Kurv
Lanzarote
Lanzarote

Spanien

Ting at foretage sig Lanzarote

Oplevelser Lanzarote

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Alternativer

Rundtur og vulkaner i Timanfaya
Udflugter & dagsture

Rundtur og vulkaner i Timanfaya

Denne halvdagsrundtur er Lanzarote i en nøddeskal. Vi begynder med at besøge den nærliggende smaragdgrønne El Golfo-lagune. Men det er blot én appetitvækker før hovedmåltidet, som er besøget i Timanfaya Nationalpark. Oplev 'Ildbjerget' og rejs gennem den lavadækkede måneruten, inden rundturen afsluttes med vinsmagning i La Geria.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, nl 

Lanzarote rundtur med Timanfaya Nationalpark & El Golfo
Udflugter & dagsture

Lanzarote rundtur med Timanfaya Nationalpark & El Golfo

Denne store rundtur lader ingen sten være uvendt."Du vil opdage hemmelighederne på denne vulkanske ø gennem øjnene på én, der har den gjort den til sit hjem", siger Daria, en af vores ekspertguider. Opdag øens spektakulære grønne nordlige del og den vulkanske sydlige del. Besøg Timanfaya National Park, Jameos del Agua-hulerne og en vingård. Det sjove starter med en tur til El Golfo-lagunen. Daria siger om hendes foretrukne sted, "Indhyllet i et krater af farverige basaltklipper er El Golfo stedet for utrolig naturskønhed samt som filmlokation for store Hollywoodfilm". Dernæst går turen til den underjordiske saltsø Jameos del Agua. Denne ældgamle vulkanske grotte er blevet omdannet til en bar og koncertsal af arkitektlegenden Cesar Manrique. Efter frokost har du mulighed for at smage på lokale vine fra La Geria på en vingård med vulkansk jordbund. Du vil smage enestående lokale vine fra La Geria og opdage, hvor vigtig denne industri er for lokalsamfundet.Takket være dens nærmest overjordiske naturlandskaber blev Lanzarote i 1993 udnævnt til UNESCO Biosfærereservat. Og dagens højdepunkt er Timanfaya Nationalpark. Følg måneruten og udforsk lavafelter, vulkankratere og dampende gejsere, mens du lærer om, hvordan hele øen har opnået denne særlige status af UNESCO. Mærk derefter naturen tæt på, mens du føler varmen under dine fødder og vidner, hvordan buskadset går op i flammer.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, nl 

Lanzarote guidet vintur med smagning og lokale tapas
Udflugter & dagsture

Lanzarote guidet vintur med smagning og lokale tapas

Lanzarotes vulkanjord er nøglen til øens udsøgte vine. I løbet af en formiddag besøger vi to vingårde for at smage på deres prisbelønnede økologiske vine. Derefter tager vil til Monumento al Campesino for at smage på deres tapas og flere lokale vine. Teresa, en af vores lokale guider, siger: "Øens vine er frugten af vores opfindsomhed med hensyn til at gøre Moder Naturs resurser til en kunst - en fælles tråd, der væver øboere og landskab sammen".Efter afhentning kommer vi til den familieejede Bodega La Geria. Den ligger midt i et bemærkelsesværdigt landskab med afbrændt jord og stivnede lavafelter, der præges af cirkulære hulrum, kendt som "socos". Her er vinstokkene beskyttet mod vinden af hesteskoformede stenvægge, mens den luftfugtighed, som asken bevarer, hjælper dem med at vokse i dette barske klima. Nyd en guidet rundvisning på vingården og smag nogle af de prisbelønnede malvasia-vine.I nærheden finder man Bodegas El Grifo - den ældste vingård på De Kanariske Øer. Den har til huse i en hacienda i kolonistil, omgivet af kaktusser, og har produceret vin siden 1775. Det er ejet af Garcia Duran-familien, og vinene vinder jævnligt priser. Monumento del Campesino, som er designet af den legendariske arkitekt Cesar Manrique fra Lanzarote, afslutter turen. Det er bygget i hans karakteristiske stil, hvor hvidkalkede strukturer fusionerer med vulkanske bobler og eksotiske planter. Og den er en fornøjelse at udforske. Gå på opdagelse i håndværksboderne, smag på lokale delikatesser og lær om øens traditioner.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Vulkanrundtur på Lanzarote med grillmiddag
Udflugter & dagsture

