Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
122 Aktiviteter
Sort by:
Nat Geo Day Tour: Lanzarotes vulkanske skønhed på fotorundtur
Udflugter & dagsture

Nat Geo Day Tour: Lanzarotes vulkanske skønhed på fotorundtur

Bliv en visuel historiefortæller under vejledning af din National Geographic-uddannede fotoguide. Du får uvurderlig indsigt i, hvordan du tager det perfekte billede, hvad enten det handler om komposition, lyssætning eller fortælling.Efter at have introduceret dagens konkurrenceelementer tager din guide dig med til Timanfaya Nationalpark og det første udsigtspunkt - på toppen af en vulkan. Timanfayas månelandskab blev dannet for hundreder af år siden, da en række vulkanudbrud dækkede en fjerdedel af øen med lava. Forestil dig golde lavamarker, frygtindgydende vulkankegler og rande af koksgrå aske.På vej til fiskerlandsbyen El Golfo mødes du af et virvar af traditionelle bygninger og farvestrålende både, som står i kontrast til den sorte sandstrand og den usædvanligt grønne sø. Det er et perfekt sted at indfange kontrasterende farver.Derefter er det tid til at opdage de gamle saltsletter i Salinas de Janubio, endnu et landskab, der er mættet med dramatik og stærk tiltrækningskraft. Området er et UNESCO Biosfærereservat og et vigtigt fuglereservat - et paradis for fotografer.Med en specialiseret fotograf ved din side vil du opnå nye færdigheder og inspiration samt en samling af fængslende billeder. Sidst på dagen kan du slappe af på terrassen ved Salinas de Janubio med et glas vin eller øl og en let snack, mens din fotoguide gennemgår dagens billeder. Dagens bedste billede vil blive kåret som vinderbillede, en spændende afslutning på en berigende fotografisk oplevelse.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Nat Geo Day Tour: La Geria, vinmarker, der voksede frem efter brande
Udflugter & dagsture

Nat Geo Day Tour: La Geria, vinmarker, der voksede frem efter brande

Da Timanfayas seks lange år lange udbrud sluttede i 1736, troede landmændene i La Geria, at deres frugtbare jord for evigt var tabt under et tykt lag aske. Men de lokale familier var nødt til at gøre jorden produktiv igen, og gennem hårdt arbejde og beslutsomhed lykkedes det dem at skabe vinmarkerne i La Geria. Vi starter med en malerisk gåtur og følger du stier gennem private vinmarker, der tilhører den familieejede bodega Nacho Romero, som udelukkende er åben for National Geographic-rejsende. Mens du nyder de unikke kendetegn af disse landskaber, hvor vinmarkerne er omgivet af vulkaner, vil ejeren forklare, hvordan laget af vulkansk aske, lokalt kendt som "picón", har formet deres dyrkningsmetoder, som er unikke i verden. Hvis du er så heldig, at druerne er modne, får du måske endda lov til at plukke dem direkte fra vinstokken, mens Nacho eller hans konea, begge vinmagere, fortæller om de unikke egenskaber ved vulkansk vin. Tilbage på bodegaen efter vandringen vil du kunne smage en af de håndværksmæssige vine, som Nacho og Luisa laver på deres vingård. Dernæst begiver du dig til Bodega La Geria - en anden vigtig del af den økologiske vinfremstillingsbevægelse. Vinmageren selv vil vise dig rundt på bodegaen. Find ud af hemmelighederne bag gruberne kaldet 'zocos', som beskytter vinstokkene mod vinden, og opdag de forskellige druesorter, der trives i Lanzarotes vulkanske terroir. Afslut oplevelsen med en smagning af en af gårdens berømte vine med lokal ost og kiks.

