Kurv
115 Aktiviteter
Sort by:
Chichen Itza & rundvisning i mayalandsby med traditionel frokost
Aktiviteter

Chichen Itza & rundvisning i mayalandsby med traditionel frokost

Chichen Itza er kronen på værket på Yucatán og er fyldt med gamle mayaruiner, templer og pyramider. Denne eksklusive rundtur starter tidligt om morgenen, så du ankommer til dette arkæologiske sted, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, før folkemængden kommer. Vi besøger også en cenote og en traditionel mayalandsby. Benito, en af vores lokale guider, siger: "Det, du hører, er lige så imponerende som det, du ser i Chichen Itza. For eksempel var El Caracol et observatorium, der blev brugt af mayaernes astronomer. Du vil finde ud af alt om deres præcise kalendere, som kortlagde alt fra fertilitet til høst".Chichen Itza er en stor seværdighed med dens hellige cenoter. Og overalt kan du se repræsentationer af Kukulkan, den fjerklædte slange, som var den øverste mayanske guddom. Den pyramide, der er dedikeret til ham, dominerer komplekset. Benito fortæller: "Kukulkans Tempel har fire trapper med 91 trin plus det enkelte trin på toppen, hvilket giver 365. De gamle mayaer beregnede alting".Du vil også se Krigernes og Jaguarernes Templer, mens din guide fortæller dig om mayaernes historie, kultur og legender. Der er kunsthåndværkere, der fremstiller kunsthåndværk på stedet, og ethvert køb hjælper det lokale samfund. Desuden kan du opdage hemmeligheder bag Xibalba, Mayaernes gud for underverdenen, mens du dykker ned i en ferskvandscenote. Vi spiser traditionel frokost, og derefter er det tid til at lære de lokale at kende med et besøg i landsbyen Yalcoba.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Coba Maya-ruinerne på rundvisning med frokost og svømning i cenote
Udflugter & dagsture

Coba Maya-ruinerne på rundvisning med frokost og svømning i cenote

Dybt gemt i Yucatans jungle ligger den ældgamle Maya-by Coba. På denne kulturelle rejse besøger du ruinerne og oplever den gådefulde mayanske arv, ser den store pyramide, møder lokale landsbyboere og svømmer i en hellig cenote. Valentina, en af vores dygtige lokale guider, fortæller: "Coba var engang en stor by, hvor der boede omkring 50.000 mennesker på dens højeste. Coba betyder "oprørt vand", fordi byen lå ved to omblæste laguner. Den er ikke så kendt som Chichen Itza, så den har tendens til at være mere stille og mere intim at bevæge sig rundt i".Vi ankommer tidligt til Coba, så du kan udforske stedet i de køligere morgentimer og undgå menneskemængderne. Det er et af de nyere udgravede steder i Yucatan og var engang en af mayaernes vigtigste byer. Højdepunkterne er den store Nohoch Mul-pyramide, der er mere end 40 meter høj, samt stelerne, der viser de magtfulde kvindelige ledere i det antikke Coba. Valentina tilføjer: "Cobas hovedpyramide er den største i regionen. Den er knudepunktet for de antikke brolagte "hvide veje", der spreder sig ud over hele området. Der er mere end 50 af disse veje i og omkring Coba. De blev brugt til handel og kommunikation". Næste punkt på programmet er et besøg i et mayasamfund, hvor landsbyboerne stadig lever uden rindende vand eller elektricitet. Du vil møde nogle af de lokale og få mere at vide om deres liv og traditioner. Du oplever en mayaceremoni, inden du nyder en traditionel frokost på en nærliggende restaurant. Vi afslutter dagen med en forfriskende svømmetur i en nærliggende cenote.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, da, en, fi, fr, +4  nl, no, pl, sv

Guidet rundvisning i Tulum og besøg i et moderne mayasamfund
Udflugter & dagsture

