Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
42 Aktiviteter
Sort by:
Sals hemmeligheder i firehjulstrækker med saltsøen Pedra da Lume
Aktiviteter

Sals hemmeligheder i firehjulstrækker med saltsøen Pedra da Lume

Den øde skønhed i det indre af Sal står i stærk kontrast til det hvide sand på kysten. På denne off-road tur udforsker vi Murdeira-bugten, Buracona-lagunen, det oceanagtige sand ved Terra Boa og Pedra de Lume. Ud over de mest populære seværdigheder får du også et indblik i det lokale liv i Palmeira og Espargos. Rodrigo, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Jeg har boet på Sal hele mit liv, og jeg er stadig fascineret af min øs farverige gadekunst. Det er en levende afspejling af vores kultur og vores dagligdag".Vi starter med et stop i Murdeira-bugten og kører i en lukket firhjulstrækker til fiskerbyen Palmeira på vestkysten. Gaderne er omkranset af palmer og er fyldt med farverige caféer og små butikker. Rodrigo siger: "Palmeiras kalejdoskopiske og rodede souvenirbutikker er en attraktion i sig selv". Derefter går turen videre til Buracona-lagunen, der er berømt for dens glimten , når den rammes af sollyset.Derefter kan du opleve det oceanagtige sand og luftspejlet ved Terra Boa. Dette er et optisk fænomen, hvor varme lysstråler reflekterer fjerne objekter på himlen og skaber illusionen af en ørkensø. Vi stopper derefter ved et udsigtspunkt, hvor vi nyder panoramaudsigten over Espargos, øens hovedstad. Efterfølgende kan nu nyde en naturlig spabehandling i den Dødehavs-agtige lagune i Pedra de Lume. At flyde i et af verdens mest salte vande inde i et udslukt vulkankrater er en ekstraordinær måde at afslutte vores tur på.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Øen Sal på katamarantur kun for voksne med alt-inklusiv
Aktiviteter

Øen Sal på katamarantur kun for voksne med alt-inklusiv

Sals kyst er en billedskøn baggrund for en tur på vandet, og denne katamarantur kun for voksne udnytter den mulighed til fulde. Du sejler afslappet gennem det azurblå hav mellem Palmeira og Monte Leão, hvor du kan solbade, nyde cocktails og nyde et badestop. Maria, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Besætningen om bord gør virkelig denne oplevelse til noget helt særligt. De er superprofessionelle, og dog altid klar til at have det sjovt, og de er dygtige til at skabe en stilfuld, festlig og afslappet atmosfære ombord". Din afslapningsdag starter med afhentning fra dit hotel og med transport til Palmeira. Her hopper du om bord på katamaranen og sætter sejl. Snart glider kystlinjen forbi, mens din kaptajn navigerer langs øens vestkyst. Det eneste, du skal gøre, er at vælge det perfekte sted at læne dig tilbage og nyde solens stråler og vælge hvilken drink, du vil drikke først. Den venlige og kyndige besætning vil gøre deres ydersted for at sikre din komfort og sikkerhed under hele turen. Om bord bliver du forkælet med gratis drikkevarer og snacks og lokal musik, der virkelig får dig i feriestemning. Når vi nærmer os vores idylliske sted nær Monte Leão, vil din skipper forankre båden, så du kan tage en svømmetur i åbent vand. Når vi har kastet anker, kan du også slappe af på nettene over det glimtende vand under den varme kapverdiske sol.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Postkort fra Sal med lokal frokost på Kite Beach
Udflugter & dagsture

Postkort fra Sal med lokal frokost på Kite Beach

På trods af, at det er en forholdsvis lille ø, byder Sal på mange mindeværdige seværdigheder og attraktioner. Denne dagsudflugt dækker næsten hele øen, og vi besøger blandt andet Kite Beach, Murdeira Bay, Buracano-lagunen, fatamorganaet ved Terra Bora, saltaflejringerne i Pedra de Lume samt byerne Palmeira og Espargos.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fi, fr, nl, +2  pl, sv