Gratis afbestilling
Sprog:

de 

Rundtur og vulkaner i Timanfaya
Udflugter & dagsture

Rundtur og vulkaner i Timanfaya

Denne halvdagsrundtur er Lanzarote i en nøddeskal. Vi begynder med at besøge den nærliggende smaragdgrønne El Golfo-lagune. Men det er blot én appetitvækker før hovedmåltidet, som er besøget i Timanfaya Nationalpark. Oplev 'Ildbjerget' og rejs gennem den lavadækkede måneruten, inden rundturen afsluttes med vinsmagning i La Geria.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, nl 

Teguise søndagsmarked og besøg i LagOmar
Udflugter & dagsture

Teguise søndagsmarked og besøg i LagOmar

På denne formiddagstur om søndagen har du to helt forskellige oplevelser på Lanzarote. Du får tid til at mingle med lokalbefolkningen på Teguises søndagsmarked, det største udendørsmarked på Kanarieøerne, og du oplever lidt Hollywoodglamour i mytiske LagOmar. Ramona, en af vores lokale guider, siger: "LagOmar er et af mine yndlingssteder - et spektakulært kunstværk-museum-hus, hvor man kan beundre Manriques og Sotos geni".Med mere end 360 boder på det smukke torv i Teguise, vil der være masser at se på. Boder fulde af kanariske blonder, madvarer og alle slags smykker, malerier og kunsthåndværk. Der er en karnevalsatmosfære med lokale folkedansere, hårflettere og panfløjte-bands. Desuden hjælper al handel den lokale økonomi og det lokale samfund. Ramona siger: "Teguises søndagsmarked handler ikke kun om shopping - du kan mærke den ægte kanariske livsstil med barer, caféer og historien om denne smukke tidligere hovedstad på Lanzarote".Hvis markedet er en fryd for sanserne, er LagOmar en fryd for øjnene. Det er designet af den lokale arkitekt Cesar Manrique og tegnet af den lokale kunstner Jesus Soto. Beliggende i et vulkansk stenbrud har dette labyrintiske kompleks en grottebar, en restaurant, lejligheder og et museum. Det blev i en kort periode ejet af Hollywood-legenden Omar Shariff, men han tabte det i et spil kort.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en 

Det nordlige Lanzarote på rundtur til Jameos del Agua og Teguise
Udflugter & dagsture

Det nordlige Lanzarote på rundtur til Jameos del Agua og Teguise

Moder naturs aftryk er ikke det eneste, der er stort på Lanzarote. Denne halvdagsrundtur tager et nærmere kig på en af øens mest berømte figurer, Cesar Manrique. Vi besøger hans Jameos del Agua og Mirador del Rio-udsigtspunktet. Og vi opdager også De Tusind Palmers Dal og Teguise. Cristina, en af vores dygtige guider, siger: "Den lokale kunstner Cesar Manrique var for Lanzarote, hvad Gaudi var for Barcelona. Hans arkitektoniske visioner og aktivisme gav os en unik stil i harmoni med vores vulkanske landskaber og bidrog også til at bevare øen - han var imod højhuse, så der blev kun bygget meget få". Opdagelsen begynder ved det Manrique-designede kompleks, der er bygget omkring de vulkanske Jameos del Agua-huler. Han omdannede dem til en natklub i 60'erne. Scenen er stadig i brug, men stjernerne i dag er de sjældne hvide krabber, der bor her i en saltvandsdam. Derefter kører vi gennem dramatiske vulkanske landskaber til Mirador del Rio - endnu et mesterværk af Manrique. I næsten 500 meters højde over havets overflade byder udsigtpunktet på en uovertruffen udsigt over øen La Graciosa og dens vulkaner. Efter at have besøgt en Aloe Vera-producent for at lære hemmelighederne bag denne alsidige plante, kører vi gennem en række smukke landsbyer og krydser De Tusind Palmers Dal på vej til Teguise.. Som øens tidligere hovedstad har denne historiske landsby en række iøjnefaldende paladser, klostre, kapeller og kirker - alle inden for gåafstand fra hinanden. Nyd tid til at vandre rundt og tage billeder i byens stemningsfulde centrum.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, nl 

Nordlige Lanzarote rundtur med De Grønne Grotter og og Jameos del Agua
Udflugter & dagsture

