Kurv
Limassol
Limassol

Cypern

Ting at foretage sig Limassol

Oplevelser Limassol

Sorter efter:

Price (per adult)

DKK
DKK

Pickup at Hotel

Categories

Tickets option

Mad- og vinrundtur på Cypern fra Pafos
Udflugter & dagsture

Mad- og vinrundtur på Cypern fra Pafos

Gastronomien er en integreret del af den cypriotiske kultur. Og denne rundtur, som kun er for voksne, hylder øens kulinariske lækkerier. Vi smager på lokale lækkerier fra landsby til landsby. Vi besøger Kolossi for at smage frisk limonade og Agros for at smage på søde sager og Pelendri for dens vine. Andreas, en af vores lokale guider, siger: "Du besøger landsbyer, hvor kun få udenfrakommende besøger, og hvor gamle religiøse traditioner er en integreret del af hverdagen".Vi rejser ind i hjertet af Troodosbjergene og starter i Kolossi, hvor du vil opdage den sande betydning af den cypriotiske hilsen kopiaste - "kom og vær med". Her bliver du inviteret til at plukke årstidens frugt og smage den lokale syrlige limonade. Derefter går turen til Agros, hvor du kan smage hjemmelavet frugt konserveret i sirup, se produktion af rosenvand samt få mulighed for at smage på lokalt røget kød. Andreas fortæller videre: "Alle produkter til salg i Agros er hjemmelavede og stammer fra det omkringliggende landskab".Bagefter tager vi til Pelendri for at spise frokost på en rustik taverna med stenvægge og træbjælkeloft. Vi smager retter lavet af lokale råvarer og spiser salater, der er tilberedt af produkter, der er dyrket i tavernaens have. Og som afslutning på dagen kan du besøge Tsiakkas' vingård, der ligger gemt væk i bjergene. Vi tager på en rundvisning af faciliteterne, lærer om vinfremstilling og smager derefter på nogle af vinene, mens du beundrer udsigten over vinmarkerne, der bølger ned ad bjergsiden.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur til antikke Kourion, Kolossi-slottet, Omodos & vingård fra Limassol
Udflugter & dagsture

Rundtur til antikke Kourion, Kolossi-slottet, Omodos & vingård fra Limassol

Cypern er et landskab med bølgende bakker og smukke landsbyer. På denne lille grupperundtur kan du se, hvor en legende blev født, besøge ruinerne i Kourion, tage til landsbyen Omodos og slutte dagen af med en vinsmagning. Eva, en af vores lokale guider, siger om denne udflugt: "Du vil vandre gennem lag af historie, kultur og mytologi".Vi dykker direkte ned i fortiden på Kourion, et af de mest imponerende arkæologiske steder på Cypern. Besøg de romerske bade og gå til stedets hovedværk, det græsk-romerske teater. Her afholdes der stadig koncerter den dag i dag. Mens mosaikkerne i de udgravede huse, der er kendt som Eustolius', Gladiatorernes og Achilles' huse, er lige så imponerende som dengang, de blev lavet. Kolossi-slottet fra det 15. århundrede er det næste på programmet. Denne legendariske korsfarerfæstning er i dag omgivet af blomstrende planter. Derefter kører vi til det bjergomkransede Omodos, hvor du nyder en lokal frokost på en familiedrevet taverna og har fri tid til at vandre rundt i de tynde brostensbelagte gader med byzantinske bygninger. Det er Evas yndlingsby. Hun siger: "Charmen ved stenhusene, roen og freden. Det er, som om den er sprunget af ud et eventyr. Jeg elsker at gå ind på en af caféerne og se de lokale have filosofiske diskussioner, politiske diskussioner og en smule sladder". Desuden er der en rundvisning på vingården, hvor du lærer alt om sød commandaria-vin - en af de ældste druesorter i verden.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Landsbyer i Troodosbjergene med Kykkos-klostret og frokost – lille gruppe
Udflugter & dagsture