Guidet rundvisning i Tulum og besøg i et moderne mayasamfund

Historiske ruiner, strande og svømning i underjordiske grotter fylder denne formiddag med masser af opdagelser. Du har en guidet rundvisning i Tulum, der efterfølges af et besøg i et traditionelt mayasamfund. Desuden får du også mulighed for at tage en dukkert i en cenote. Benito, en af vores lokale guider, siger: "Det meste af Tulum stammer fra de to århundreder før den spanske kolonisering, så det er et sidste øjebliksbillede af en døende civilisation. Blandt de mange ting, du vil lære, er symbolikken af de guder, der er indhugget i templerne.Først udforsker vi resterne af mayabyen Tulum. Din ekspertguide vil vise dig Freskoernes Tempel, Den Nedfarende Guds Tempel, Vindenes Tempel og meget mere. Og så er der pyramiden El Castillo, hvis beliggenhed på klippekanten med udsigt over Caribien gjorde, at den også fungerede som pejlepunkt. I dag er den skabt til Instagram , og det er det mest fotograferede sted i Mayarivieraen. Gustavo, en anden af vores lokale guider, siger: "Tulum er den perfekte balance mellem kultur og natur - se bare på alle de leguaner, du kan se ligge og dovne. De gamle mayaer værdsatte dette, og hvert område repræsenterede et af elementerne - jord, vand, vind og ild". Vi stoppper også i en mayalandsby, hvor du kan møde nogle af de lokale. Vi hører om landsbyens traditioner og skikke, inden vi slutter af med en svømmetur i en cenote. Disse ferskvandshuller var hellige for de gamle mayaer. Du kan også snorkle her som ideel afrunding af din oplevelse.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Tulum på rundtur med Nopalitos-lagunen og frokost
Aktiviteter

Tulum på rundtur med Nopalitos-lagunen og frokost

Denne rundtur, der kun er for voksne, byder på en god blanding af kultur og afslapning. Først udforsker vi Maya-ruinerne i Tulum, deres eneste by ved havet, og derefter fordriver vi de resterende timer ved Nopalitos-lagunen, som først blev åbnet for offentligheden i 2020. Gustavo, en af vores lokale guider, siger: "Lige når man tror, at Mayarivieraen ikke har flere overraskelser i ærmet, opdager man Nopalitos. Det flade vand med stort set alle tænkelige blå nuancer ændrer sig for øjnene af dig, mens skyerne driver hen over lagunen.Vi starter med en guidet tur til det arkæologiske område med Maya-byen Tulum , som er den eneste by, som de byggede ved kysten. Mens du beundrer monumenter som Vindgudens Tempel og El Castillo-pyramiden, vil udsigten over Caribien forbløffe dig. Bagefter har du lidt tid på egen hånd til enten at gå på stranden - der er berømt for sine skildpadder - eller tage et par billeder mere. Gustavo siger: "Tulum er den perfekte balance mellem kultur og natur. Du ser alle disse leguaner, der ligger dovne omkring ved byens ruiner og skildpadder, der slentrer langs stranden".Derefter går turen videre til Nopalitos. Denne ferskvandslagune har fået sit navn fra sin lighed med nopalkaktussen, som også er kendt som figenkaktus. Lagunen er mørkere i midten, fordi der er en dyb cenote. Den er ideel til afslapning eller til at prøve paddleboarding og kajaksejlads. Vi spiser frokost, og derefter kan du slå dig ned i hængekøjerne eller dingle med fødderne over vandet fra træmolen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Privat rundtur i Chichen Itza med transport og lokal guide
Udflugter & dagsture

Privat rundtur i Chichen Itza med transport og lokal guide

Ruinerne i det gamle Chichen Itza er et must at opleve, når du er i Cancun. Denne private rundtur giver dig mulighed for at opleve stedet, før folkemængderne kommer. Endnu bedre er det, at du udforsker komplekset sammen med en af vores lokale eksperter, som vil dele dyb viden med dig. Argelia, en af vores guider, siger: "Du vil lære om kalendrene i Kukulkans Tempel og dets hellige trappe, hvor skyggerne ved hver jævndøgn repræsenterer nedstigningen for den fjerklædte slange". Bagefter kan I nyde en svømmetur i en cenote og besøge en mayalandsby for at spise frokost.Vi starter tidligt, så du kan være den første til at ankomme til dette UNESCO Verdensarvssted - det perfekte tidspunkt til at tage billeder på. Stilheden tilføjer endnu mere mystik til de storslåede Maya-monumenter. Der er den mægtige Kukulkan-pyramide, Jaguartemplet og det makabre Tzompantli blandt mange seværdigheder. "Basreliefferne, der fortæller os om deres magiske overtro, der er inspireret af deres fortolkning af stjernerne," siger Argelia.Derefter tager vi til en underjordisk cenote for at svømme i det klare vand. Så går turen videre til landsbyen for at spise frokost. Al maden er lokalt dyrket og tilberedt efter traditionelle opskrifter. Argelia siger: "Du vil smage typisk yucatekansk mad såsom chaya empanadas, cochinita pibil, kylling i axiote-ris og sorte bønner og dampede grøntsager". Du vil også se de lokale vise deres færdigheder i håndvævning af hængekøjer, et ældgammelt håndværk, og finde ud af, hvordan denne hjemmeindustri er med til at støtte lokalsamfundet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr, nl 