Nordlige Lanzarote rundtur med De Grønne Grotter og og Jameos del Agua

Den legendariske kunstner fra Lanzarote Cesar Manrique har sat sit aftryk overalt på øen, men mest på den nordlige del af øen. Arkitekten blev inspireret af regionens usædvanlige geologi. Denne rundtur kommer til tre af hans værker - De Grønne Grotter, Jameos del Agua og Mirador del Rio - samt De Tusind Palmers Dal. David, en af vores lokale guider, siger: "Den nordlige del af øen var et lærred for Manriques palet. Som han plejede at sige: "Den nordlige del er stadig det traditionelle Lanzarote" ".Først kommer vi til De Grønne Grotter, hvor en labyrint af gallerier og trapper fører dig til et naturligt auditorium. Disse grotter, der er indtil videre opdaget 16, er luftbobler, der er forbundet af en tunnel, som er skabt af lavastrømmen fra et vulkanudbrud. Manrique har været med til at tilpasse grottesystemet til de besøgende. Hans indflydelse er endnu mere udtalt i Jameos del Agua. Her harmoniserede han denne tagløse vulkaniske grotte og tilføjede klippehaver og en sø fyldt med blinde, hvide krabber, som kun findes på Lanzarote.På dages dagsorden står også Mirador del Rio, en af Manriques mest sci-fi-agtige kreationer. Ikke alene passer dette udsigtspunkt perfekt ind i omgivelserne på toppen af en 470 meter høj klippe, men det byder også på en ekstraordinær udsigt til øen La Graciosa. Derefter krydser vi gennem De Tusind Palmers Dal til Haria, hvor du kan spise frokost af lokale råvarer i et typisk kanarisk hus. Desuden er der et stop for at se det berømte "røde hus" i fiskerbyen Arrieta.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, nl 

Lanzarote guidet vintur med smagning og lokale tapas
Udflugter & dagsture

Lanzarote guidet vintur med smagning og lokale tapas

Lanzarotes vulkanjord er nøglen til øens udsøgte vine. I løbet af en formiddag besøger vi to vingårde for at smage på deres prisbelønnede økologiske vine. Derefter tager vil til Monumento al Campesino for at smage på deres tapas og flere lokale vine. Teresa, en af vores lokale guider, siger: "Øens vine er frugten af vores opfindsomhed med hensyn til at gøre Moder Naturs resurser til en kunst - en fælles tråd, der væver øboere og landskab sammen".Efter afhentning kommer vi til den familieejede Bodega La Geria. Den ligger midt i et bemærkelsesværdigt landskab med afbrændt jord og stivnede lavafelter, der præges af cirkulære hulrum, kendt som "socos". Her er vinstokkene beskyttet mod vinden af hesteskoformede stenvægge, mens den luftfugtighed, som asken bevarer, hjælper dem med at vokse i dette barske klima. Nyd en guidet rundvisning på vingården og smag nogle af de prisbelønnede malvasia-vine.I nærheden finder man Bodegas El Grifo - den ældste vingård på De Kanariske Øer. Den har til huse i en hacienda i kolonistil, omgivet af kaktusser, og har produceret vin siden 1775. Det er ejet af Garcia Duran-familien, og vinene vinder jævnligt priser. Monumento del Campesino, som er designet af den legendariske arkitekt Cesar Manrique fra Lanzarote, afslutter turen. Det er bygget i hans karakteristiske stil, hvor hvidkalkede strukturer fusionerer med vulkanske bobler og eksotiske planter. Og den er en fornøjelse at udforske. Gå på opdagelse i håndværksboderne, smag på lokale delikatesser og lær om øens traditioner.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Lanzarote på rundtur med Timanfaya Nationalpark og El Golfo
Udflugter & dagsture