Landsbyer i Troodosbjergene med Kykkos-klostret og frokost – lille gruppe

Troodosbjergene er et "majestætisk tempel for Moder Natur", siger Eva, en af vores dygtige lokalguider. Dette højland, der byder på fyrretræsklædte dale med fjerntliggende landsbyer og klostre, er Cyperns åndelig hjerte. Eva tilføjer: "Når jeg trækker vejret i den friske bjergluft giver jeg slip på mig selv og finder min indre sjæl". På denne heldagstur besøger vi Kykkos-klostret og tre traditionelle landsbyer, heriblandt den historiske landsby Omodos.Når vi kører op i Troodosbjergene, bliver landskabet gradvist grønnere. Vi holder en lille kaffepause i landsbyen Pano Platres, der ligger i en fyrreskov. Herfra fortsætter vi med at sno os gennem bjergene mod Kykkos-klostret. Eva siger: "Det er et kloster med mange sagn, med vægge dekoreret med håndlavede mosaikker og byzantinske fresker. En skøn ro falder over dig i det øjeblik, du træder ind".Der er en kort køretur til Pedoulas. Her får vi serveret en traditionel Troodos-frokost på en familieejet restaurant. Om eftermiddagen tager vi sydpå til det Eva kalder "eventyrlandsbyen" Omodos. Vi tager på en guidet tur i de byzantinske gader og besøger den rigt udsmykkede ortodokse kirke for Det Hellige Kors. Eva tilføjer: "Omodos er det autentiske Cypern – charmerende stenhuse, brostensbelagte gader og caféer, hvor de lokale mødes til filofofiske diskussioner og lidt sladder".

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Landsbyer og mad på Cypern – lille gruppe
Udflugter & dagsture

Landsbyer og mad på Cypern – lille gruppe

Denne tur efterlader ingen sten uvendt, når du udforsker Cyperns skjulte hjørner. Udforsk afsidesliggende landsbyer og et historisk kloster, prøv traditionel madlavning med du får et praktisk indblik i øens kultur. Stavrulla, en af vofres lokalguider siger: I Lefkara kan unge og gamle kvinder ses siddende udenfor deres huse og butikker mens de laver blondebroderier. De er så berømte, at til og med Leonardo da Vinci købte nogle.Vi forlader de travle feriesteder og ankommer midt på formiddagen til den fredelige landsby Fikardou. Her er der kun brosten og middelalderhuse, og tiden synes at have stået stille. Den lille fyrrekirke er højdepunktet her. Ifølge Unesco, der overvejer at tilføje Fiskardou som et kulturarvssted, " er landsbyens integritet og autenticitet i fuldstændig harmoni med miljøet". Vi besøger en lokal café, hvor du får mulighed for at mingle med de lokale og finde ud af, hvilket gamle traditioner der stadig eksisterer her.Derefter rejser vi højt oppe i bjergene for at besøge Macharias-klosteret fra det 12. århundrede, som er viet til Jomfru Maria. Stavroulla siger: "Mange cyprioter trot, at klostrets ikon af Jomfru Maria er mirakuløst, og at de blev malet af apostlen Luke. Der er også mulighed for at købe håndlavede blonder og broderier i det charmerende Lefkara. Til sidst stopper vi i Skarinou for at prøve kræfter med halloumi- og brødfremstillin på en familieejet gård, inden vi afslutter hele turen med en velsmagende cypriotsik frokost ledsaget af de retter, du har lavet.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Pafos Zoo og bådtur til Den Blå Lagune med lokalguide
Gå ikke glip af
Udflugter & dagsture

Pafos Zoo og bådtur til Den Blå Lagune med lokalguide

På denne familietur drejer det sig om Pafos Zoo og Den Blå Lagune. Vi bruger morgenen til at se på store og små dyr fra hele verden, og om eftermiddagen tager vi på en afslappende bådtur til den berømte Blå Lagune. Alexia, en af vores lokalguider, siger: Dyrehaven er et fint og trygt sted omgivet af bananplantager, og på bådturen til Den Blå Lagune, kan du bade og snorkle i Middelhavstes smukkeste vand.Dagen starter i Pafos Zoo, hvor du har masser af tid til at gå rundt på egen hånd. Der er over 1.200 dyr, herunder giraffer, aber, tigre og forskellige krybdyr. Sørg for at se papegøjeshowet, hvor du helt sikkert vil grine af disse frække fugle. Frokost på Flamingo Restaurant i parken er inkluderet. Med et sjovt spiseområde på en veranda, en lerovn og egen kok som tilbereder retterne af lokale råvarer, er det en attraktion i sig selv.Derefter kører vi videre til havnen i Latchi, hvorfra vi sejler ud på det åbne hav og følger det glitrende hav til Den Blå Lagune, hvor kaptajnen kaster anker, så du kan nyde omgivelserne. Tag en dukkert, snorkel eller bliv blot på dækket for at solbade - valget er dit. Der er mange bådture til Den Blå Lagune, men ingen andre ture kombinerer den med Pafos Zoo. En dejlig dag med familien.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Surf & Turf-tur i jeep til Akamas
Aktiviteter

