Kurv
Kemer
Kemer

Tyrkiet

Ting at foretage sig Kemer

Oplevelser Kemer

Sorter efter:

Preis (pro Person)

DKK
DKK

Hoteltransfer

Kategorien

Ticketoptionen

Rundtur til Hierapolis, Pamukkale og Salda-søen
Udflugter & dagsture

Rundtur til Hierapolis, Pamukkale og Salda-søen

Denne sommerrundtur leder dig til Pamukkale, som betyder "bomuldslot" på tyrkisk, og du vil se hvorfor, så snart du ser det magiske landskab. På vej, dybt ind i det anatolske landskab, besøger vi også Hierapolis, Salda-søen og Kleopatras bassin. Som på alle vores rundture bruger vi dygtige lokale guider, der kender området ud og ind. Muzaffer, en af guiderne, siger: "Jeg har en masse interessante ting at fortælle på denne rundtur, som du ikke vil høre andre steder".Vi forlader Antalya tidligt om morgenen og ankommer til Salda-søen efter et par timers kørsel i de sceniske landskaber. Søen er blevet sammenlignet med Maldiverne på grund af dens lange hvide strande og det blåtonede vand. Der er fri tid til at tage nogle billeder af dette overjordiske sted, og dette er blot en forsmag på, hvad der venter om eftermiddagen.Vi tager til Pamukkale for at spise frokost. Bagefter kan du få et glimt af de skinnende hvide kalkstensterrasser, der ligner iskolde stalaktitter, der drypper fra bassiner med himmelblåt vand. På toppen af disse kalkaflejringer ligger Hierapolis, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Gå gennem den byzantinske indgangsport og bliv forundret over ruinerne, mens du slentrer mod det store teater. Det er en uforglemmelig oplevelse. Slap derefter af med en dukkert i det varme vand i Kleopatras antikke bassin, hvor du svømmer mellem antikke søjler. Middag på en skovrestaurant på hjemvejen er inkluderet. Og desuden er der for hvert salg af denne oplevelse en donation til CYDD, en velgørenhedsorganisation, der hjælper med uddannelse af underprivilegerede børn i Tyrkiet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

-rundtur i den gamle i Antalya
Seværdigheder & guidede rundture

-rundtur i den gamle i Antalya

Udforsk Tyrkiets traditionelle side med en morgenrundtur i Antalya - en af landets ældste byer - om morgenen. Udforsk de gamle gyder i den gamle bydel og opdag osmanniske huse fra den osmanniske periode, seljukiske moskeer og utrolige romerske ruiner. Du vil også besøge et kulturarvsmuseum, opleve historien om den hvirvlende dervish-dans og smage på tyrkiske vine.Kaleici - Antalyas gamle bydel - er som en levende historiebog med store borgmure, smuldrende ruiner og brostensbelagte gader. Hør om hårde kampe i Hidirlik-tårnet fra det 2. århundrede, kig op på minareten i Yivliminare-moskeen og træd gennem Hadrians Port - den ældgamle indgang til byen, der er bygget til ære for den berømte romerske kejser. Det er et fantastisk sted at tage et billede.Se, hvordan det osmanniske liv var, på Suna-inan Kıraç-museet, og lær alt om den berømte hvirvlende dervish-dans, en form for sufimeditation, der siges at symbolisere solsystemets bevægelser. Der vil også være en pause, hvor du kan smage tyrkisk vin, og der er fri tid til at gå på opdagelse.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Pamukkale & Salda-søen på lille grupperundtur
Udflugter & dagsture