Lanzarote på rundtur med Timanfaya Nationalpark og El Golfo

Denne store rundtur lader ingen sten være uvendt."Du vil opdage hemmelighederne på denne vulkanske ø gennem øjnene på én, der har den gjort den til sit hjem", siger Daria, en af vores ekspertguider. Opdag øens spektakulære grønne nordlige del og den vulkanske sydlige del. Besøg Timanfaya National Park, Jameos del Agua-hulerne og en vingård. Det sjove starter med en tur til El Golfo-lagunen. Daria siger om hendes foretrukne sted, "Indhyllet i et krater af farverige basaltklipper er El Golfo stedet for utrolig naturskønhed samt som filmlokation for store Hollywoodfilm". Dernæst går turen til den underjordiske saltsø Jameos del Agua. Denne ældgamle vulkanske grotte er blevet omdannet til en bar og koncertsal af arkitektlegenden Cesar Manrique. Efter frokost har du mulighed for at smage på lokale vine fra La Geria på en vingård med vulkansk jordbund. Du vil smage enestående lokale vine fra La Geria og opdage, hvor vigtig denne industri er for lokalsamfundet.Takket være dens nærmest overjordiske naturlandskaber blev Lanzarote i 1993 udnævnt til UNESCO Biosfærereservat. Og dagens højdepunkt er Timanfaya Nationalpark. Følg måneruten og udforsk lavafelter, vulkankratere og dampende gejsere, mens du lærer om, hvordan hele øen har opnået denne særlige status af UNESCO. Mærk derefter naturen tæt på, mens du føler varmen under dine fødder og vidner, hvordan buskadset går op i flammer.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, nl, pl 

Vulkanrundtur på Lanzarote med grillmiddag
Udflugter & dagsture

Vulkanrundtur på Lanzarote med grillmiddag

Lanzarotes vulkanlandskab kommer til sin ret i Timanfaya Nationalpark. Dette hjørne af øen er fyldt med bjergtoppe og kratere, der er som taget fra en sci-fi film. Og her er endnu mere dramatisk ved solnedgang. Så der venter dig en stor oplevelse på denne aftenrundtur.Tag med os, mens vi kører ad parkens berømte Lunar Route rundt ved de afsvedne toppe, kendt som Ildbjergene. Vi stopper ved udsigtspunktet ved Montaña Rajada, inden vi ankommer til El Diablo, som er en restaurant bygget oven på Islote de Hilario-vulkanen. Restauranten er designet af Lanzarotes anerkendte arkitekt, Cesar Manrique, og fra vinduerne er der en eventyrlig panoramaudsigt til parken.Efter at vi har fotograferet vulkankraterne og landskaberne spiser vi en middag, der bliver tilberedt på vulkanopvarmet grill, mens vi nyder udsigten og kanarisk musik.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Lanzarote med rundvisning i Fundación César Manrique og Kaktushaven
Udflugter & dagsture

Lanzarote med rundvisning i Fundación César Manrique og Kaktushaven

Lanzarote ligner og føles som noget fra en sci-fi film med dens vinmarker, overdådige arkitektur og overjordiske landskaber. Denne eksklusive halvdagstur rejser til Fundación César Manrique og hans kaktushave, efterfulgt af et besøg til Casa Museo del Campesino. Rosa, en af vores dygtige lokale guider, fortæller: "Manrique overbeviste sine øfolk om at investere i turisme uden overudvikling og sikre, at enhver menneskelig påvirkning er i harmoni med vores vulkanske landskaber".Manrique blev beundret af mange i sin levetid, og hans indflydelse på Lanzarotes kultur lever videre. Han var en alsidig kunstner, der lavede malerier, skulpturer og arkitektoniske værker, og han satte bæredygtighed i højsædet i sine værker, længe før det blev et modeord. Du besøger først hans Jardín de Cactus, hvor der dyrkes 1100 forskellige arter af kaktusser. Du vil straks se, hvordan Manriques dygtighed og visioner forbedrede dette golde landskab. På samme måde viser Fundacion Cesar Manrique, at det kan lykkes at skabe harmoni mellem det byggt miljø og naturen. Et besøg i kunstnerens hjem-atelier, der er bygget ind i en lava, er et godt bevis herpå. Vores sidste stop er LagOmar, et fantastisk sted, der forener natur og kunst på smukkeste vis. Dette unikke sted, som er designet af Manrique og hans meddesigner Jesus Soto, ligger i et vulkansk stenbrud og omfatter bl.a. en hulebar, en restaurant og et museum. En lokal myte beretter, at Hollywood-ikonet Omar Sharif kortvarigt ejede stedet, men at han mistede det i et spil kort.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Kamelridning og tur i minivan i Timanfaya Nationalpark
Udflugter & dagsture

