Kurv
Riviera Maya / Playa del Carmen
Riviera Maya / Playa del Carmen

Mexico

Ting at foretage sig Riviera Maya / Playa del Carmen

Oplevelser Riviera Maya / Playa del Carmen

Sorter efter:

Pris (vuxen)

DKK
DKK

Upphämtning på hotell

Kategorier

Språk på utflykten

Alternativ

Chichen Itza & rundvisning i mayalandsby med traditionel frokost
Aktiviteter

Chichen Itza & rundvisning i mayalandsby med traditionel frokost

Chichen Itza er kronen på værket på Yucatán og er fyldt med gamle mayaruiner, templer og pyramider. Denne eksklusive rundtur starter tidligt om morgenen, så du ankommer til dette arkæologiske sted, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, før folkemængden kommer. Vi besøger også en cenote og en traditionel mayalandsby. Benito, en af vores lokale guider, siger: "Det, du hører, er lige så imponerende som det, du ser i Chichen Itza. For eksempel var El Caracol et observatorium, der blev brugt af mayaernes astronomer. Du vil finde ud af alt om deres præcise kalendere, som kortlagde alt fra fertilitet til høst".Chichen Itza er en stor seværdighed med dens hellige cenoter. Og overalt kan du se repræsentationer af Kukulkan, den fjerklædte slange, som var den øverste mayanske guddom. Den pyramide, der er dedikeret til ham, dominerer komplekset. Benito fortæller: "Kukulkans Tempel har fire trapper med 91 trin plus det enkelte trin på toppen, hvilket giver 365. De gamle mayaer beregnede alting".Du vil også se Krigernes og Jaguarernes Templer, mens din guide fortæller dig om mayaernes historie, kultur og legender. Der er kunsthåndværkere, der fremstiller kunsthåndværk på stedet, og ethvert køb hjælper det lokale samfund. Desuden kan du opdage hemmeligheder bag Xibalba, Mayaernes gud for underverdenen, mens du dykker ned i en ferskvandscenote. Vi spiser traditionel frokost, og derefter er det tid til at lære de lokale at kende med et besøg i landsbyen Yalcoba.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, da, en, fi, fr, +3  nl, pl, sv

Coba Maya-ruinerne
Udflugter & dagsture

Coba Maya-ruinerne

En rejse dybt ind i Yucatans jungle for at opleve den gamle mayaby Coba. Du lærer om deres gådefulde kultur, klatrer på den store pyramide, møder lokale byboere og bader i en hellig cenote. Denne eksklusive udflugt byder på en unik og betagende kulturel oplevelse.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, da, en, fi, fr, +4  nl, no, pl, sv

Tulum på rundtur med Nopalitos-lagunen og grillfrokost
Aktiviteter

Tulum på rundtur med Nopalitos-lagunen og grillfrokost

Denne rundtur, der kun er for voksne, byder på en god blanding af kultur og afslapning. Først udforsker vi Maya-ruinerne i Tulum, deres eneste by ved havet, og derefter fordriver vi de resterende timer ved Nopalitos-lagunen, som først for nylig blev åbnet for offentligheden. Gustavo, en af vores lokale guider, siger: "Lige når man tror, at Mayarivieraen ikke har flere overraskelser i ærmet, opdager man Nopalitos. Det flade vand med stort set alle tænkelige blå nuancer ændrer sig for øjnene af dig, mens skyerne driver hen over lagunen.Vi starter med en guidet tur til det arkæologiske område med Maya-byen Tulum , som er den eneste by, som de byggede ved kysten. Mens du beundrer monumenter som Vindgudens Tempel og El Castillo-pyramiden, vil udsigten over Caribien forbløffe dig. Bagefter har du lidt tid på egen hånd til enten at gå på stranden - der er berømt for sine skildpadder - eller tage et par billeder mere. Gustavo siger: "Tulum er den perfekte balance mellem kultur og natur. Du ser alle disse leguaner, der ligger dovne omkring ved byens ruiner og skildpadder, der slentrer langs stranden".Derefter går turen videre til Nopalitos. Denne ferskvandslagune har fået sit navn fra sin lighed med nopalkaktussen, som også er kendt som figenkaktus. Lagunen er mørkere i midten, fordi der er en dyb cenote. Den er ideel til afslapning eller til at prøve paddleboarding og kajaksejlads. Vi spiser frokostbuffet og derefter kan du slå dig ned i hængekøjerne eller dingle med fødderne over vandet fra træmolen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Ekspresadgang til Xel Há-parken med transport
Aktiviteter

