Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
14 Aktiviteter
Sort by:
Samos på udflugt med Heraion og Potami
Udflugter & dagsture

Samos på udflugt med Heraion og Potami

Samos er fyldt med kulturelle og historiske rigdomme. Og denne rundtur tager dig med til nogle af de bedste steder, herunder Heraion. Vi besøger også et kloster og et keramikværksted og udforsker landsbyen Potami. Samos er så magnetisk, at dens tiltrækningskraft har tiltrukket Irene, en af vores guider. Hun siger: "Som tredjegenerationsgræker, der er født og opvokset i Australien, kom jeg til Samos med en drøm om arkæologi. På bare én dag vil du opdage så meget som muligt af denne smukke ø - dens historie, religion, produkter og befolkning".Hera var en vigtig gud i det antikke Grækenland. Og ifølge legenden blev hun født i Heraion, et stenkast fra Ægæerhavet. Vi starter i ruinerne af denne helligdom - nu et UNESCO Verdensarvssyed - og slentrer langs Den Hellige Vej for at se templet og andre relikvier. Derefter besøger vi et ortodokst kloster, før vi besøger et keramikværksted i Timos. Dette værksted giver øboerne hårdt tiltrængt arbejde. Besøget inkluderer en Pythagoras-kop som souvenir til dig.Næste stop er et besøg på en økologisk olivenfabrik, hvor du får mulighed for at lære om produktionsprocessen og prøve en række af de naturlige sundhedsprodukter. Derefter går turen til den hyggelige landsby Potami, en skjult perle, hvor du har tid til at spise frokost. Dette maleriske sted har en dejlig strand, der er fremragende til en afslappet svømmetur i det glitrende vand. Hvis du har lyst til et udflugtseventyr, kan du finde din indre Lara Croft frem og udforske det nærliggende vandfald eller de fascinerende ruiner af et genovesisk slot.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, no, sv 

Samos ørundtur fra vestkysten
Udflugter & dagsture

Samos ørundtur fra vestkysten

Samos er beviset på, at det er de små ting, der tæller, og denne græske ø har dem alle - skønhed, kunsthåndværk, historie og lokale kvalitetsprodukter. Denne heldagsudflugt på øen giver dig mulighed for at opleve det hele på bare én tur. Højdepunkterne omfatter Hera-templet og landsbyen Pythagorio samt besøg på oliven- og vinfabrikker.Vi starter dagen med et besøg på en traditionel olivenoliefabrik for at se, hvordan den fremstilles, efterfulgt af et keramikværksted, som ledes af kunstneren Timo. Derefter møder du din lokale guide ved et ortodokst kloster og går videre til Hera-templet, som er et af de største templer i det antikke Grækenland.Derefter er der en velfortjent pause, og den maleriske landsby Pythagorio er det helt rigtige sted. Her har du tid til at spise frokost, inden vi slutter dagen af med et besøg hos en nærliggende vinproducent, hvor vi smager på den lokalt producerede vin.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, nl 

Oplev Patmos
Udflugter & dagsture

Oplev Patmos

Tiden har nærmest stået stille på Patmos siden Johannes fik sin åbenbaring her for 2000 år siden – hvilket gør en dagstur til øen til en fascinerende oplevelse. Vi tager færgen til denne historiske ø syd for Samos og besøger Johannes-klostret, Apocalypso-grotten og byerne Chora og Skala.Når vi stiger af båden vil du blive imponeret af flotte mure rundt om Johannes-klostret. De tårner sig op over hele øen og giver mere et indtryk af et befæstet slot end et kloster. Klostret blev opført i det 11. århundrede, og Patmos blev kendt som det "Ægæiske Jerusalem". Vores guide fortæller den fascinerende historie, inden vi tager gennem Chora's hvidkalkede gader for at besøge Apocalypso-grotten.Denne udflugt byder på mere kun end historie og kulturarv - du får masser af tid på egen hånd til at slappe af og vandre rundt i de charmerende omgivelser i Skala havn, inden vi sejler tilbage til Samos.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Sejltur langs østkysten af Samos
Udflugter & dagsture