Pamukkale & Salda-søen på lille grupperundtur

Pamukkale betyder "bomuldsborg" på tyrkisk - og du vil se hvorfor på denne lille grupperundtur, mens du ser det magiske landskab. På vej dybt ind i det anatolske landskab kan du også besøge ruinerne af det gamle Hierapolis, Kleopatras bassin og Salda-søen.Du forlader Antalya tidligt om morgenen og ankommer til Salda-søen efter et par timers scenisk kørsel. Den er blevet sammenlignet med Maldiverne på grund af dens lange strande og det flertonede blå vand. Du har fri tid til at tage nogle billeder af dette smukke sted.Derefter kører du til Pamukkale for at spise frokost. Herefter kan du få et glimt af de lyse hvide terrasser, inden du udforsker ruinerne af Hierapolis, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Oplev det store teater, apostlen Filip den Apostels grav, Frontinusporten og meget mere. Lad derefter dampen sive ud med en dukkert i Kleopatras bassin, hvor du svømmer blandt gamle ruiner, inden du spiser middag på en skovrestaurant på vejen tilbage.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

Kekova, Myra & St Nicholas rundtur i lille gruppe
Udflugter & dagsture

Kekova, Myra & St Nicholas rundtur i lille gruppe

Julen ankommer tidligt på denne eksklusive lille grupperundtur. Det er bestemt den bedste bløde pakke, du kan give din ferie. Du besøger stenhusene i Beymelek, sejler til øen Kekova, ser den "forsvundne by" Simena og besøger kirken Sankt Nikolaus og de gamle ruiner i Myra.Alt det sjove starter med en økologisk brunch i Beymeleks stenhuse. Derefter besøger du et nærliggende drivhus for at lære om lokal gartneri. Derefter hopper du på en båd til øen Kekova. Du vil opdage nedsunkne by Simena og om sommeren kan du nyde et badestop.Efter frokost kan du besøge kirken Sankt Nikolaus og ruinerne af det antikke Myra. Kirken, der er fra år 520, kan prale af nyligt restaurerede freskoer fra det 12. århundrede, mens det arkæologiske område er ret imponerende. Blandt perlerækken finder man det romerske teater og de lyciske klippegrave.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

Bådtur på Karacaören-søen & besøg i Karatas-hulen
Udflugter & dagsture

Bådtur på Karacaören-søen & besøg i Karatas-hulen

Denne rundtur blandet nogle af Tyrkiets smukkeste steder, et landbrugsmarked, en madlavningsdemonstration og besøg hos en berømt te-dame. Det er en 100 % tyrkisk oplevelse. Du kan også køle dig af ved den naturskønne Karacaören-sø og udforske Karatas-hulen efter en frokost ved søen. Muzaffer, en af vores guider, siger: "Som lokal er det et af mine yndlingssteder at guide rundture til. Der er fantastisk natur, god mad, ægte tyrkisk handelskultur og en afslappende bådtur i ro og fred".Vi kommer i den rette lokale stemning ved at besøge et landbrugsmarked, og det er en god mulighed for at møde de lokale, mens du søger gennem boderne med friske produkter fra det omkringliggende landskab. Derefter går turen videre til Karacaören-søen, der er omkranset af kløft fuld af vegetation, der lokalt er kendt som "Ravkløften". Vi glider over vandet i en miljøvenlig og solcelledrevet båd, og der er også mulighed for at svømme.Efter svømmeturen er der en demonstration af traditionel madlavning til frokosttid, efterfulgt af muligheden for at møde en berømt te-dame. Hun er en ægte personlighed og noget af en lokal legende. Vi runder rundturen af med et besøg i Karatas-hulen, hvor man kan udforske dens labyrint af underjordiske gange, det underjordiske bassin og lær legenden om Elif og Kerim, som betragtes som Tyrkiets egen Romeo og Julie, der gemte sig fra deres familier i hulen. De lokale tror også, at hulens mudder har helbredende egenskaber. For hvert salg af denne oplevelse er der en donation til CYDD, en velgørenhedsorganisation, der hjælper med uddannelse af underprivilegerede børn i Tyrkiet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Dagstur til Phaselis & Tahtali-bjerget
Aktiviteter