Vulkanrundtur på Lanzarote med grillmiddag

Lanzarotes vulkanlandskab kommer til sin ret i Timanfaya Nationalpark. Dette hjørne af øen er fyldt med bjergtoppe og kratere, der er som taget fra en sci-fi film. Og her er endnu mere dramatisk ved solnedgang. Så der venter dig en stor oplevelse på denne aftenrundtur.Tag med os, mens vi kører ad parkens berømte Lunar Route rundt ved de afsvedne toppe, kendt som Ildbjergene. Vi stopper ved udsigtspunktet ved Montaña Rajada, inden vi ankommer til El Diablo, som er en restaurant bygget oven på Islote de Hilario-vulkanen. Restauranten er designet af Lanzarotes anerkendte arkitekt, Cesar Manrique, og fra vinduerne er der en eventyrlig panoramaudsigt til parken.Efter at vi har fotograferet vulkankraterne og landskaberne spiser vi en middag, der bliver tilberedt på vulkanopvarmet grill, mens vi nyder udsigten og kanarisk musik.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr 

Lanzarote rundtur med Timanfaya Nationalpark og besøg på vingård
Udflugter & dagsture

Lanzarote rundtur med Timanfaya Nationalpark og besøg på vingård

Denne tur krydser Lanzarote og indeholder de bedste seværdigheder. Vi starter i det grønne nordlige område med besøg i Jameos de Agua og en aloe vera-plantage. Derefter kan du nyde en kanarisk frokost i Haria, inden en fantastisk eftermiddag venter. En rundvisning på en vingård, Timanfaya Nationalpark og El Golfo udgør programmet. David, en af vores lokale guider, siger: "Det er svært for mig at vælge den bedste del - de er alle sammen så gode. Du rejser til månen og Mars, opdager vulkanske vinområder og besøger en grotte lige som i en Bond-film".Vi starter udforskningen enten ved aloe vera-plantagen eller Jameos del Agua. Sidstnævnte er vulkanske grotter, der blev omdannet til en natklub af den legendariske Lanzarote-arkitekt Cesar Manrique i 60'erne. Scenen er der stadig, men stjernerne i dag er de sjældne hvide krabber, der bor i en saltvandssø derinde. En malerisk køretur gennem De Tusind Palmers Dal og hvidmalede landsbyer vil vække din appetit. Frokosten serveres på en familieejet restaurant, som bruger lokale råvarer. Med dette stop bidrager du til lokalsamfundet og økonomien.Eftermiddagen starter med en rundvisning på den familieejede Bodegas Rubicon i det vulkanske La Geria-område. Nyd en smagning af vinene, som er fremstillet af druer, der er dyrket i fugtige cirkulære hulrum, kendt som "socos". Derefter går turen videre til den ekstraordinære Timanfaya Nationalpark. Følg Måneruten forbi lavamarker, vulkaner og dampende gejsere, inden vi slutter dagen af ved den grønne lagune El Golfo.

Gratis afbestilling
Sprog:

fr 

Nordlige Lanzarote rundtur med De Grønne Grotter og og Jameos del Agua
Udflugter & dagsture