Aventuras Mayas Jungle Park med mexicansk frokost
Aktiviteter

Aventuras Mayas Jungle Park med mexicansk frokost

Hvis du er til action og eventyr, venter der dig en dag med masser af sjov og spænding i Aventuras Mayas Jungle Park. Kør gennem junglen på off-road køretøj, flyv gennem trætoppene i svævebanen, og hop ned i en cenote for at svømme i et af disse imponerende underjordiske kamre. Og når det er tid til en pause, er der en lækker mexicansk buffet at nyde. Juanito, en af vores lokale guider, siger: "På nogle af banerne glider du lige over junglens baldakin. I andre har du hovedet nedad, mens en anden har "Superman"-muligheden. Der er endda en "flyvende hængekøje", som du kan prøve. Det er virkelig nervepirrende".Når du ankommer til parken, og efter en hurtig sikkerhedsbriefing fra instruktørerne, skruer vi op for spændingen. Rækkefølgen af aktiviteterne afgøres på dagen for at sikre, at folkemængden fordeles bedst, så du kan nyde dine oplevelser fuldt ud. Du vil svæve gennem trætoppene på en spændende svævebane med 7 liner. Derefter kan du tage sele på og rapelle ned ad en 20 meter høj klippevæg ned i en underjordisk cenote, hvor du kan svømme med tusindvis af stalaktitter lige over dit hoved.Vi går derefter tilbage op mod toppen for at holde en pause med en frokostbuffet med lokale favoritter, hvor Yucatans karakteristiske 'pulled pork cochinita pibil' er normalt på menuen. Vand og kaffe indgår. Når alt det sjove er slut, venter der dig en vild oplevelse. Det er tid til at køre gennem mudder og suse gennem junglen i dit eget kraftfulde ATV-køretøj. Det er sjov og grin fra start til slut langs den 11 km lange rute.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Tulum, Cenote-svømning, skildpadde-snorkling og Beach Club på kombineret tur
Aktiviteter

Tulum, Cenote-svømning, skildpadde-snorkling og Beach Club på kombineret tur

På dette heldagseventyr oplever du ikke mindre end fire forskellige aktiviteter. Start med et guidet besøg på det arkæologiske sted Tulum og tag derefter til en cenote for at svømme. Dernæst går turen til Akumal, hvor du skal snorkle. Dagen rundes af med frokost på en strandklub. Carmen, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Den mest fotograferede struktur i det arkæologiske område er Castillo, som ligger på en klippe med udsigt over Det Caribiske Hav. Castilloen er måske den mest berømte, men der er masser af andre gamle mayaruiner at udforske, f.eks. templet for den nedstigende gud og templet for freskoerne".Mayakulturens vidundere vil blive afsløret på din guidede tur rundt i Tulum. Du lærer om byens fortid som en muromkranset by og dens tidligere rolle som handelscentrum. Efter rundvisningen har du egen tid til at udforske byen. Forbered dig derefter på at blive forblændet af farverne i en ældgammel maya-cenote, en naturlig hule med et ferskvandsbassin, der næres af underjordiske vandkilder og betragtes som hellig af mayaerne.Efter en afkølende svømmetur sætter vi kursen mod det maleriske kystsamfund Akumal, der er kendt for sin afslappede atmosfære, naturlige skønhed og rige marineliv. Med sin spændende undervandsverden byder Akumal på en af de bedste snorkeloplevelser i Riviera Maya. Mød en række tropiske fisk, koraller og måske endda havskildpadder. Som afslutning på dagen kan du slappe af og nyde et velsmagende måltid på en nærliggende strandklub.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Mayarivieraen på bådtur kun for voksne med drikkevarer og frokost ombord
Aktiviteter