Dagstur til Phaselis & Tahtali-bjerget

"Denne rundtur er gennemsyret af mytologi," siger Muzzafer, en af vores guider. "Alexander den Store tilbragte en vinter i den antikke by Phaselis, mens guderne og gudinderne fra toppen af Olympos-bjerget kiggede ned og ønskede, at de var i hans sted". Historien fylder på denne rundtur, og den oplever du på Phaseli, og så kan du også nyde panoramaudsigt fra en tur med Olympos-kabelbanen. Desuden er der tid til at besøge nogle af Antalyas mest afsondrede strande og en frokost på en bjergtop.Først vil vi besøge den gamle græske og romerske by Phaselis. Den ligger spredt ud omkring et skovområde og tre små bugter på den lykiske kystlinje og rummer imponerende fortidslevn fra den klassiske æra. Hadrians Port, teatret og akvædukten er blandt de mest bemærkelsesværdige monumenter på den guidede rundvisning. Desuden har du mulighed for at slentre rundt blandt ruinerne af tidligere butikker og hovedgaden. Der er også fri tid til at besøge strandene, så husk badetøjet. Og som baggrund for det hele ligger Bey-bjergene smukt i det fjerne, og nationalparken der er din næste destination.Du kører gennem skyerne til toppen af Olympos-bjerget, også kendt som Tahtali, på en af de længste kabelbaner i verden, da den er mere end 4 km lang. På toppen, som ligger 2365 m over havets overflade, har du masser af tid til at nyde 360-graders panoramaudsigt fra udsigtsplatformene, ligesom antikke guder og gudinder plejede. Som afslutning på oplevelsen kan du nyde frokost med spektakulær natur som ekstra tilbehør.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, nl, pl 

Oplevelsesrig dag ved Karacaören-søen
Aktiviteter

Oplevelsesrig dag ved Karacaören-søen

Køl af fra varmen ud med en dag i Taurusbjergene i Tyrkiet. Smør dig selv ind i køligt mudder i Karatas-hulen, og vask det hele af med en våd og vild vandkamp under en tur i offroad-bus. Og efter en frokost ved søen med traditionel tyrkisk madlavning er der en bådtur på Karacaören-søen, som afsluttes med en svømmetur.Først skal du besøge Karatas-hulen. Udforsk dens labyrint af underjordiske gange, se en underjordisk sø, og smør dig derefter ind i en revitaliserende muddermaske fra en naturlig pool. Det siges, at den gør underværker for din hud.Når det er tid til at vaske sig af, gør vi det med en vandkamp fra bagsædet af en åben bus, mens vi drøner gennem Taurusbjergene. Derefter går turen til et af Tyrkiets smukkeste steder for naturskønhed - Karacaören-søen. Sid ned til frokost ved søen og smag en demonstration af traditionel tyrkisk madlavning. Sejl derefter over vandet i en miljøvenlig elektrisk båd og kast anker, så du kan køle dig af med et par svømmetag, inden du vender tilbage til basen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Privat rundvisning i antikke Sagalassos
Udflugter & dagsture

Privat rundvisning i antikke Sagalassos

Sagalassos ligger i en fjerntliggende region i det sydvestlige Tyrkiet, og dens isolerede beliggenhed har været med til at gøre det til en skjult perle. Det var en vigtig by for både Alexander den Store og det gamle Rom, og du kan opleve dette utroligt velbevarede arkæologiske sted med et fotostop ved Karacaören-søen og et besøg på Burdur-museet som ekstra bonus.Vi rejser nordpå gennem det tyrkiske landskab på denne private rundtur, hvor du starter på et af verdens største arkæologiske steder. Men først er der et stop for at beundre Karacaören-søen, et af de smukkeste steder i Tyrkiet.Ved ankomst til Sagalassos venter der en rundvisning i de imponerende ruiner på bjergtoppen. Omgivet af smuldrende søjler, villaer, templer og vigtige seværdigheder såsom byens centrum og det hellenistiske teater er det som at vandre gennem siderne i en historiebog. Efter frokost kan du tage på en vandretur i det nærliggende Burdur og nyde et besøg på byens museum få endnu mere at vide om regionens fortid.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Rundtur til Kekova, Myra & St Nicholas
Udflugter & dagsture