Ekspresadgang til Xel Há-parken med transport

I mageløse Xel-Há kan du fordybe dig i det bedste, som mayarivieraen har at byde på. Svøm, snorkel, prøv at zipline, og nyd atmosfæren i denne tropiske eventyrpark. Og med denne tur får du en eksklusiv transport og prioriteret adgang. Juanito, en af vores lokale guider, siger: "Jeg elsker at sætte mig i en badering og flyde på mangroveflodens blide strømmende vand. Men det er meget populært, ligeså med fyrtårnsrutsjebanen, så derfor tager jeg altid af sted så tidligt som muligt for at undgå menneskemængderne". Opdag mystiske huler i junglen og snorkel ned ad floden. Beundre det omkringliggende dyreliv eller hop fem meter ned i vandet under dig. Eller prøv at zipline over floden. Xel-Há er 100 % ren spænding. Du kan også slappe af i de rolige omgivelser i den uspolerede natur eller gå, cykle eller tage minitoget langs junglestier for at beundre flora og fauna i de naturlige omgivelser. Juanito siger: "Alt er baseret på naturen, det er som at være barn igen, og derfor er det en fantastisk familiedag. Der er endda en stor kopi af Maya-ruinerne i Tulum".Sidst, men ikke mindst er der fire restauranter, der serverer lokale retter. Og du kan også lære alt om de mayanske legender omkring Xel-Há. Det er et sted med stor skønhed, hvor du og hele familien kan opleve en spændingsfyldt dag. Du kan også drage fordel af op til 50 % rabat på udvalgte Dream-aktiviteter som f.eks. svømning med søkøer eller delfiner, Snuba, samt fotopakker.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Privat rundtur i Chichen Itza med transport og lokal guide
Udflugter & dagsture

Privat rundtur i Chichen Itza med transport og lokal guide

Ruinerne i det gamle Chichen Itza er et must at opleve, når du er i Cancun. Denne private rundtur giver dig mulighed for at opleve stedet, før folkemængderne kommer. Endnu bedre er det, at du udforsker komplekset sammen med en af vores lokale eksperter, som vil dele dyb viden med dig. Argelia, en af vores guider, siger: "Du vil lære om kalendrene i Kukulkans Tempel og dets hellige trappe, hvor skyggerne ved hver jævndøgn repræsenterer nedstigningen for den fjerklædte slange". Bagefter kan I nyde en svømmetur i en cenote og besøge en mayalandsby for at spise frokost.Vi starter tidligt, så du kan være den første til at ankomme til dette UNESCO Verdensarvssted - det perfekte tidspunkt til at tage billeder på. Stilheden tilføjer endnu mere mystik til de storslåede Maya-monumenter. Der er den mægtige Kukulkan-pyramide, Jaguartemplet og det makabre Tzompantli blandt mange seværdigheder. "Basreliefferne, der fortæller os om deres magiske overtro, der er inspireret af deres fortolkning af stjernerne," siger Argelia.Derefter tager vi til en underjordisk cenote for at svømme i det klare vand. Så går turen videre til landsbyen for at spise frokost. Al maden er lokalt dyrket og tilberedt efter traditionelle opskrifter. Argelia siger: "Du vil smage typisk yucatekansk mad såsom chaya empanadas, cochinita pibil, kylling i axiote-ris og sorte bønner og dampede grøntsager". Du vil også se de lokale vise deres færdigheder i håndvævning af hængekøjer, et ældgammelt håndværk, og finde ud af, hvordan denne hjemmeindustri er med til at støtte lokalsamfundet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr, nl 