Øen Sal på katamarantur inklusiv drikkevarer og snacks
Udflugter & dagsture

Øen Sal på katamarantur inklusiv drikkevarer og snacks

Hvis ferie for dig er lig med at læne sig tilbage og nyde lidt afslapning, så er denne katamarantur rundt om Sal lige det, du søger. Programmet byder på sejlads, at solbade, svømme og nyde havbrisen. Maria, en af vores lokale guider, siger: "Dette er en tur, hvor afslapning er prioriteret. At komme ud på vandet giver dig et nyt perspektiv på øen - Monte Leão er et populært sted for fugle, så hvis du kan lide at se på dyreliv, så tag din kikkert med og se, om du kan se en af de fem arter, der er endemiske for Kap Verde-øhavet".Din afslappede dag starter med afhentning fra dit hotel inden ombordstigning på den helt nye katamaran. Din kaptajn sejler ud fra Palmeira og følger kysten. Vælg din plads på båden og læn dig tilbage for at nyde solens stråler, og der er masser af plads til at slappe af samt drikkevarer, snacks og lokal musik for at få dig i feriestemning. Følelsen af at glide gennem det åbne vand omkring Sal er sand naturnydelse. Når vi har nået vores idylliske sted nær Monte Leão, vil din kaptajn kaste anker for, at du kan friske dig op med en svømmetur i det åbne vand. Når vi stopper, kan du også gå ud på nettene, hvor du kan svæve over det glimtende vand og lade dig tørre i solen. Maria tilføjer: "Monte Leão ligger i den nordlige ende af Murdeira-bugten. Hele bugten er et marint naturreservat på grund af de vigtige bestande af havskildpadder og havfugle".

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
Rundtur på Sal og smag hummer og oplev saltsø
Udflugter & dagsture

Rundtur på Sal og smag hummer og oplev saltsø

Med lange strækninger af uspolerede strande og en rig kulturarv har Sal alle ingredienserne til en dagstur uden sammenligning. Denne rundtur byder på de bedste seværdigheder, herunder Buracona-lagunen og Pedra de Lume-saltpander. Der indgår også en traditionel kapverdisk frokost, og du får et glimt af det afslappede, lokale liv i Espargos og Palmeira. Rodrigo, en af vores lokale guider, fortæller: "Pedra de Lume ligger midt i et vulkankrater, og man kommer dertil via en tunnel. Nogle gange kan man opsamle komprimerede saltkrystaller på størrelse med en golfbold, mens saltet til andre tider er så hårdt, at man kan gå på det".Vi begynder med et besøg i Espargos, hvor vi udforsker øens farverige hovedstad og beundrer dens fascinerende gadekunst, inden vi går til et observationspunkt, hvor du har udsigt over byen fra højden. Derefter går turen til Buracona-lagunen, berømt for en optisk illusion kendt som det "blå øje", der skyldes sollyset. Rejsen fortsætter til den afslappede fiskerby Palmeira. Brug tid på en café, mens din guide fortæller historier om landsbyens fortid.Herefter venter der jer en stor smagsoplevelse, med et bord på en familiedrevet restaurant, som serverer en særlig kapverdisk hummerret. Der er også andre velsmagende muligheder. Når vi har smagt på de lokale retter, tager vi til Pedra de Lume, der ligner Det Døde Hav. Læn dig tilbage og flyd i en af verdens mest saltholdige laguner. Vi stopper også ved Viveiros Botaniske Have for at opleve eksotisk vegetation og zoo, hvor du kan klappe dyrene.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fi, sv 

Private Postkort fra Sal rundtur med lokal frokost
Aktiviteter

Private Postkort fra Sal rundtur med lokal frokost

Sal er nok lille, men den rummer utroligt meget og i fantastiske landskaber. På denne rundtur kan du se Kite Beach, Murdeira-bugten, Buracona-lagunen og Pedra de Lume-saltsletterne. Desuden er der en tre-retters frokost i øens hovedstad Esparagos og en gratis gave til at tage med hjem. Dette er en af vores private TUI Collection-udflugter, som giver dig et lokalt indtryk af destinationen, samtidig med at du får frihed og fleksibilitet til at nyde dagen på din måde.Vi starter med en tur til den verdensberømte Kite Beach, hvorefter vi kører ned langs kysten til Murdeira-bugten. De palmeomkransede gader og de inspirerende vægge med vægmalerier i landsbyen Palmeira venter, inden turen går ind i landet til Buracona-lagunen og Terra Boas luftspejlssletter.Efter en tre-retters frokost udforsker vi hovedstaden Espargos, inden vi tager til Pedra de Lume-saltsletterne for at svømme i vandet i Kap Verdes svar på Det Døde Hav. Inden turen slutter, besøger vi farverige botaniske haver og drikker en cocktail på Ponta Preta Beach Club. Og som et minde om din dag får du en håndlavet keramikgave med hjem, som udelukkende er forbeholdt vores private gæster. Sal kan være lille, den rummer meget når det kommer til landskaber. Denne private tur tager på de mest mindeværdige steder på øen - Kite Beach, Murdeira-bugten, Buracona-lagunen og Pedra de Lumes saltflader. Du kan også nyde en tre-retters frokost i hovedstaden Espargos og et besøg i den botaniske have. João, en af vores lokale guider, siger: 'Du kan smage Kap Verdes mest berømte ret - catchupa. Det er en solid gryderet med kød, bønner, grøntsager og sukkermajs. Hver familie har sin egen opskrift, men basen er den samme. Vi koger catchupa i flere timer.'På en privat tur har du friheden til at tilpasse rejseplanen og tidspunkterne, så de passer til dine behov. Vi foreslår, at du starter med en tur til den legendariske Kite Beach, hvor himlen ofte er fuld af vindsurfersejl. Tag herefter ned langs kysten til Murdeira-bugten og videre til de palmebeklædte gader i Palmeria Villgae, hvor lyse vægmalerier pryder væggene. Herefter kan du besøge Buracona-lagunen på jagt efter det 'blå øje', og overvåge Mirage-sletten i Terra Boa.Udforsk hovedstaden Espargos, før du spiser en frokost med lokale specialiteter. Du kommer derefter til Pedra de Lumes saltsletter, hvor du takket være det salte vand let kan flyde. Inden vi bevæger os hjemad besøger vi den farverige botaniske have og får en cocktail på Ponta Preta strandklub. Og som et minde om din dag, tager du en håndlavet keramikgave med hjem.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Solnedgangssafari med barbecue på Kite Beach
Udflugter & dagsture