Mayarivieraen på bådtur kun for voksne med drikkevarer og frokost ombord

Der er ikke noget som følelsen af ferie, og denne bådtur byder på al den lille luksus, som løfter din ferie til det næste niveau. Denne bådtur er skabt og designet med dig i tankerne og er kun for voksne. Så stræk dig ud og nyd freden og landskabet, der glider forbi med et nyt perspektiv på Mexico. Alejandro, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Blandt de særlige fornøjelser, som du kan finde om bord, er frisk frugt, en velsmagende frokost og selvfølgelig badestop og vandsport, så du kan få mest muligt ud af alt det fantastiske vand".Fra det øjeblik, du træder ind på katamaranen og nipper til en velkomstdrink, er der ikke andet at gøre end at slappe af. Mærk havbrisen på din hud, den varme sol på din ryg, og nyd den vidunderlige udsigt over rivieraen. Der vil være rigeligt med plads om bord til at solbade og beundre udsigten. Så læn dig tilbage og nyd den rene afslapning, mens du sejler fra Mayarivieraen til et afsides sted.Når vi kaster anker, byder dagsordenen på badestop og snorkling, og der er også paddleboardudstyr, som du kan prøve. Hop glædeligt ud i de fristende bølger, og test din balance på SUP'erne eller opdag undervandsverdenen. Bagefter serverer vi en velsmagende sen frokost og gratis drinks ombord, og så er det tid til at læne sig tilbage og slappe af endnu mere.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Privat rundtur til Tulum med Nopalitos-lagunen og frokost
Aktiviteter

Privat rundtur til Tulum med Nopalitos-lagunen og frokost

Gratis afbestilling
Guidet Tur
Privat rundtur på Holbox-øen med båd og buggy
Udflugter & dagsture

Privat rundtur på Holbox-øen med båd og buggy

Holbox-øen er en ferie i en ferien. På denne private rundtur besøger du Isla Pasion på en bådtur. Du nyder frokost på et femstjernet øko-resort og nyder en golfbuggy-tur rundt på øen. Ariel, en af vores lokale guider på denne rundtur, siger: "Holbox er et levested for mere end 300 endemiske trækfuglearter. Det er også lidt af en legeplads med aktiviteter som speedbåde og strandbuggyer".Vi stiger ombord på båden i Chiquila, der styres af en lokal fisker, og vi sejler ud på en to timers kysttur. Din guide udpeger steder, der er kendt for deres dyreliv - der er set omkring 150 fuglearter på øen - og forklare, hvilke bestræbelser der gøres for at bevare dette levested. I tre årtier har Holbox været en del af Yum Balam Naturreservat. Og hvis du tager turen mellem juni og september, kan du være heldig nok til at få øje på øens flamboyante flamingoer.Desuden kan du opleve skønheden ved de afsondrede strande på den lille Isla Pasion. Selve Holbox har 36 km hvide sandstrande. Derefter er der frokost på et øko-resort og efterfølgende afslapning på solstolene. Når batterierne er genopladet, kan du hoppe ind i en golfbuggy - øens 1000 indbyggere bruger ikke biler - for at udforske det omkringliggende område på en sjov måde. Som afslutning på dit besøg på øen tager vi til Holbox' hovedtorv, hvor der en god mulighed for at købe nogle souvenirs eller smage på lokal mad.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
Tulum – privat tur med lokal guide og besøg i et Maya-samfund
Udflugter & dagsture

Tulum – privat tur med lokal guide og besøg i et Maya-samfund

Denne eksklusive private tur sikrer, at du vil være blandt de første besøgende til at udforske Yucatans best bevarede arkæologiske sted – de gamle ruiner af Tulum. En guidet tur efterfulgt af et besøg i et mayasamfund.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr, nl 