Aventuras Mayas Jungle Park med mexicansk frokost
Aktiviteter

Aventuras Mayas Jungle Park med mexicansk frokost

Hvis du er til action og eventyr, venter der dig en dag med masser af sjov og spænding i Aventuras Mayas Jungle Park. Kør gennem junglen på off-road køretøj, flyv gennem trætoppene i svævebanen, og hop ned i en cenote for at svømme i et af disse imponerende underjordiske kamre. Og når det er tid til en pause, er der en lækker mexicansk buffet at nyde. Juanito, en af vores lokale guider, siger: "På nogle af banerne glider du lige over junglens baldakin. I andre har du hovedet nedad, mens en anden har "Superman"-muligheden. Der er endda en "flyvende hængekøje", som du kan prøve. Det er virkelig nervepirrende".Når du ankommer til parken, og efter en hurtig sikkerhedsbriefing fra instruktørerne, skruer vi op for spændingen. Rækkefølgen af aktiviteterne afgøres på dagen for at sikre, at folkemængden fordeles bedst, så du kan nyde dine oplevelser fuldt ud. Du vil svæve gennem trætoppene på en spændende svævebane med 7 liner. Derefter kan du tage sele på og rapelle ned ad en 20 meter høj klippevæg ned i en underjordisk cenote, hvor du kan svømme med tusindvis af stalaktitter lige over dit hoved.Vi går derefter tilbage op mod toppen for at holde en pause med en frokostbuffet med lokale favoritter, hvor Yucatans karakteristiske 'pulled pork cochinita pibil' er normalt på menuen. Vand og kaffe indgår. Når alt det sjove er slut, venter der dig en vild oplevelse. Det er tid til at køre gennem mudder og suse gennem junglen i dit eget kraftfulde ATV-køretøj. Det er sjov og grin fra start til slut langs den 11 km lange rute.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Rundtur i Valladolid med Las Coloradas og krokodillereservat
Aktiviteter

Rundtur i Valladolid med Las Coloradas og krokodillereservat

Book her for at opleve Yucatans naturlige vidundere. Besøg det koloniale Valladolid, et krokodilreservat, Las Coloradas-saltpanserne og se flamingoer i Rio Lagartas.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Privat rundtur med båd og buggy på Holbox
Udflugter & dagsture

Privat rundtur med båd og buggy på Holbox

Øen Holbox byder på 36 km med uberørte hvide strande, der er omgivet af smaragdgrønt hav. På denne private rundtur besøger du steder som Isla Pasion og Punta Coco på en privat båd, nyder frokost på et femstjernet øko-resort og meget mere. Og der er også en golfbuggy-tur rundt på øen at se frem til.Gå ombord på din båd i Chiquila - styret af en lokal fisker - og bliv ført ud på en to timers opdagelse. Nyd skønheden og det krystalklare vand på magiske steder som Isla Pasion, Punta Coco og Punta Mosquito, inden du tager til øko-resortet for at spise frokost efterfulgt af lidt tid på solsengen.Derefter prøver du en golfbuggy for at udforske området omkring øko-resortet. Derefter er der en tur til Holbox' afslappede hovedtorv, hvor der er lidt fri tid.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
Privat rundtur til Tulum med Nopalitos-lagunen og grillfrokost
Aktiviteter

Privat rundtur til Tulum med Nopalitos-lagunen og grillfrokost

Gratis afbestilling
Guidet Tur
Isla Mujeres katamarancruise
Udflugter & dagsture

Isla Mujeres katamarancruise

Lige udenfor Cancuns kyst finder du et caribisk paradis med svajende palmer og krystalklart vand.Vel om bord på katamaranen tager vi ud på det glitrende hav og sætter kurs mod øen. Nyd solens varme stråler og havbrisen mens vi sejle mod revet. Du får mulighed for at snorkle i det turkisblå vand og beundre koraller og eksotiske fisk der lever under havoverfladen.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Isla Contoy-tur med snorkling ved Ixlaché-revet
Aktiviteter

Isla Contoy-tur med snorkling ved Ixlaché-revet

Dette er en af de mest populære katamaranture fra Cancun. Vi besøger den eksotiske Isla Mujeres, snorkler ved Ixlaché-revet og afrunder det hele med tre timer på den øde ø Isla Contoy. Og derimellem sejler vi rundt i det Caribiske Hav og nyder solens stråler.Vores eventyr begynder ved Marina Punta Norte, hvorfra vi sejler mod Isla Mujeres mes vi nyder morgenmaden ombord. Du har cirka en time til at udforske øen eller slappe af på en af dens strande. Tilbage på båden kan du slappe af mens kaptajnen sejler os til Ixlaché-revet. Her får du udleveret snorkeludstyr og der er også en guide til stede. Efter en times udforskning af de kalejdoskopiske scener under havoverfladen, fortsætter vi til Contoy.En tropisk perle dækket af frodig vegetation – den har alt det du har set i utallige film – palmefyldte hvide strande med blide bølger. Og prikken over i'et er en frokostbuffet på øen.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Xplor-udflugt med rafting og zipline
Aktiviteter

