Kurv
Sal
Sal

Kap Verde

Ting at foretage sig Sal

Oplevelser Sal

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Alternativer

Sals hemmeligheder på rundtur med firehjulstrækker
Aktiviteter

Sals hemmeligheder på rundtur med firehjulstrækker

Den øde skønhed i det indre af Sal står i stærk kontrast til det hvide sand på kysten. På denne off-road rundtur udforsker vi Murdeira-bugten, Buracona-lagunen, det havagtige sand ved Terra Boa og Pedra de Lume. Du vil også opleve Palmeira og Espargos undervejs.Efter et kort stop ved Murdeira-bugten kører vi i en 4x4 til fiskerbyen Palmeira på vestkysten. Dens palmeomkransede gader er fyldt med caféer med vægmalerier og små butikker. Dette er en fantastisk mulighed for at se, hvordan de lokale lever. Derefter går turen videre til Buracona-lagunen, der er berømt for at glimre, når den rammes af sollyset.Oplev dernæst Terra Boas havagtige sand, inden vi nyder en udsigt fra højt oppe over Espargos, øens hovedstad. Afslut formiddagen med en naturlig spabehandling ved at flyde i Pedra de Lumes vande, der minder om Det Døde Hav.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fi, sv 

Postkort fra Sal
Udflugter & dagsture

Postkort fra Sal

På trods af, at det er en forholdsvis lille ø, byder Sal på mange mindeværdige seværdigheder og attraktioner. Denne dagsudflugt dækker næsten hele øen, og vi besøger blandt andet Kite Beach, Murdeira Bay, Buracano-lagunen, fatamorganaet ved Terra Bora, saltaflejringerne i Pedra de Lume samt byerne Palmeira og Espargos.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl, +1  sv

Oplev citronhajer på Sal
Aktiviteter

Oplev citronhajer på Sal

Citronhajerne lever i de subtropiske vande omkring Sal og er blandt de hajarter, der er lettest at finde i deres naturlige miljø. Vi tager ud til Shark Bay sammen med en marinebiolog for at se og lære mere om de fascinerende citronhajer på en halvdagstur.Du bliver hentet på dit hotel, og tager vi med til Shark Bay på Sals østkyst, hvor vores aktivitet blandt citronhajer begynder. Vi vader ud i vandet sammen med en marinebiolog, der trin for trin vil lære os alt om disse spændende dyr.Her kan du se disse gule hajer, der takket være deres farve har nemt ved at camouflere sig på sandstrandene. På blot nogle få meters afstand kan du se hajerne svømme, vende rundt og cirkulere på deres jagt efter fisk. Vi ser hvordan deres finner skærer gennem vandoverfladen og lærer om citronhajerne og deres liv og vaner på en helt utrolig måde.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Katamarancruise Sodade – kun for voksne
Aktiviteter

Katamarancruise Sodade – kun for voksne

Kysten ud for Sal danner en perfekt baggrund for en bådudflugt – og denne katamaranudflugt for voksne er ingen undtagelse. På en rolig sejltur mellem Palmeira og Monte Leao kan du sole, nippe til en cocktail og nyde et badestop med snorkling.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Svævebanekursus på Sal
Aktiviteter

Svævebanekursus på Sal

Friheden og den spændende følelse af at flyve med højeste hastighed gennem luften er en oplevelse, der er svær at slå. Og du kan gøre det i de tropiske omgivelser på øen Sal med udsigt til bjergtoppene og de frodige omgivelser.Du bliver hentet fra dit hotel og kørt til basen, hvor du bliver budt velkommen med en forfriskende drink for at komme i gang. Der vil være en hurtig sikkerhedsbriefing og introduktion til ziplining og svævebaneteknikker , og når du er klar, kører du op til bjergtoppen, efterfulgt af en kort, men ikke mindre spektakulær, gåtur.Der er to platforme, hvorfra du kan kaste dig ud, og det højeste punkt er 103 meter højt. Du når hastigheder på op til 100 km i timen, mens du suser ned ad stålwirerne, der strækker sig over 1000 meter. Og hvis du kan åbne øjnene et øjeblik, kan du få et glimt af Sals idylliske landskab, før du når enden af linen.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
Sodade Katamaran
Udflugter & dagsture

Sodade Katamaran

Hvis afslapning er det du værdsætter i din ferie er dette katamarancruise perfekt. Det eneste der er på programmet er at sejle, solbade, svømme og nyde øen fra et andet perspektiv. Den afslappende dag starter med at du bliver hentet på dit hotel og stiger om bord på en luksuskatamaran.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
Ørundtur med buggy
Aktiviteter

Ørundtur med buggy

Kan du lide fart og eventyr er denne ørundtur på Sal med buggy lige noget for dig. Med en buggy kan du køre off-road i et sandfyldt terræn og opleve meget af landskabet, mens du kører over stok og sten til steder du ikke troede fandtes. Der er tre forskellige ture at vælge mellem – 2 timer, 4 timer og en natudflugt. Valget er dit!

Gratis afbestilling
Guidet Tur
Cuba Libre sejlbådscruise
Aktiviteter

Cuba Libre sejlbådscruise

Det er en skøn følelse at sejle med Cuba Libre. Denne enmastet yacht sejler ud fra Santa Maria på det sydlige Sal og er specialiseret i alle former for 'ings' - afslapning, solbadning, snorkling og svømning. Det handler om at være på ferie - ren uforbeholden sjov. Snacks og drikkevarer er inkluderet.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
El-cykler
Aktiviteter

El-cykler

At udforske den sydlige del af Sal er blevet endnu sjovere. På denne formiddagstur på elektrisk cykel tager guiden dig med til de bedste steder, og du kommer med lethed fra A til B. Så uanset om du vil tilbringe lidt kvalitetstid sammen med dine venner eller bare vil have en sjov køretur i solen, så er denne tur garanteret en god oplevelse.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
Seadoos
Aktiviteter

Seadoos

Det er en af den slags ting du vil se i en James Bond-film - og nu har du mulighed for at prøve det selv her i Sal. Seadoo Seascooter er en letvægts undervandspropeller, der giver dig mulighed for at udforske koraller og fiskestimer uden at bruge nogen energi. Du har ca. en times tid med din Seadoo Seascooter.