Rundtur til Kekova, Myra & St Nicholas

Et autentisk køkken, en fortabt by og Julemanden. Denne rundtur tilbyder en spændende blanding af attraktioner. Du smager lokale retter i Beymelek, sejler langs kysten til Kekova-øen og dens sunkne by, og besøger kirken St Nicholas i Myra.Vi starter med at smage på lokale specialiteter i den osmanniske landsby Beymelek. Derefter sejler vi til Kekova, et beskyttet område der er berømt for sine undervandsruiner, som er resterne af den antikke by Simena, der delvist sank under et jordskælv i det 2. århundrede.Der er også tid til en svømmetur, og vandet er turkisblåt, klart og indbydende, og det er svært at modstå en dukkert i havet. Men hvis vejret ikke tillader en bådtur, er der i stedet mulighed for et besøg på det fascinerende Demre-museum. Efter frokost tager vi til stedet for den antikke by Myra. Vi ser amfiteatret og klippegravene og besøger kirken Sankt Nikolaus, som i dag er bedre kendt som Julemanden.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Hammam & Tyrkisk bad
Aktiviteter

Hammam & Tyrkisk bad

Vil du have en perfekt kulør mens du prøver noget nyt? Så er en tur i et hammam eller tyrkisk bad lige noget for dig. Hammam har eksisteret i Tyrkiet siden oldtiden, og det gav lokalbefolkningen mulighed for at slappe af og blive plejet. Det er også en perfekt mulighed for at få skrubbet huden – og så giver det en flottere kulør bagefter.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Antalya akvarium med bus
Udflugter & dagsture

Antalya akvarium med bus

Antalya Akvarium er en prisbelønnet attraktion, og det er let at se hvorfor. Den kan prale af et fantastisk udvalg af havdyrsarter såvel som den længste akvarietunnel på planeten. Der er desuden en magisk Snow World og Fear Trophy-oplevelsen, en temaudstilling, der huser nogle af verdens farligste skabninger.Akvariet er designet af en berømt italiensk billedhugger og er et sandt kunstværk. Koralrev inspirerede ham, og hovedtanken har endda et fly i rigtig størrelse, et skibsvrag og en ubåd. Hver installation er fyldt med snesevis af arter af tropiske fisk og hajer fra hele verden. Der er også en særlig tank til vandmænd.Mod en lille ekstra omkostning - og hvis du er modig nok - kan du begive dig ind i Fear Trophy, en uhyggelig udstilling, der viser verdens dødeligste slanger, edderkopper med mere. Eller på Snow World, opdag en magisk vinterverden med igloer, Julenissens Grotte og cafeer. Du kan endda have en sneboldkamp og lave snemænd.

Gratis afbestilling
Elektronisk Billet
The Land of Legends forlystelsespark
Aktiviteter

The Land of Legends forlystelsespark

Forlystelsesparken The Legends Land har tilføjet en lang række sjove vandaktiviteter udover det i forvejen store udvalg. Beliggende i naturskønne omgivelser, med masser af gys og spændende underholdning. The Land of Legends tilbyder en dag med både adrenalin-pumpende forlystelser og afslapning.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Introduktion til Kemer

Kemer har udviklet sig meget på kort tid. Så sent som i 1980'erne var det en landsby, der var berømt for sine citrusfrugter og fiskerbåde. Men dens førsteklasses beliggenhed ved Antalya-bugten og i skyggen af Taurusbjergene har gjort denne skjulte perle til et populært rejsemål. Den kan prale af mange faciliteter, der er skræddersyet til feriegæster, og den uspolerede naturskønhed er en ekstra bonus. I Olympos-kabelbanen svæver du op gennem skyerne til toppen af Tahtali-bjerget. Du kan opleve romantiske arkæologiske steder, shoppe i basarer og udforske undervandsvrag. Med så mange ting at foretage sig er Kemer den ideelle destination for din næste rejse.