Nordlige Lanzarote rundtur med De Grønne Grotter og og Jameos del Agua

Den legendariske kunstner fra Lanzarote Cesar Manrique har sat sit aftryk overalt på øen, men mest på den nordlige del af øen. Arkitekten blev inspireret af regionens usædvanlige geologi. Denne rundtur kommer til tre af hans værker - De Grønne Grotter, Jameos del Agua og Mirador del Rio - samt De Tusind Palmers Dal. David, en af vores lokale guider, siger: "Den nordlige del af øen var et lærred for Manriques palet. Som han plejede at sige: "Den nordlige del er stadig det traditionelle Lanzarote" ".Først kommer vi til De Grønne Grotter, hvor en labyrint af gallerier og trapper fører dig til et naturligt auditorium. Disse grotter, der er indtil videre opdaget 16, er luftbobler, der er forbundet af en tunnel, som er skabt af lavastrømmen fra et vulkanudbrud. Manrique har været med til at tilpasse grottesystemet til de besøgende. Hans indflydelse er endnu mere udtalt i Jameos del Agua. Her harmoniserede han denne tagløse vulkaniske grotte og tilføjede klippehaver og en sø fyldt med blinde, hvide krabber, som kun findes på Lanzarote.På dages dagsorden står også Mirador del Rio, en af Manriques mest sci-fi-agtige kreationer. Ikke alene passer dette udsigtspunkt perfekt ind i omgivelserne på toppen af en 470 meter høj klippe, men det byder også på en ekstraordinær udsigt til øen La Graciosa. Derefter krydser vi gennem De Tusind Palmers Dal til Haria, hvor du kan spise frokost af lokale råvarer i et typisk kanarisk hus. Desuden er der et stop for at se det berømte "røde hus" i fiskerbyen Arrieta.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, nl 

Besøg på Teguise-markedet og Papagayo-strandene
Udflugter & dagsture

Besøg på Teguise-markedet og Papagayo-strandene

Der er hundredvis af måder at blive forelsket i Lanzarote på. Dog, på denne rundtur, er der to steder, der ville være på enhver top 10-liste. Vi starter på markedet i Teguise og slutter ved det kalejdoskopiske vand i Papagayo. I mellemtiden kan du nyde en dramatisk køretur gennem øens lavaprægede landskaber. Nancy, en af vores lokale guider, siger: "Selv om jeg har boet på Lanzarote i over 20 år, er Teguise-markedet det sted, hvor jeg tager hen for at købe en gave til venner og familie. Og beliggenheden under kirkens klokketårn giver det en ægte markedsstemning".Først og fremmest er der søndag morgen markedet i Teguise - en landsby, der ligner noget fra en film fra Det Vilde Vesten. Den er omgivet af ørkenagtigt ødeland og er en labyrint af hvidmalede gyder, der løber sammen ved hovedtorvet. Her, i skyggen af Guadalupe-kirken, sælger hundredvis af handlende lokale fødevarer og kunsthåndværk fra deres boder. Du har et par timer til at nyde stemningen, gademusikere, dansere, og måske vil du købe en lokal souvenir. Med ethvert køb bidrager du til lokalsamfundet og den lokale økonomi.Herefter kører vi i minibus sydpå gennem Lanzarotes vulkanske centrum til den afsidesliggende Papagayo-kyst. Øens sydligste punkt er omgivet af vand, der varierer fra himmelblåt til smaragdgrønt vand. Nancy fortæller: "Der er 2 km med strande og bugter. Vælg et lille skjulested som San Marcial-bugten eller Papagayo-stranden, som er omkranset af to landtanger med kraftige bølger. Det er et vidunderligt sted, hvor man kan slappe af i et par timer".

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Opdag Lanzarote tæt på med privat minivan-rundtur
Udflugter & dagsture

Opdag Lanzarote tæt på med privat minivan-rundtur

Lanzarotes vulkanske sydlige del og det grønne nordlige deler rampelyset på denne dramatiske rundtur. Vi oplever Jameos del Agua-hulerne og Fundación César Manrique samt De Tusind Palmers Dal og Timanfaya Nationalpark.Denne aktivitetspakkede tur begynder ved Fundación César Manrique, beliggende i lavabobler, før vi fortsætter til Jameos del Agua-vulkanhulerne. Derefter krydser vi De Tusind Palmers Dal og spiser frokost i et typisk kanarisk hus i Haria. Der er også et besøg på et aloe vera-museum.På Ildbjerget kan du mærke den fulde kraft fra denne aktive vulkan, mens du oplever, at buskadset bryder i brand, og dampende gejsere skyder op fra jorden. Derefter rejser vi langs Måneruten gennem Timanfaya Nationalpark. Og i La Geria kan du smage vin på den berømte Bodega La Geria.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en 

