Kurv
Fethiye
Fethiye

Tyrkiet

Ting at foretage sig Fethiye

Oplevelser Fethiye

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Alternativer

Rundtur til spøgelsesbyen Kayakoy inklusiv tur i Babadag-kabelbanen
Udflugter & dagsture

Rundtur til spøgelsesbyen Kayakoy inklusiv tur i Babadag-kabelbanen

Denne rundtur sætter fokus på Kayaköy, en af de bedst bevarede spøgelsesbyer i Tyrkiet. Elif, en af vores lokale guider, fortæller: "Der er hundredvis af forladte stenhuse samt kirker og kapeller". Og du vil også opleve Sommerfugledalen, besøge en lokal gård og nyde en kabelbantur op ad Babadağ-bjerget. Forvent landskaber med dybe kløfter, fyrreskove og frugtplantager.Vi starter i Kayaköy. Byen blev forladt af grækerne, der flygtede fra krigen i 1920'erne. Nu flakker deres spøgelser omkring mellem de tomme huse, mens vi vandrer gennem stille gader, hvor der engang lød af stemmer. Kig ind i de tagløse stenhuse, mens din guide forklarer om deres trappeformede design og de små kapeller og den lille skole. Elif fortæller: "Husenes indretning og den måde, de blev anlagt på, skulle sikre, at ingen af dem spærrede for hverandres udsigt". Du vil også se den tomme basilika med dens falmede fresker og mosaikker. Uhyggelig, men dog fascinerende. Og der er mere i vente. Du besøger også en gård i Kaya-dalen, som er en del af projektet Flavours from the Field, som støttes af TUI, og som fremmer lokale produkter og hjælper landmændene ved at opfordre hotellerne til at købe hos dem.Og for at runde oplevelsen rigtigt af tager vi til foden af Babadağ-bjerget for at tage kabelbanen til toppen. Nyd den episke panoramaudsigt over Ölüdeniz og kysten nedenfor, mens du svæver op til tæt på toppen. Toppen af bjerget er populær blandt paraglidere, så der er en god mulighed for, at du kan se dem svæve på himlen, mens solen går ned. En fryd for øjnene.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Oplev Dalyan med Kaunos
Udflugter & dagsture

Oplev Dalyan med Kaunos

Dalyan er Tyrkiet når det er bedst. Vi starter med lidt historie ved ruinerne i Kaunos, der var en betydningsfuld havn i gamle dage. Derefter tager vi en miljøvenlig båd langs floden Dalyan til mudderbadene. Disse mineralholdige bassiner siges at have helbredende kræfter, og har tiltrukket berømtheder som Robbie Williams og Jack Nicholson. Hop i, smør dig ind i varmt mudder og skyl det af i de termiske kilder. Efter frokost sejler vi forbi de lykiske klippegrave, der er skåret ud i klipperne over vandet, inden vi fortsætter til Iztuzu-stranden, der er et beskytte rugeområde for den truede havskildpadde caretta caretta.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, nl 

Dalyan ved skumringstid
Udflugter & dagsture

Dalyan ved skumringstid

Hvis du har lyst til at opleve noget andet en aften, så skal du se nærmere på denne tur. Vi udforsker det berømte Dalyan Delta – hvor vi besøger skildpadderedningscentret, Iztuzu Beach og ser de lykiske grave på en bådtur i solnedgangen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

STEP vandring på den antikke lykiske vej
Aktiviteter

STEP vandring på den antikke lykiske vej

Tag på vandretur på Tyrkiets mest populære vandresti på denne morgenvandrerundtur. Den lykiske vej er anlagt med en baggrund med fyrretræsbeklædte bjerge, skove og frugtplantager, og den tager dig med på en vandretur langs de blå bugter i Olu Deniz, landsbyen Faralya på klippetoppen og Sommerfugledalen - en kløft, der er hjem for farverige og fforskellige sommerfugle.Den lykiske vej er opkaldt efter den gamle civilisation, der engang herskede i regionen, og den følger den samme vej, som tjente den i århundreder. På din rejse langs denne velbesøgte sti vil en ekspertguide fortælle dig om historien her, mens han eller hun udpeger den flora og fauna, som det sydvestlige Tyrkiet er så berømt for.Der vil være førsteklasses fotomuligheder over den smukke by Olu Deniz og under et besøg i Faralya. Byen er lokalt kendt som "Landsbyen på klipperne i Sommerfugledalen", hvilket siger alt, hvad du behøver at vide om dens beliggenhed. Moskeens minaret er samtidig en fantastisk baggrund for en selfie.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Gocek Blue Cruise
Udflugter & dagsture

Gocek Blue Cruise

En af de mest populære udflugter i Tyrkiet er et Cruise til 12 øer – hvor vi udforsker de mange smukke og varierede øer, der ligger som må juveler rundt om Gocek. En fantastisk mulighed for at opleve kyststrækningen, der er fuld af historie.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Dagstur til græsk ø i Rhodos
Udflugter & dagsture

Dagstur til græsk ø i Rhodos

Rhodos ligger næsten kun et stenkast fra Tyrkiet, og med sine hvidkalkede landsbyer og rige middelalderlige slotte er der mulighed for en oplevelsesrig heldagstur. Fra Fethiye havn sejler vi med en flyvebåd til Rhodos by, hovedstaden, hvor du får mulighed for at udforske de historiske gader.