De seks bedste ting at lave i Kemer

1. Tag kabelbanen op til toppen af Tahtali-bjerget

Også kendt under det gamle navn Olympos-bjerget er Tahtali-bjerget en af de mest fremtrædende bjergtoppe i Taurusbjergene. Med en højde på 2366 meter over havet, som kun ligger 10 km væk, er der en stejl klatring til toppen. Du kan sætte din kondition på prøve ved at vandre til toppen, eller du kan tage den nemme rute op med Olympos Teleferik-kabelbanen, hvor du stiger 1639 meter op på kun 10 minutter. Kabelbanen er en af de længste af sin slags i verden, og når du først er på toppen, er udsigten over Beydağları Nationalpark spektakulær. Du kan også se paragliderne heroppe, da det er et populært sted for denne sport. Der er også restauranter på toppen, så du har mulighed for at nyde nogle lokale delikatesser samt udsigten.

2. Find originale souvenirer i Kemer-basaren

Distriktets største basar er det ideelle sted at købe souvenirer. Du kan finde næsten alt, hvad hjertet begærer, fra håndværksboder til juvelerstande, fra lækre tyrkiske lækkerier til lokal kaffe, fra klassiske tæpper til tøj i alle former. På visse dage i ugen har basaren et udendørsområde. Det er her, at duftene og lydene fra Tyrkiet kommer til deres ret. Standholderne sælger krydderier, frisk frugt og grøntsager og de mest spændende tørrede frugter.

3. Opdag historien bag det antikke Phaselis

En af de bedste måder at opdage Kemer-distriktets fortid på er ved at besøge ruinerne af det gamle Phaselis. Den blev grundlagt af grækerne 690 f.Kr. og blev regionens vigtigste handelshavn i oldtiden. Derefter overgik den til perserne, før romerne overtog kontrollen. Under en udflugt til dette arkæologiske sted kan du slentre rundt blandt de romerske og byzantinske ruiner, mens de tre tidligere kajer er blevet omdannet til strande, hvor du kan køle dig ned lige ved siden af levn fra den gamle by. Stedet er ret omfattende, så planlæg at bruge mindst et par timer i området. Og som om det ikke kunne blive smukkere, ligger ruinerne midt i en nationalpark.

4. Slap af med en bådtur på Karacaören-søen

Dette er en ideel dagstur for hele familien. Hvis du ønsker at komme væk fra kysten og opleve den naturlige skønhed i baglandet, er en bådtur på Karacaören-søen den oplevelse, du leder efter. Søen ligger i et smukt bjerglandskab, et par timers kørsel fra Kemer og er især populær blandt lystfiskere. Dens rene og klare vand er ideelt til snorkling. Skoven, der omgiver den, er vild og danner en kløft dækket af tæt vegetation. Hvis du vil slutte dagen med stil, kan du besøge den nærliggende Karatas-hule, et sted gennemsyret af legender. Dens mudder siges at have helbredende egenskaber.

5. Tag på udflugt til Pamukkale

Den geologiske formation Pamukale er et af de mest spektakulære steder i hele Tyrkiet. Navnet betyder "Bomuldsslot". Det er den ene halvdel af et UNESCO Verdensarvsområde, hvor den anden er de tilstødende ruiner af det antikke Hierapolis. Pamukkale er et kalkstensområde udformet på terrasser, der består af lag af halvcirkelformede naturlige bassiner, som blev dannet på grund af udstrømning af termisk vand. Det er en af de attraktioner, som du er nødt til at se. Hierapolis kan i mellemtiden prale af et velbevaret romersk teater, en nekropolis og en byzantinsk kirke.

6. Dyk ned i Middelhavet

En af Kemers største attraktioner er det krystalklare hav med den frodige flora og eksotiske dyreliv. Derfor er det den ideelle destination for snorkling og dykning. Området har mange skibsvrag, f.eks. MS PARIS II, som stammer fra 1. verdenskrig. Kemer er også specialiseret i bådture i piratbåde. Disse er gode til at udforske den omkringliggende kystlinje. Til sidst kan du nyde at bade ved Kemers smukkeste strande. Kiris, nær byens centrum, Camyuva, Tekirova og Cirali er blot nogle af dem, du bør besøge.