Xplor-udflugt med rafting og zipline

Hvis du er på jagt efter en ferieoplevelse, der får dit hjerte til at slå lidt ekstra hurtigt, så er en dag i Xplor lige det du leder etter. Ziplines, ATV-junglestier, underjordiske bassiner og rafting gennem grotter er kun begyndelsen. Slip din indre Tarzan løs og nyd en tempofyldt dag i Cancun.Efterhånden som du kommer dybt ind i mayarivieraens jungle, vil du opdage et område med adrenalinpumpende muligheder. Svæv over trætoppene med zipline i op til 45 meters højde, samme højde som en 11 etagers bygning, og når du er nede igen, sætter du dig bag rattet på et firehjulstrukket køretøj for en fantastisk tur gennem regnskoven.Udflugten byder også på overraskelser undervejs. Der bliver mulighed for at svømme og prøve rafting i en gammel cenote, et underjordisk bassin, hvor du bruger dine hænder til at komme frem på vandet, mens du beundrer de stalaktitter der har dannet sig i loftet. For at dagen skal ende med et splash, svæver du over vandet i en hængekøje og lander i det forfriskende cenote-vand.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Introduktion til Riviera Maya / Playa del Carmen

Riviera Maya imponerer med sine hvide sandstrande og tropisk badevand, samt en imponerende samling af arkæologiske mayanske udgravninger. Den ligger lige syd for Cancun og er et ideelt rejsemål, hvis du vil kombinere sol, hav, natur og kultur. Med historiske steder som Tulum på klippetoppen, det verdensberømte Chichén Itzá-kompleks og kystbyen Playa del Carmen er der nok at tage sig til og opleve.

De seks bedste ting at foretage sig i Riviera Maya:

1. Oplev Chichén Itzá

En udflugt til Chichén Itzá er et must, når du opholder dig i Riviera Maya. Den ligger dybt inde i junglen på Yucatanhalvøen og er et af de bedst bevarede Maya-steder overhovedet. Den imponerende Kukulcan-pyramide, El Caracol-observatoriet og Krigernes Tempel er alle eksempler på mayaernes ingeniørmæssige færdigheder. Mens Tzompantli, en væg dækket af kranieudskæringer, blev brugt til at vise statens erobringer eller andre ofringer

2. Udforsk Tulum

Nord for Sian Ka'an-biosfærereservatet ligger ruinerne af Maya-byen Tulum. Den er et af Mexicos vigtigste arkæologiske steder og ligger på en 12 meter høj klippe, hvorfra der er en fremragende udsigt over kysten og Caribien. El Castillo-pyramiden, Freskoernes Tempel og Templet for Den Nedfarende Gud er de mest populære attraktioner. Og for at runde dit besøg af, hvorfor ikke nyde en dukkert på stranden eller i en af de nærliggende cenoter.

3. Tag på en udflugt til Isla Holbox

Isla Holbox er 40 km lang, og 36 af disse kilometer er sandstrande. Den er beliggende i Caribien, lige nord for Cancun, og er et godt udflugtsmål for en dejlig dagstur. Med lidt held kan du spotte delfiner under overfarten. Bagefter kan du udforske byen Holbox, et afslappet kitesurfing-mekka, og det omkringliggende landskab med golfvogn. Det er den eneste transportform, der er tilladt på øen.

4. Prøv vandaktiviteter

Snorkling, sejlads, dykning eller jetski - Riviera Maya er ideel med vandaktiviteter. Undervandsverdenen i denne del af Det Caribiske Hav er særlig farverig og varieret. Du kan svømme blandt skildpadder og tropiske fisk hele året rundt og mellem juni og september med hvalhajer. Og hvis du foretrækker at tage det roligt, er der altid en afslappende katamarantur til Isla Mujeres.

5. Hyg dig i Xcaret Eco Park

Lige syd for Playa del Carmen ligger Xcaret Eco Park, en arkæologisk eventyrpark. Her kan du opleve mere end 50 naturlige og kulturelle attraktioner, der hjælper dig med at være i ét med naturen. Det er sjovt for hele familien. Og udover spændende aktiviteter får du også mulighed for at lære om Maya-kulturen. Attraktionerne og aktiviteterne er for eksempel junglestier, en underjordisk flod, dykning, snorkling med ammehajer, en mayansk landsby med folkemusik og dans og meget mere.

6. Besøg Playa del Carmen

Playa del Carmen er en af de bedste underholdningssteder i Caribien og har hoteller i verdensklasse, et sprudlende natteliv og en meget tillokkende strand. Hvis du har lyst til at snuse rundt i butikkerne, nyde en is eller bare se verden passere forbi, er Fifth Avenue stedet at opholde sig. I Paseo del Carmen Shopping Mall finder du alle de kendte mærker. Hvis du vil tage en selfie, er Portal Maya port til havet ved Fundadores Park meget populær blandt Instagrammere.