smagee på deres lækre vine.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Patmos bådtur
Udflugter & dagsture

Patmos bådtur

Det kræver noget specielt for en lille ø at skille sig ud blandt de tusindvis af andre øer i Grækenland - men det er hvad Patmos gør. Oplev charmen på den lille ø syd for Samos på denne heldagsudflugt. Når du ankommer, har du dagen for dig selv - find en dejlig strand eller udforsk øen til fods.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bådtur til øen Samiopoula
Udflugter & dagsture

Bådtur til øen Samiopoula

Det rolige og azurblå vand ud for det sydvestlige Samos byder på nogle af de bedste sejlforhold i hele Det Ægæiske Hav. Vi sejler gennem det glitrende hav på vej til den lille ø Samiopoula og nyder den skønne dag på havet.Vi stiger om bord på skibet i Votsalakia. Du kan slappe af på det solbeskinnede dæk, mens vi sejler langs kysten mod den lille ø Samiopoula. På den cirka en time, lange sejlads kan du nyde de skønne omgivelser. Med lidt held kan du også få øje på delfiner.Du kan bade direkte fra båden, deltage i de vandsportsaktiviteter besætningen arrangerer eller tage en jolle ind til en strand, som du kan udforske. Der bliver ogås serveret en velsmagende, hjemmelavet frokost ombord.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Kusadasi dagstur med færge
Udflugter & dagsture

Kusadasi dagstur med færge

Sejl fra Samos til Lilleasiens kyst og den karakterfulde by Kusadasi, der er berømt for sine butikker og bazarer. Færgen afgår fra havnen i Pythagorion kl. 7.30 og sejler mod Orienten. Lidt over en time senere kommer du til Kusadasi, hvor du har hele dagen til at gå rundt i de tyrkiske bazarer, søge efter tæpper, lædervarer, smykker og kunsthåndværk lavet af messing eller alabaster.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
Transport til Psili Ammos-stranden fra Pythagorion
Transport

Transport til Psili Ammos-stranden fra Pythagorion

Uanset om du leder efter en afslappende dag på en ny strand eller en familievenlig strand med lavt vand, som dine børn kan plaske rundt i, så har vi løsningen. Tag til sandstranden i Psili Ammos uden besværet med at køre i bil eller benytte offentlig trafik. Vi henter dig på dit hotel, kører dig til stranden og bringer dig tilbage i god tid til dit aftensmåltid.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse

Introduktion til Samos

Beliggende tættere på Tyrkiet end det græske fastland finder man den græske ø Samos, en spektakulær stranddestination for dem, der søger en ø med fredfyldte og uberørte strande. Selvom den også huser feriesteder i dens travle hovedby Vathy, byder Samos også på ubeboet naturlig skønhed omkring imponerende antikke ruiner. For dem, der søger historie og eventyr, er Evpalinos' tunnel fra år 524 f.Kr en forbløffende arkitektonisk bedrift, der strækker sig dybt under jorden. For dem, der søger fritidsaktiviteter, sandstrande og frodige grønne bjerge, har øen store muligheder for udendørsaktiviteter og afslapning. Sørg for at smage Samos' fremragende lokale vine, inklusiv dens berømte traditionelle søde vin, der tilbydes til en favorabel pris under dit besøg i Grækenland!