Kamelridning og tur i minivan i Timanfaya Nationalpark

Denne formiddag i Timanfaya Nationalpark er ikke nogen almindelig tur. Under denne sjove eventyr udforsker vi Lanzarotes største attraktion med både traditionelle og moderne transportmidler. Højdepunkterne er den historiske "Ravens vulkan" eller Volcan del Cuervo, et besøgscenter, landsbyen La Degollada og selvfølgelig en tur på kamel. Marian, en af vores lokale guider, siger: "Du kommer ind i et vulkankrater - det er en virkelig gysende oplevelse - mens kamelturen giver tid til at fordybe sig i månelandskabet".Først kommer vi til Volcan del Cuervo. Den ligger i udkanten af Timanfaya Nationalpark og bryder ud af et landskab af kulsort sod. Det var her, at de vulkanudbrud, der skabte Timanfaya, begyndte i 1730. Tårnende vægge omgiver krateret, bortset fra et hul, der er åbnet af en flod af lava, og som giver adgang til bunden af krateret. Derefter tager vi over til Mancha Blanca besøgscenter. Her kan du se på multimedieudstillingerne og få dybdegående information om De Kanariske Øers geologi.Derefter er det tid til kamelridning. Siddende på træsæder spændt fast til den enpuklede kamel bliver du ført rundt, mens du beser det vilde og vidunderlige vulkanske landskab. Oplev også et lille museum dedikeret til den kanariske kamel, som er kærligt kendt som "tochas". Turen slutter ved landsbyen La Degollada, hvor du kan nyde panoramaudsigten over Femes-dalen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Lanzarote rundtur med Timanfaya Nationalpark og besøg på vingård
Udflugter & dagsture

Lanzarote rundtur med Timanfaya Nationalpark og besøg på vingård

Denne tur krydser Lanzarote og indeholder de bedste seværdigheder. Vi starter i det grønne nordlige område med besøg i Jameos de Agua og en aloe vera-plantage. Derefter kan du nyde en kanarisk frokost i Haria, inden en fantastisk eftermiddag venter. En rundvisning på en vingård, Timanfaya Nationalpark og El Golfo udgør programmet. David, en af vores lokale guider, siger: "Det er svært for mig at vælge den bedste del - de er alle sammen så gode. Du rejser til månen og Mars, opdager vulkanske vinområder og besøger en grotte lige som i en Bond-film".Vi starter udforskningen enten ved aloe vera-plantagen eller Jameos del Agua. Sidstnævnte er vulkanske grotter, der blev omdannet til en natklub af den legendariske Lanzarote-arkitekt Cesar Manrique i 60'erne. Scenen er der stadig, men stjernerne i dag er de sjældne hvide krabber, der bor i en saltvandssø derinde. En malerisk køretur gennem De Tusind Palmers Dal og hvidmalede landsbyer vil vække din appetit. Frokosten serveres på en familieejet restaurant, som bruger lokale råvarer. Med dette stop bidrager du til lokalsamfundet og økonomien.Eftermiddagen starter med en rundvisning på den familieejede Bodegas Rubicon i det vulkanske La Geria-område. Nyd en smagning af vinene, som er fremstillet af druer, der er dyrket i fugtige cirkulære hulrum, kendt som "socos". Derefter går turen videre til den ekstraordinære Timanfaya Nationalpark. Følg Måneruten forbi lavamarker, vulkaner og dampende gejsere, inden vi slutter dagen af ved den grønne lagune El Golfo.