Surf & Turf-tur i jeep til Akamas

På denne tur udforsker vi den naturskønne Akamas-halvø, både på land og fra havet. Og i stedet for den typiske bustur, kommer du til at køre i jeep. Området er kendt for sin naturlige skønhed, og der venter dig fantastiske oplevelser. Blandt dagens højdepunkter finder du Lara Strand, en bådtur til Den Blå Lagune og Afrodites bad.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Katamaran cruises fra Limassol
Udflugter & dagsture

Katamaran cruises fra Limassol

Denne katamarantur har det hele – solbadning, svømning, drikkevarer og nogle af Cyperns smukkeste kystlinjer. Vi sejler ud fra den gamle havn i Limassol med kurs mod øens sydligste punkt, hvor du kan slappe af med dine kære på dette katamarancruise, der fokuserer på at have en skøn dag på havet.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Udflugt til det nordlige og sydlige Nicosia
Udflugter & dagsture

Udflugt til det nordlige og sydlige Nicosia

Som den sidste delte by i verden er Nicosia en fascinerende by at udforske – den giver dig et glimt af to meget forskellige verdener. Turen starter i den cypriotiske sydlige sektor, hvor vi krydser den grønne linje for at udforske det tyrkisk-besatte nord.As the last divided capital in the world, Nicosia is a fascinating city to explore – offering you a glimpse of two very different worlds. This tour starts in the Cypriot southern sector and crosses the Green Line buffer zone to explore the Turkish-occupied north. Det første stop er ved St. John's Cathedral, der er bygget i fransk-byzantinsk stil. Herefter følger en vandretur gennem de historiske gader i Laiki Geitonia, inde bag de venetianske bymure. Det er en labyrint af snoede gader med kirker, pladser og udsmykkede bygninger.Your first stop is the St. John's Cathedral built in Franco-Byzantine style. Next up is a walking tour through the historic streets of Laiki Geitonia inside the Venetian city walls. It's a maze of winding streets with churches, squares and ornate buildings.Efter at have krydset den grønne linje, hører vi om byens historie og kultur, mens vi ser nogle af de vigtigste steder – blandt andet Ayia Sofia Kirken og Markedspladsen. Derefter tager vi tilbage til den sydlige sektor til Ledra Street, hvor du får tid til at opleve det moderne byliv på egen håndAfter crossing the Green Line, you'll hear tales of the city's history and culture as you tick off some of the main sites – Market Square included. Then cross back into the southern sector to Ledra Street and embrace modern city life under your own steam.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Tur i Troodos-bjergene med firhjulstrækker
Aktiviteter

Tur i Troodos-bjergene med firhjulstrækker

Tilbring dagen med en køretur gennem de skovklædte Troodosbjerge og opdag nogle af Cyperns vildeste landskaber i firhjulstrækker. Vi ser vingårde, vandfald, bjerglandsbyer som Omodos, fyrreskove og meget mere.Vi begynder dagen med at køre dybt ind i Troodosbjergene. Vores første stop bliver i landsbyen Omodos, der ligger midt i hjertet af Limassols vinregion. Her kan du prøve en af de lokale cafeer eller besøge Klostret af Det Hellige Kors. Derefter fortsætter vi off-road ind i Mesa Potamos-skoven, hvor du kan tage del i en valgfri vandring.Når du er blevet sulten, serveres en frokost i meze-stil på en taverna i landsbyen. Derefter går vi til et smukt skovvandfald med iskoldt vand, der falder 20 meter ned i kaskader. Der bliver også et stop ved landsbyen Lofou, hvor du kan gå gennem de smalle gader og smage en cypriotisk kaffe på en lokal "kafenion". En forfriskende afslutning på en tempofyldt dag.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, pl 

Famagusta bytur
Udflugter & dagsture

Famagusta bytur

Denne heldagstur til den besatte nordlige del af Cypern tager dig med til tre af landets mest spændende steder - den antikke Salamis, Famagustas gamle bydel og 'spøgelsesbyen' Varosha. Vores rejse ind i fortiden begynder helt tilbage i antikkens Salamis.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Kourion & Paphos Tur
Udflugter & dagsture

Kourion & Paphos Tur

Cypern er hjemsted for mange vigtige gamle græske og romerske arkæologiske steder. På denne dagtur til Paphos fra Ayia Napa ser du Afrodites klippe, det gamle Paphos og kongegraven, besøger det arkæologiske sted i Kourion, og nyder lidt fritid i byen Paphos.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Quad or Buggy Tour from Limassol
Aktiviteter