Privat rundtur i det sydlige Lanzarote
Udflugter & dagsture

Privat rundtur i det sydlige Lanzarote

Nogle siger, at den ligner månen, andre siger, at den mere ligner Mars. Men uanset hvordan du ser på den, så ligner Timanfaya Nationalpark intet, du nogensinde har set. Denne private minibusrundtur inkluderer også El Golfo, en grøn lagune inde i resterne af en vulkankegle, og vinmarkerne i La Geria. Ved Timanfayas "Ildbjerg" kan du opleve, at buskadset stikker i flammer og se damp skyde op fra jorden. Og du kan også vandre gennem lavamarker og vulkankratere på den legendariske Månerute. Vi fortsætter det geologiske tema ved den grønne lagune i El Golfo.Vi stopper til frokost på en buffetrestaurant, hvorefter vi fortsætter til La Geria, hvor vinmarkerne trives på de askefyldte marker. Besøg den berømte Bodegas Rubicon for at prøve en vinsmagning. En perfekt måde at runde dagen af på.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en 

Kamelridning og tur i minivan i Timanfaya Nationalpark
Udflugter & dagsture

Kamelridning og tur i minivan i Timanfaya Nationalpark

Denne formiddag i Timanfaya Nationalpark er ikke nogen almindelig tur. Under denne sjove eventyr udforsker vi Lanzarotes største attraktion med både traditionelle og moderne transportmidler. Højdepunkterne er den historiske "Ravens vulkan" eller Volcan del Cuervo, et besøgscenter, landsbyen La Degollada og selvfølgelig en tur på kamel. Marian, en af vores lokale guider, siger: "Du kommer ind i et vulkankrater - det er en virkelig gysende oplevelse - mens kamelturen giver tid til at fordybe sig i månelandskabet".Først kommer vi til Volcan del Cuervo. Den ligger i udkanten af Timanfaya Nationalpark og bryder ud af et landskab af kulsort sod. Det var her, at de vulkanudbrud, der skabte Timanfaya, begyndte i 1730. Tårnende vægge omgiver krateret, bortset fra et hul, der er åbnet af en flod af lava, og som giver adgang til bunden af krateret. Derefter tager vi over til Mancha Blanca besøgscenter. Her kan du se på multimedieudstillingerne og få dybdegående information om De Kanariske Øers geologi.Derefter er det tid til kamelridning. Siddende på træsæder spændt fast til den enpuklede kamel bliver du ført rundt, mens du beser det vilde og vidunderlige vulkanske landskab. Oplev også et lille museum dedikeret til den kanariske kamel, som er kærligt kendt som "tochas". Turen slutter ved landsbyen La Degollada, hvor du kan nyde panoramaudsigten over Femes-dalen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Nordlige Lanzarote – privat tur
Udflugter & dagsture

Nordlige Lanzarote – privat tur

Du besøger de bedste steder på det nordlige Lanzarote på denne private tur. Først og fremmest oplever du de labyrintagtige Green Caves. Du kommer også til Jameos del Agua og Mirador del Rio for nogle episke udsigter. Derefter kører vi gennem De tusinde palmers dal til Haria, hvor vi spiser frokost. Og i Orzola besøger du en aloe vera-farm.Vi starter i Green Caves, hvor en labyrint af korridorer og trapper fører til et imponerende auditorium. Du besøger også det vulkanske hulesystem Jameos del Agua og Mirador del Rio – begge skabt af den berømte lokale arkitekt Cesar Manrique. Udsigtspunktet ligger næsten 500 meter over havets overflade og byder på en imponerende udsigt over øen La Graciosa.Vi fortsætter gennem De tusinde palmers dal til Haria, hvor vi spiser frokost i et typisk kanarisk hus, inden vi afslutter dagen med et besøg på en økologisk aloe vera-farm i Orzola.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en 

Ørundtur i lille gruppe på Lanzarote
Udflugter & dagsture

Ørundtur i lille gruppe på Lanzarote

Denne rundtur dækker Lanzarote fra de fredelige vinmarker til de eksplosive "ildbjerge" på en dag. Og undervejs besøger vi store seværdigheder såsom Jameos del Agua, El Golfo-lagunen såvel de betagende tørre landskaber fyldt med palmer. Vi starter i de vulkanske grotter Jameos del Agua, som er indrettet af den berømte lokale arkitekt Cesar Manrique. Gør dig klar til et imponerende landskab, mens vi krydser Coronas tørre lanskaber og kører gennem De Tusind Palmers Dal til den hvidkalkede landsby Haria.Om eftermiddagen er der vinsmagning på den berømte vingård Bodegas Rubicon efterfulgt af en rundvisning i Timanfaya Nationalpark og de spøgelsesagtige lavalandskaber på "måneruten". Vi afslutter dagen ved den berømte grønne lagune El Golfo, der er omgivet af sort lavasand.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Introduktion til Lanzarote