Sejltur langs østkysten af Samos

Du føler rigtigt, at du er på ferie, når du befinder dig i solen med en kølig havbrise, der skyller ind over dig. På denne bådtur udforsker vi de lokale farvande ud for Samos' østkyst, med stop ved to af de mest tiltalende strande - Posidonio og Megali Lakka - og holder barbecue-frokost på stranden.Vi sejler fra Pythagorion om morgenen, gennem Mycale-strædet, der adskiller Samos fra Tyrkiet. Vi passerer fjerne strande og ubeboede småøer, og med lidt held kan vi spotte delfiner. Samtidig serveres sød vin, juice og frisk frugt. Kaptajnen kaster anker ved Posidonio-stranden, og du kan enten svømme i land eller hoppe om bord på en jolle. Efter en times tid, sejler vi videre til den skjulte perle Megali Lakka, der kun er tilgængelig med båd.Her kan du slappe af eller svømme, mens besætningen gør klar til en barbecue på stranden, der også indebærer ouzo - den stærke lokale brændevin - og juice. Efter ca. tre timer er det tid til at sejle tilbage til Pythagorion fulde af indtryk.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fi, nl, no, +1  sv

Bådtur til Samiopoula
Udflugter & dagsture

Bådtur til Samiopoula

Denne formiddagtur med båd giver dig en herlig fornemmelse af at slappe af, langt borte fra det hele. Du køler dig ned i havet ud for Samos sydkyst og udforsker den lille ø Samiopoula – der kun har fem indbyggere.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, da, en, fi, +4  fr, nl, no, sv

Samos på bådtur ved vestkysten
Udflugter & dagsture

Samos på bådtur ved vestkysten

Kaptajn Vaggelis sætter sejl hver dag fra Votsalakia for at udforske de skjulte perler på Samos, som kun kan nås med båd. Du ser den dybe grotte nær Limnionas. Herefter sejler vi til Klima-stranden, et smukt sted det tårnhøje Kerkis-bjerg som dramatisk bagkulisse, og på sejlturen tilbage foretager vi et ekstra badestop i Limnionas. Du ankommer tilbage igen med minder fra en særlig dag på vandet med bugter og unikke strande.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Aftentur
Udflugter & dagsture

Aftentur

En aften i en af Samos hvidkalkede byer er en skøn oplevelse. Og på denne udflugt kan du tilbringe aftenen som du har lyst til, uanset om det en fiskemiddag ved marinaen, en sundowner eller to på en hyggelig bar eller lidt shopping af souvenirs. Vælg mellem Pythagorion eller Kokkari, afhængig af hvor du bor.Hvis du vælger at tilbringe aftenen i badebyen Pythagorion, kan du tage ned i den gamle havn, hvor du finder en lang række travle tavernaer, der tilbereder dagens fangst direkte på grillen. Følg derefter lyden til en livlig bouzouki bar eller nyd en aftentur arm i arm langs strandpromenaden.Alternativt kan du tage til fiskerbyen Kokkari, hvor du kan starte aftenen med at se solen gå ned. Her kan vu vælge mellem en række fisk- og skaldyrsrestauranter med udsigt over vandet og et par huller-i-væggen-barer, der serverer iskolde drikkevarer. Og det bedste af det hele er, at der er sørget for transport fra og til dit hotel.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Samos på vinsmagningstur fra Votsalakia og Karlovasi
Udflugter & dagsture

Samos på vinsmagningstur fra Votsalakia og Karlovasi

På denne udflugt til en vingård kommer et af de mest kendte vinhuse på Samos i fokus. Vakakis-vingården blev grundlagt i 1976 og er i dag udvidet til over 30 hektar. Den drives af anden generation af Vakakis-familien, der bruger traditionelle vinfremstillingsmetoder og moderne teknologi til at skabe vine af høj kvalitet, der afspejler terrænet på Samos. Du ser vinmarkerne og vingården, og du lærer også om vinfremstillingsprocessen og smagee på deres lækre vine.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Heldagsudflugt til Efesos fra Samos
Seværdigheder & guidede rundture