Gratis afbestilling
Guidet Tur
Oludeniz paragliding
Aktiviteter

Oludeniz paragliding

Vil du have dit livs adrenalinkick? Så tag med på en paraglidingtur over den Blå lagune i Ölüdeniz. Det er en rigtig heftig oplevelse som du vil mindes længe efter at dine andre ferieminder er begyndt at blegne.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Dalaman River Rafting Tour
Aktiviteter

Dalaman River Rafting Tour

Denne heldagstur giver alle eventyrslystne mulighed for at besejre de skummende strømfald i Dalamanfloden. Du sidder i en gummiflåde med en professionel guide, så udflugten passer også til nybegyndere. Sidenhen, når adrenalinsuset har lagt sig, spiser vi en god frokost og udvælger fotos og videoer.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Fethiye Half-Day Shopping & Sightseeing Tour
Aktiviteter

Fethiye Half-Day Shopping & Sightseeing Tour

Two of Turkey's top things to do combine on this tour – shopping and sightseeing. Shop ‘til you drop in Fethiye's famous markets and bazaars, see the ancient Lycian tombs carved into the cliffs and taste traditional Turkish delight. And as it's a morning tour, you'll be back at your hotel in time for an afternoon by the pool.Before you're let loose to do some serious shopping, there's a stop at a Turkish delight factory to fill your bags with these traditional sugar-dusted treats. After a stop by Fethiye's Roman-era amphitheatre, it's on to Telmessos Gold Centre where you can snap up jewellery at bargain prices.Practice your haggling skills in the town's bustling Paspatur bazaar, and work your way through the countless stands stacked with spices, leather bags, rugs and ceramics in the weekly market. And between the bartering, you'll even get to see the cliff-carved Lycian tombs, built by the ancient civilisation that once ruled the region.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Saklikent Gorge & Tlos Tour
Aktiviteter

Saklikent Gorge & Tlos Tour

This full day tour shows off the Saklikent Gorge in all its glory. It's a monster – the second-largest gorge in Europe and the longest and deepest in Turkey. But first, you'll swing by the ruins of Tlos. You'll also visit Gizlikent Selalesi waterfall and a local carpet centre.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bådtur kun for voksne fra Sarigerme
Udflugter & dagsture

Bådtur kun for voksne fra Sarigerme

Tag med på en bådtur kun for voksne ved Göcek og nyd en dag med sol, hav og søvn. Denne bådtur byder lidt luksus ombord, der gør ferien til noget helt særlig. Blandt andet en åben bar med lokale drikkevarer, frokost og masser af muligheder for at forfriske sig selv med en dukkert i havet.Vi sætter sejl ud i Ægæerhavet. Du kan nyde hver eneste centimeter af Göceks smukke natur, mens din skipper styrer dig til nogle af de skønneste pletter. Med masser af plads til slikke sol kan du slappe af på dækket, mens vi finder det perfekte sted at kaste anker for en svømmetur.Mellem dukkerter i vandet og solbadning på dækket kan du nyde en drink eller to fra den åbne bar og den friske frugt serveret af besætningen. Der er også en lækker frokost og dessert, efterfulgt af mere tid til at svømme, solbade eller slappe af i skyggen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Afslappende bådtur for voksne fra Fethiye
Udflugter & dagsture

Afslappende bådtur for voksne fra Fethiye

Denne dag til søs kun for voksne giver dig den perfekte undskyldning for at slappe af. Vi besøger fire bugter langs den ægæiske kyst, der hver har sin egen charme.Når vi sejler ud af Fethiye havn, kan man slappe af på dækket, mens vi sejler over Det Ægæiske Hav. Din kaptajn vil kaste anker ved forskellige afsidesliggende bugter undervejs. Det er op til dig, om du vil hoppe i eller fortsætte med at nyde solen.Når vi når den anden bugt, vil besætningen tilberede en frisklavet frokost. Desuden er der også ubegrænset vand, øl, vin og sodavand inkluderet. Vi runder denne afslappende dag på havet af med besøg i yderligere to bugter om eftermiddagen og med en pause med te og kaffe.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Introduktion til Fethiye