Quad or Buggy Tour from Limassol

This quad or buggy safari tour will be right up your street if you like your sightseeing served with a dollop of adventure. The three-hour version takes in Lady's Mile Beach, Salt Lake, the shipwreck and Kourion beach in Akrotiri Bay, while the 5-hour tour passes Episkopi, Kantou, Erimi and Kolossi as well as the River Kouris.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Introduktion til Limassol

Limassol er en charmerende blanding af osmannisk arv og falmet britisk kolonial storhed. Byen er også det bankende hjerte i det sydlige Cypern. Denne kosmopolitanske havneby har mange seværdigheder såsom ortodokse kirker, moskeer, arkæologiske udgravninger og meget mere. Desuden er det omkringliggende landskab en fristende blanding af fyrreskove, bjerge, vandfald og floder. Så uanset om du ønsker at besøge et museum, gå på opdagelse i det tyrkiske kvarter eller tage på en 4x4-safari i naturen, er Limassol et godt udgangspunkt.

De bedste seks ting at foretage sig i Limassol

1. En dagstur til Troodosbjergene

Troodosbjergene, der ligger som en bue omkring Limassol, er Cyperns grønne lunge. De citrusfrugter, oliven og vine, der produceres i disse idylliske bjerglandsbyer, er værdsat i hele landet. Her udspringer Pedieos, øens længste flod, og her finder du Olympus, Cyperns højeste bjerg. Området er meget populært blandt vandrere på grund af de skyggende træer om sommeren. Trodos er som skabt til at udforske i en 4x4-safari.

2. Deltag i en rundtvisning på en vingård

Vin har været et centralt element i den cypriotiske kultur i mere end 4000 år, og øen er hjem for mere end 50 vingårde. Så en rundvisning på en vingårs er et must på din ferie på Cypern. En af de mest berømte vingårde er Tsiakkas i Pelendri-regionen. Lær alt om vinproduktion på et guidet besøg og rund det af med en smagning bagefter, mens du beundrer den smukke udsigt over vinmarkerne og de omkringliggende bakker.

3. Besøg Kykkos-klostret

Kykkos-klosteret, der er berømt for sine forgyldte ikoner og mosaikker, er en af de mest populære attraktioner på Cypern. Beliggenheden er heller ikke dårlig, da det ligger mellem de fyrretræsbeklædte Troodosbjerge i mere end 1.300 meters højde over havets overflade. Og vejen, som er en naturrig og snoet køretur, gør kun oplevelsen endnu større. Omgivelserne og udsigten er også smuk. Og på det nærliggende bjerg Throni ligger mausoleet for Ærkebiskop Makarios, Cyperns første præsident.

4. Udforsk det centrale Limassol

De bedste dele afLimassol, som ligger tæt pakket sammen i et historisk centrum omkring havnen og det tyrkiske kvarter, er nemme at udforske. Ayia Napa-katedralen er et must at besøge på grund af dens overdådige interiør. En kort gåtur væk ligger Stormoskéen, som på trods af sit navn er ret lille og underspillet dekorativt set. Du kan lære alt om Cyperns historie på byens arkæologiske museum. Det middelalderlige osmanniske slot er også et besøg værd, og du kan tage nogle flotte billeder fra taget, mens Kolossi-slottet lidt uden for byen er et fint eksempel på arkitektur fra korsfarertiden.

5. Besøg udgravningerne i Kourion

Tyve minutters kørsel fra Limassol ligger udgravningerne af det antikke Kourion. Der er fundet levn fra den romerske og byzantinske periode på dette arkæologiske område. Under en udflugt kan du beundre adskillige huse, en kirke fra det sjette århundrede, romerske bade og forummet. Men udgravningernes hovedattraktion er det græsk-romerske teater. Det stammer fra det andet århundrede f.Kr. og er blevet fuldstændig restaureret og bruges nu igen til drama- og musikforestillinger.

6. Smag gastronomien fra Cypern

I Limassol har byfornyelsen ført til en kulinarisk genfødsel. Da en gammel mølle, der engang malede johannesbrød, blev restaureret til et kompleks af cool caféer, vinbarer, bistroer og endda mikrobryggerier, blev den en magnet for gourmander. Carob Mill-komplekset, der ligger i den gamle bydel bag slottet, er et fantastisk sted at smage lokale specialiteter og mingle med de lokale indbyggere. Halloumiost, fyldte vinblade, koupepia sheftalia og loukaniko-pølser er blandt de retter, der skal prøves. Og der er ingen bedre måde at nyde dem på end at skylle dem ned med vin fra Troodos.