Heldagsudflugt til Efesos fra Samos

Tag på en dagstur til Tyrkiet fra Samos kyst. Vi går ombord på en færge og krydser Det Ægæiske Hav for at besøge en ægte tyrkisk skat - det arkæologiske sted Efesos. Lad vores dygtige guide bringe historien til live, mens du bevæger dig mellem søjlegange fulde af templer, relikvier og religiøse statuer. Bagefter har du tid på egen hånd til at udforske bazarerne og butikkerne i Kusadasi.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bjergvandring fra Vourliotes til Platanakia
Aktiviteter

Bjergvandring fra Vourliotes til Platanakia

Det nordlige Samos er et vandreparadis med smukke dale, vinmarker, skyggefulde skove og skovveje. Tag med på en guidet vandretur fra den smukke bjerglandsby Vourliotes over floden Kakorema til det maleriske område Platanakia. En hel dag med bjergvandring, som de viser nye sider af øen.Fra Vourliotes tager vi stien gennem dalen, der snor sig mellem aromatiske vinmarker for til sidst at krydse den livlige flod Kakorema. Herefter fører guiden os gennem en skyggefuld skov videre til bjerglandsbyen Manolates.Undervejs kommer vi forbi en traditionel taverna, hvor du får mulighed for at nyde en drink og hvile lidt, inden vi fortsætter ned ad bjerget til Platanakia - den største skov på Samos med platantræer. Når vi er fremme, bliver der mulighed for at slappe lidt af og hvile under skovens beskyttende baldakin. Eller, hvis du har mere energi at brænde af, så kan du udforske naturstierne i den frugtbare skov.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bådtur til øen Samiopoula
Udflugter & dagsture

Bådtur til øen Samiopoula

Det rolige og azurblå vand ud for det sydvestlige Samos byder på nogle af de bedste sejlforhold i hele Det Ægæiske Hav. Vi sejler gennem det glitrende hav på vej til den lille ø Samiopoula og nyder den skønne dag på havet.Vi stiger om bord på skibet i Votsalakia. Du kan slappe af på det solbeskinnede dæk, mens vi sejler langs kysten mod den lille ø Samiopoula. På den cirka en time, lange sejlads kan du nyde de skønne omgivelser. Med lidt held kan du også få øje på delfiner.Du kan bade direkte fra båden, deltage i de vandsportsaktiviteter besætningen arrangerer eller tage en jolle ind til en strand, som du kan udforske. Der bliver ogås serveret en velsmagende, hjemmelavet frokost ombord.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Kusadasi dagstur med færge
Udflugter & dagsture

Kusadasi dagstur med færge

Sejl fra Samos til Lilleasiens kyst og den karakterfulde by Kusadasi, der er berømt for sine butikker og bazarer. Færgen afgår fra havnen i Pythagorion kl. 7.30 og sejler mod Orienten. Kun ca. to timer senere kommer du til Kusadasi, hvor du har hele dagen til at gå rundt i de tyrkiske bazarer, søge efter tæpper, lædervarer, smykker og kunsthåndværk lavet af messing eller alabaster.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse

Introduktion til Samos

Beliggende tættere på Tyrkiet end det græske fastland finder man den græske ø Samos, en spektakulær stranddestination for dem, der søger en ø med fredfyldte og uberørte strande. Selvom den også huser feriesteder i dens travle hovedby Vathy, byder Samos også på ubeboet naturlig skønhed omkring imponerende antikke ruiner. For dem, der søger historie og eventyr, er Evpalinos' tunnel fra år 524 f.Kr en forbløffende arkitektonisk bedrift, der strækker sig dybt under jorden. For dem, der søger fritidsaktiviteter, sandstrande og frodige grønne bjerge, har øen store muligheder for udendørsaktiviteter og afslapning. Sørg for at smage Samos' fremragende lokale vine, inklusiv dens berømte traditionelle søde vin, der tilbydes til en favorabel pris under dit besøg i Grækenland!