Solnedgangssafari med barbecue på Kite Beach

Med sine kilometervis af hvide sandstrande og smukke kyststrækning er der meget at opleve i Sal. Vi tager med firehjulstrækker til skjulte perler som Murdeira Bay og Terra Boa, hvor vi nyder et herligt grillmåltid når solen begynder at gå ned. Der bliver masser af sjov og tid til at slappe af.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Stargazing Evening at a Beach Restaurant
Gå ikke glip af
Udflugter & dagsture

Stargazing Evening at a Beach Restaurant

If the thought of stargazing at Sal's night sky has you starry eyed, then this evening activity is just for you. Cape Verde is a great location for star spotting, and this evening adventure for all the family includes stargazing with telescopes. Enjoy a welcome drink, buffet dinner accompanied by live local music, and then find out which planets and galaxies you can see in the sky above.The star-studded night sky is best viewed close to the equator, where both hemispheres are visible. You'll arrive to a beach restaurant just as darkness draws in, and after a welcome drink you'll sit down for a barbecue buffet. Tuck into a feast of local dishes to the sounds of live music, and with the help of telescopes, lasers and tablets, you'll see the moon, planets and more.With knowledgeable guides at hand, you'll learn how to recognise constellations at home. The tour ends with a 10-minute stroll on the sands, where you'll spot patterns with the naked eye. A unique yet educational way to spend a night in Sal.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Oplev citronhajer på Sal
Aktiviteter

Oplev citronhajer på Sal

Citronhajerne lever i de subtropiske vande omkring Sal og er blandt de hajarter, der er lettest at finde i deres naturlige miljø. Vi tager ud til Shark Bay sammen med en marinebiolog for at se og lære mere om de fascinerende citronhajer på en halvdagstur.Du bliver hentet på dit hotel, og tager vi med til Shark Bay på Sals østkyst, hvor vores aktivitet blandt citronhajer begynder. Vi vader ud i vandet sammen med en marinebiolog, der trin for trin vil lære os alt om disse spændende dyr.Her kan du se disse gule hajer, der takket være deres farve har nemt ved at camouflere sig på sandstrandene. På blot nogle få meters afstand kan du se hajerne svømme, vende rundt og cirkulere på deres jagt efter fisk. Vi ser hvordan deres finner skærer gennem vandoverfladen og lærer om citronhajerne og deres liv og vaner på en helt utrolig måde.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Svævebanekursus på Sal
Aktiviteter

Svævebanekursus på Sal

Friheden og den spændende følelse af at flyve med højeste hastighed gennem luften er en oplevelse, der er svær at slå. Og du kan gøre det i de tropiske omgivelser på øen Sal med udsigt til bjergtoppene og de frodige omgivelser.Du bliver hentet fra dit hotel og kørt til basen, hvor du bliver budt velkommen med en forfriskende drink for at komme i gang. Der vil være en hurtig sikkerhedsbriefing og introduktion til ziplining og svævebaneteknikker , og når du er klar, kører du op til bjergtoppen, efterfulgt af en kort, men ikke mindre spektakulær, gåtur.Der er to platforme, hvorfra du kan kaste dig ud, og det højeste punkt er 103 meter højt. Du når hastigheder på op til 100 km i timen, mens du suser ned ad stålwirerne, der strækker sig over 1000 meter. Og hvis du kan åbne øjnene et øjeblik, kan du få et glimt af Sals idylliske landskab, før du når enden af linen.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
Ørundtur med buggy
Aktiviteter

Ørundtur med buggy

Kan du lide fart og eventyr er denne ørundtur på Sal med buggy lige noget for dig. Med en buggy kan du køre off-road i et sandfyldt terræn og opleve meget af landskabet, mens du kører over stok og sten til steder du ikke troede fandtes. Der er tre forskellige ture at vælge mellem – 2 timer, 4 timer og en natudflugt. Valget er dit!