Gratis afbestilling
Øjeblikkelig Bekræftelse
Prøvedyk omkring Sal
Aktiviteter

Prøvedyk omkring Sal

De tropiske og beskyttede farvande, der omgiver Sal, er perfekte at lære at dykke i. Få en grundlæggende introduktion med en lektion i en swimmingpool sammen med en engelsktalende instruktør, før du tager springet med et kort dyk i havet.I det fristende vand omkring Sal bliver du klar til at prøve at dykke for første gang. Dette er den perfekte mulighed, hvis du ikke har lyst til at tilmelde dig et helt kursus, men altid har ønsket at vide, hvordan det er at trække vejret under vand.Du bliver introduceret til udstyret først i en swimmingpool, hvor du lærer at trække vejret og bevæge dig rigtigt under vandet. Efter denne instruktion og en hurtig teorilektion bliver du kørt ud til den nærliggende kyst, hvor du kan prøve dine nye færdigheder i praksis med et kort dyk i havet.

Gratis afbestilling
Guidet Tur
Hummeroplevelse
Udflugter & dagsture

Hummeroplevelse

Som navnet antyder, så drejer det sig om hummer på LobStar - og hele stedet har en wow-fornemmelse. Det vil du være enig i, når du ser udsigten fra terrassen, og når du får serveret den kapverdianske specialitet hummer-frokost eller -middag. Drikkevarer og musik er inkluderet. Kød- og vegetar-måltider er også tilgængelige.

Gratis afbestilling
Måltid Inkluderet

Introduktion til Sal

Sal er en lille ø med et stort ry. Dens vigtigste trækplastre er feriens yin og yang, afslapning og adrenalinpumpende aktiviteter. Uanset om du ønsker at ligge på solbeskinnede strande eller at suse gennem ørkenlandska, er du heldig, for det er det, Sal handler om. Blandt de bedste aktiviteter er offroad-ture, katamaransejlads og oplevelser med dyrelivet. Desuden er der et bredt udvalg af guidede ture til øens mest maleriske steder som Murdeira-bugten, Buracona-lagunen, Pedra de Lume-saltsletterne og Terra Boas sand.

De seks bedste ting at foretage sig på Sal

1. Opdag de usædvanlige landskaber

De dødehavslignende Pedra da Lume-saltsletter er en fest for sanserne. Når du har beundret de lyserøde nuancer af det fordampende vand, kan du flyde i det for at få en naturlig spa-behandling. I mellemtiden er Buracona-lagunen berømt for det "øje", der skinner på overfladen på visse tidspunkter. Og så er der sandet på Terra Boa, som ofte giver en luftpejlingseffekt. Mange populære udflugter på Sal fører dig til disse højdepunkter.

2. Kør off-road

Sals flade indre dele og de bølgevuggende strande er ideelle til en off-road tur. Sæt dig på bagsædet og nyd udsigten fra en 4x4, eller tag rattet og sus over stier i en buggy eller en quadcykel. De fleste organiserede ture omfatter stop ved de bedste seværdigheder, såsom Pedra da Lume-saltsletterne og Buracona-lagunen. Men hvis du har lyst til en mere afslappet oplevelse, er der også ture med elcykler og elscootere.

3. Oplev citronhajer

Ud for kysten ved Sal kan du dykke, snorkle og endda prøve kræfter med en jetski. Men hvis der er én vandaktivitet, der adskiller Sal fra mængden, så er det at hænge ud med de herboende citronhajer. Marinebiologer tager ture til Shark Bay, hvor du kan padle i lavt vand, mens baby citronhajer glider rundt om dig.

4. Tag på en sejlads med katamaran

En ferie på Sal uden en katamarantur er som at tage til Paris uden at se Eiffeltårnet. Det skyldes, at disse bådture er øen i en nøddeskal, afslappede og naturskønne. De giver også en smagsprøve på det gode liv til en brøkdel af prisen, som du ville betale på andre destinationer. Mange inkluderer åbne barer og frokostbuffeter samt svømme- og snorklestop på afsidesliggende steder. Der findes også kombinerede udflugter til lands og til vands og udflugter kun for voksne.

5. Udforsk de farverige byer

Hvis du kan lide at tage billeder, så bør Sals tre største byer være på din liste. Takket være deres pastelfarvede huse har Espargos, Santa Maria og Palmeira alle en appel, der er som skabt til Instagram. Og mens du er i Santa Maria, er en afstikker til den verdensberømte Kite Beach et must. Synet af snesevis af kitesurfere i aktion er et af øens kendetegnende billeder.

6. Prøv den lokale mad og drikke

Når du er på Sal, skal du gøre som salenserne. Og det er at indtage hummer. Santa Marias strandpromenaden på den sydlige del af øen er spækket med restauranter, der tilbyder hummerretter, der er lige så velsmagende som udsigten. Livemusik er ofte en del af oplevelsen. Der er en grund til, at grillet eller stuvet hummer er en af øens specialiteter. Når vi taler om gryderetter, er catchupa, som kombinerer kød, bønner, grøntsager og krydderier, en anden lokal favorit.