Gratis afbestilling
Sprog:

fr 

Introduktion til Lanzarote

Lanzarote tager dig med til en anden tid og en anden verden. La Gerias lavaprægede månelandskaber, sorte sandstrande og vindblæste vinmarker er blot nogle af de attraktioner, der lokker dig væk fra poolen. Og hvis naturens charme ikke var tiltrækningskraft nok, kan arven fra den lokale arkitektoniske legende Cesar Manrique ses overalt på øen.

De seks bedste ting at foretage sig på Lanzarote

1. Udforsk Timanfaya Nationalpark

Hvis du kun besøger ét sted på Lanzarote, så sørg for, at det er Timanfaya Nationalpark. Landskabet her er lige som taget ud af en sci-fi-film. Det ene øjeblik føler du, at du er på månen, og det næste på Mars. Ildbjerget med sine dampende gejsere er en af hovedattraktionerne. De fleste ture følger Lunar Route, som snor sig forbi sovende vulkaner. Der tilbydes også guidede vandreture og kamelture i hele parken.

2. Oplev Jameos del Agua-hulerne

Jameos del Agua ligger i det nordlige Lanzarote og er et lavahulekompleks. Det blev omdannet til et arkitektonisk vidunder af den ikoniske lokale kunstner og arkitekt Cesar Manrique. Det underjordiske system, der består af tunneller og sammenstyrtede huler, har et besøgscenter med restaurant, bar og en imponerende koncertsal. Hold øje med de unikke arter af hvide blinde krabber, der bor i den underjordiske sø.

3. Besøg Playa de Papagayo

Et andet sted at besøge på Lanzarote er Papagayo-stranden. Den ligger i Los Ajaches Naturpark og er øens mest maleriske sandstrækning. Det er en halvmåneform med gyldent sand, der gennemskylles af klart vand og beskyttes mod vinden af to vulkanske landtanger. En kort gåtur væk ligger udsigtspunktet Mirador de Papagayo, hvorfra du kan se øen Lobos og Fuerteventura i horisonten. Du kan besøge stranden i bil eller på en bådtur.

4. Nyd en tur på en vingård

Lanzarotes vinregion, La Geria, er hjemsted for nogle usædvanlige vinmarker. Druerne dyrkes i tusindvis af afdybninger i jorden, der er afskærmet af halvcirkelformede stenmure, som er bygget omkring en enkelt vinstok. Dette beskytter dem mod vinden og holder luftfugtigheden konstant. Denne dyrkningsmetode i sort askeagtig jord gør disse vinmarker til noget af et syn at se. Tag med på en organiseret rundtur for at lære om Lanzarotes vinproduktion, vinhusenes historie og selvfølgelig også for at smage lidt vin.

5. Tag færgen til La Graciosa

La Graciosa er den mindste beboede kanariske ø. Den ligger kun 25 minutters færgetur væk fra Lanzarotes nordkyst. Med færre end 700 indbyggere er den det det perfekte sted at slappe af og komme væk fra det hele. Det er som et land, som tiden har glemt. Der er ingen biler eller rigtige veje, men den er stadig nem at besøge. Der er regelmæssige overfarter og bådture rundt på øen hver dag. Gå rundt i den søvnige landsby Caleta del Sebo, og tag til Playa del Salado for at slappe af i det gyldne sand med en vulkan i horisonten.

6. Prøv nogle vandaktiviteter

Øens klare vand og det varme vejr året rundt gør Lanzarote til et fantastisk sted for vandaktiviteter. Der er et stort udvalg af vandsportsmuligheder. Snorkling, dykning, surfing, kajaksejlads, kitesurfing, windsurfing og jetski er blandt de mest populære. Hvis du foretrækker noget mindre anstrengende, kan du tage på en sejltur eller tage familien med på et bådtur for at se hvaler og delfiner og se disse majestætiske dyr i deres naturlige omgivelser.