Lanzarote tager dig med til en anden tid og en anden verden. La Gerias lavaprægede månelandskaber, sorte sandstrande og vindblæste vinmarker er blot nogle af de attraktioner, der lokker dig væk fra poolen. Og hvis naturens charme ikke var tiltrækningskraft nok, kan arven fra den lokale arkitektoniske legende Cesar Manrique ses overalt på øen.

De seks bedste ting at foretage sig på Lanzarote

1. Udforsk Timanfaya Nationalpark

Hvis du kun besøger ét sted på Lanzarote, så sørg for, at det er Timanfaya Nationalpark. Landskabet her er lige som taget ud af en sci-fi-film. Det ene øjeblik føler du, at du er på månen, og det næste på Mars. Ildbjerget med sine dampende gejsere er en af hovedattraktionerne. De fleste ture følger Lunar Route, som snor sig forbi sovende vulkaner. Der tilbydes også guidede vandreture og kamelture i hele parken.

2. Oplev Jameos del Agua-hulerne

Jameos del Agua ligger i det nordlige Lanzarote og er et lavahulekompleks. Det blev omdannet til et arkitektonisk vidunder af den ikoniske lokale kunstner og arkitekt Cesar Manrique. Det underjordiske system, der består af tunneller og sammenstyrtede huler, har et besøgscenter med restaurant, bar og en imponerende koncertsal. Hold øje med de unikke arter af hvide blinde krabber, der bor i den underjordiske sø.

3. Besøg Playa de Papagayo

Et andet sted at besøge på Lanzarote er Papagayo-stranden. Den ligger i Los Ajaches Naturpark og er øens mest maleriske sandstrækning. Det er en halvmåneform med gyldent sand, der gennemskylles af klart vand og beskyttes mod vinden af to vulkanske landtanger. En kort gåtur væk ligger udsigtspunktet Mirador de Papagayo, hvorfra du kan se øen Lobos og Fuerteventura i horisonten. Du kan besøge stranden i bil eller på en bådtur.

4. Nyd en tur på en vingård

Lanzarotes vinregion, La Geria, er hjemsted for nogle usædvanlige vinmarker. Druerne dyrkes i tusindvis af afdybninger i jorden, der er afskærmet af halvcirkelformede stenmure, som er bygget omkring en enkelt vinstok. Dette beskytter dem mod vinden og holder luftfugtigheden konstant. Denne dyrkningsmetode i sort askeagtig jord gør disse vinmarker til noget af et syn at se. Tag med på en organiseret rundtur for at lære om Lanzarotes vinproduktion, vinhusenes historie og selvfølgelig også for at smage lidt vin.

5. Tag færgen til La Graciosa

La Graciosa er den mindste beboede kanariske ø. Den ligger kun 25 minutters færgetur væk fra Lanzarotes nordkyst. Med færre end 700 indbyggere er den det det perfekte sted at slappe af og komme væk fra det hele. Det er som et land, som tiden har glemt. Der er ingen biler eller rigtige veje, men den er stadig nem at besøge. Der er regelmæssige overfarter og bådture rundt på øen hver dag. Gå rundt i den søvnige landsby Caleta del Sebo, og tag til Playa del Salado for at slappe af i det gyldne sand med en vulkan i horisonten.

6. Prøv nogle vandaktiviteter

Øens klare vand og det varme vejr året rundt gør Lanzarote til et fantastisk sted for vandaktiviteter. Der er et stort udvalg af vandsportsmuligheder. Snorkling, dykning, surfing, kajaksejlads, kitesurfing, windsurfing og jetski er blandt de mest populære. Hvis du foretrækker noget mindre anstrengende, kan du tage på en sejltur eller tage familien med på et bådtur for at se hvaler og delfiner og se disse majestætiske dyr i deres naturlige omgivelser.