Gratis afbestilling
Guidet Tur
El-cykler
Aktiviteter

El-cykler

At udforske den sydlige del af Sal er blevet endnu sjovere. På denne formiddagstur på elektrisk cykel tager guiden dig med til de bedste steder, og du kommer med lethed fra A til B. Så uanset om du vil tilbringe lidt kvalitetstid sammen med dine venner eller bare vil have en sjov køretur i solen, så er denne tur garanteret en god oplevelse.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse

Introduktion til Sal

Sal er en lille ø med et stort ry. Dens vigtigste trækplastre er feriens yin og yang, afslapning og adrenalinpumpende aktiviteter. Uanset om du ønsker at ligge på solbeskinnede strande eller at suse gennem ørkenlandska, er du heldig, for det er det, Sal handler om. Blandt de bedste aktiviteter er offroad-ture, katamaransejlads og oplevelser med dyrelivet. Desuden er der et bredt udvalg af guidede ture til øens mest maleriske steder som Murdeira-bugten, Buracona-lagunen, Pedra de Lume-saltsletterne og Terra Boas sand.

De seks bedste ting at foretage sig på Sal

1. Opdag de usædvanlige landskaber

De dødehavslignende Pedra da Lume-saltsletter er en fest for sanserne. Når du har beundret de lyserøde nuancer af det fordampende vand, kan du flyde i det for at få en naturlig spa-behandling. I mellemtiden er Buracona-lagunen berømt for det "øje", der skinner på overfladen på visse tidspunkter. Og så er der sandet på Terra Boa, som ofte giver en luftpejlingseffekt. Mange populære udflugter på Sal fører dig til disse højdepunkter.

2. Kør off-road

Sals flade indre dele og de bølgevuggende strande er ideelle til en off-road tur. Sæt dig på bagsædet og nyd udsigten fra en 4x4, eller tag rattet og sus over stier i en buggy eller en quadcykel. De fleste organiserede ture omfatter stop ved de bedste seværdigheder, såsom Pedra da Lume-saltsletterne og Buracona-lagunen. Men hvis du har lyst til en mere afslappet oplevelse, er der også ture med elcykler og elscootere.

3. Oplev citronhajer

Ud for kysten ved Sal kan du dykke, snorkle og endda prøve kræfter med en jetski. Men hvis der er én vandaktivitet, der adskiller Sal fra mængden, så er det at hænge ud med de herboende citronhajer. Marinebiologer tager ture til Shark Bay, hvor du kan padle i lavt vand, mens baby citronhajer glider rundt om dig.

4. Tag på en sejlads med katamaran

En ferie på Sal uden en katamarantur er som at tage til Paris uden at se Eiffeltårnet. Det skyldes, at disse bådture er øen i en nøddeskal, afslappede og naturskønne. De giver også en smagsprøve på det gode liv til en brøkdel af prisen, som du ville betale på andre destinationer. Mange inkluderer åbne barer og frokostbuffeter samt svømme- og snorklestop på afsidesliggende steder. Der findes også kombinerede udflugter til lands og til vands og udflugter kun for voksne.

5. Udforsk de farverige byer

Hvis du kan lide at tage billeder, så bør Sals tre største byer være på din liste. Takket være deres pastelfarvede huse har Espargos, Santa Maria og Palmeira alle en appel, der er som skabt til Instagram. Og mens du er i Santa Maria, er en afstikker til den verdensberømte Kite Beach et must. Synet af snesevis af kitesurfere i aktion er et af øens kendetegnende billeder.

6. Prøv den lokale mad og drikke

Når du er på Sal, skal du gøre som salenserne. Og det er at indtage hummer. Santa Marias strandpromenaden på den sydlige del af øen er spækket med restauranter, der tilbyder hummerretter, der er lige så velsmagende som udsigten. Livemusik er ofte en del af oplevelsen. Der er en grund til, at grillet eller stuvet hummer er en af øens specialiteter. Når vi taler om gryderetter, er catchupa, som kombinerer kød, bønner, grøntsager og krydderier, en anden lokal favorit.