ATV-kørsel, svømning i cenote og katamarancruise med frokost
Aktiviteter

ATV-kørsel, svømning i cenote og katamarancruise med frokost

Stemningen er nærmest euforisk på denne spændende udflugt. Vi kører på Cancuns og Mayariviearens mest kraftfulde ATV'er ad junglestier, rundt i skarpe kurver og henover rødder og sten. Det bliver i sandhed en dag fuld af eventyr. Efter ATV-kørslen kan du slappe af med en forfriskende svømmetur og snorkle i en cenote, efterfulgt af et autentisk mexicansk køkken. Efter frokost stiger vi ombord på katamaranen for at snorkle ved Great Mayan Reef.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Introduktion til Riviera Maya / Playa del Carmen

Riviera Maya imponerer med sine hvide sandstrande og tropisk badevand, samt en imponerende samling af arkæologiske mayanske udgravninger. Den ligger lige syd for Cancun og er et ideelt rejsemål, hvis du vil kombinere sol, hav, natur og kultur. Med historiske steder som Tulum på klippetoppen, det verdensberømte Chichén Itzá-kompleks og kystbyen Playa del Carmen er der nok at tage sig til og opleve.

De seks bedste ting at foretage sig i Riviera Maya:

1. Oplev Chichén Itzá

En udflugt til Chichén Itzá er et must, når du opholder dig i Riviera Maya. Den ligger dybt inde i junglen på Yucatanhalvøen og er et af de bedst bevarede Maya-steder overhovedet. Den imponerende Kukulcan-pyramide, El Caracol-observatoriet og Krigernes Tempel er alle eksempler på mayaernes ingeniørmæssige færdigheder. Mens Tzompantli, en væg dækket af kranieudskæringer, blev brugt til at vise statens erobringer eller andre ofringer

2. Udforsk Tulum

Nord for Sian Ka'an-biosfærereservatet ligger ruinerne af Maya-byen Tulum. Den er et af Mexicos vigtigste arkæologiske steder og ligger på en 12 meter høj klippe, hvorfra der er en fremragende udsigt over kysten og Caribien. El Castillo-pyramiden, Freskoernes Tempel og Templet for Den Nedfarende Gud er de mest populære attraktioner. Og for at runde dit besøg af, hvorfor ikke nyde en dukkert på stranden eller i en af de nærliggende cenoter.

3. Tag på en udflugt til Isla Holbox

Isla Holbox er 40 km lang, og 36 af disse kilometer er sandstrande. Den er beliggende i Caribien, lige nord for Cancun, og er et godt udflugtsmål for en dejlig dagstur. Med lidt held kan du spotte delfiner under overfarten. Bagefter kan du udforske byen Holbox, et afslappet kitesurfing-mekka, og det omkringliggende landskab med golfvogn. Det er den eneste transportform, der er tilladt på øen.

4. Prøv vandaktiviteter

Snorkling, sejlads, dykning eller jetski - Riviera Maya er ideel med vandaktiviteter. Undervandsverdenen i denne del af Det Caribiske Hav er særlig farverig og varieret. Du kan svømme blandt skildpadder og tropiske fisk hele året rundt og mellem juni og september med hvalhajer. Og hvis du foretrækker at tage det roligt, er der altid en afslappende katamarantur til Isla Mujeres.

5. Hyg dig i Xcaret Eco Park

Lige syd for Playa del Carmen ligger Xcaret Eco Park, en arkæologisk eventyrpark. Her kan du opleve mere end 50 naturlige og kulturelle attraktioner, der hjælper dig med at være i ét med naturen. Det er sjovt for hele familien. Og udover spændende aktiviteter får du også mulighed for at lære om Maya-kulturen. Attraktionerne og aktiviteterne er for eksempel junglestier, en underjordisk flod, dykning, snorkling med ammehajer, en mayansk landsby med folkemusik og dans og meget mere.

6. Besøg Playa del Carmen

Playa del Carmen er en af de bedste underholdningssteder i Caribien og har hoteller i verdensklasse, et sprudlende natteliv og en meget tillokkende strand. Hvis du har lyst til at snuse rundt i butikkerne, nyde en is eller bare se verden passere forbi, er Fifth Avenue stedet at opholde sig. I Paseo del Carmen Shopping Mall finder du alle de kendte mærker. Hvis du vil tage en selfie, er Portal Maya port til havet ved Fundadores Park meget populær blandt Instagrammere.