Kurv
Boa Vista
Boa Vista

Kap Verde

Ting at foretage sig Boa Vista

Oplevelser Boa Vista

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Alternativer

Postkort af Boa Vista
Udflugter & dagsture

Postkort af Boa Vista

Der er ikke mangel på gode udsigter på Boa Vista, og denne eksklusive 4x4-tur langs den nordlige del af øen, viser dig hvor malerisk det er. Vi kører gennem uberørte landskaber til et skibsvrag ved Cabo Santa Maria, Fundo das Figueiras, Fatima Chapel og til en typisk gård for at møde lokalbefolkningen. Dette er en af vores TUI Collection-udflugter, der giver dig en lokal indsigt i destinationen, samtidig med at den byder på unikke, ægte og ansvarlige oplevelser.Vi starter turen i ægte Boa Vista-stil, når vi kører med firehjulstrækkere til den isolerede bakketop Fatima Chapel. Dernæst kører vi videre til skibsvraget ved Cabo Santa Maria, hvor et spansk fragtskib stødte på grund. Herfra fortsætter vi til den farverige landsby Bofareira.I Fundo das Figueiras holder vi en pause og spiser en typisk frokost på en malerisk lokal restaurant, hvorefter du kan gå lidt rundt i de blomsterfyldte gader og forbi pastelfarvede huse. Vi afslutter dagen med et besøg i et skildpaddecenter for at få et indblik i disse fascinerende væsener.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
Sydlige Boavista i firehjulstrækker
Udflugter & dagsture

Sydlige Boavista i firehjulstrækker

Dette er mulighed for at fordybe sig i nogle af Boa Vistas bedste steder. Tilbring en formiddag med at køre rundt i Viana-ørkenen i et 4x4-køretøj og udforsk byer inde i landet, før du ender på en af øens smukkeste strande.Vi starter med et besøg i kirken fra det 19. århundrede i Rabil, som er Boa Vistas næststørste by. Derefter går turen videre til en keramikfabrik, hvor du kan købe lokalt keramik med hjem. Du får også mulighed for at smage catchupa, Kap Verdes nationalret.Derefter suse vi gennem det støvede landskab i Viana-ørkenen. I Povoação Velha kan du vandre rundt i de rustikke gader, inden du begiver dig hen til den 18 km lange Santa Monica-strand, hvor det sukkerhvide sand står i kontrast til det turkisblå vand.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, sv 

Rundtur til højdepunkterne i Sal Rei
Udflugter & dagsture

Rundtur til højdepunkterne i Sal Rei

Med sin blanding af afrikansk, brasiliansk og portugisisk indflydelse er Boa Vistas hovedstad Sal Rei en skøn blanding farver og kulturer. På denne eksklusive rundtur vil du smage lokale specialiteter, besøge livlige markeder med lokal kolorit og tage på en rundvisning til byens mest ikoniske steder.Først skal vi en tur til det nyligt restaurerede Fatima-kapel - et afsides beliggende fristed nær klipperne lige nord for Sal Rei. Herfra kan du nyde udsigten over Atlanterhavet og hovedstaden. Derefter skal vi udforske øens fortid på Skibsvragsmuseet. Beundre en samling udstillinger fra arkæologiske undervandsfund og kunstværker, der afspejler det kapverdiske folks historie, kunst og kultur.Vi skruer lidt op for lyden med et besøg på markedet. Bland dig blandt de lokale, mens du kigger på de håndlavede smykker, tøj og friske produkter. Gå en tur langs Praia de Diante-stranden, inden du prøver kapverdiske lækkerier på Sodade House of Culture. Til sidst er der fri tid til at udforske i dit eget tempo.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

Middag på Sodade House of Culture i Boa Vista
Udflugter & dagsture

Middag på Sodade House of Culture i Boa Vista

Sæt spotlys på Kap Verden med en aften i Sodade House of Culture. Du vil træde et skridt tilbage i tiden i House of Memory, smag lokal retter med lokale produkter og delikatesser med en tre-retters middag og lyt til autentisk livemusik fra en lokal kunstner. Du starter aftenen med en velkomstdrink, der er lavet med udelukkende lokale ingredienser. Derefter, gå ovenpå til House of Memory, hvor du lærer alt om historien om den portugisiske kolonitid ved hjælp af en audioguide og ser, hvordan kapverdianerne engang levede.Når du har fået appetit, sætter du dig til bords til en treretters menu. Prøv nogle af landets mest berømte retter og delikatesser, herunder gedeost, søde lækkerier og catchupa - en bastant gryderet lavet af kød eller fisk. Der vil også være traditionel livemusik til at skubbe stemningen i gang, mens du drikker vin og spiser.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
KUN FOR VOKSNE
Aktiviteter

KUN FOR VOKSNE

Denne afslappende bådtur, kun for voksne, giver dig et helt nyt perspektiv på Boa Vista, mens du nyder alle de små luksusting, der gør det at være på ferie så specielt. Udformet og designet med dig i tankerne, bliver dette krydstogt udelukkende tilbudt af TUI - blandt de specielle detaljer er frisk frugt, snacks og selvfølgelig badning og vandsport.Fra det øjeblik du stiger om bord på båden, mærker du forskellen med en velkomstdrink, der er med til at skabe den gode stemning. Mens vi sejler ud på havet omkring Sal Rei Bay, kan du slappe af med rigeligt plads om bord, mens du nyder Boa Vistas smukke kystlinje. Kaptajnen sejler os til det endeløse gyldne sand på Praia de Chaves-stranden og rundt om den ubeboede ø Sal Rei.Om bord bliver der serveret drikkevarer og sunde snacks af lokale produkter. Alle drikkevarer - vand, læskedrikke, øl og lokal vin - er inkluderet. Og hvis du har lyst til at være lidt aktiv, er der også udstyr til snorkling - så alt hvad du behøver at medbringe til badestoppene er dit badetøj.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Det sydlige Boavista – 4 timers ATV-tur
Aktiviteter

Det sydlige Boavista – 4 timers ATV-tur

Off-road eventyr er hvad det drejer sig om på denne tempofyldte udflugt. Tilbring fire timer med ATV-kørsel i sandet, hvor vi udforsker Boavistas fantastiske sydkyst. Vælg, om du vil have dit eget køretøj, eller om du hellere vil være passager og lade din partner kan gøre alt det hårde arbejde.

Gratis afbestilling
Guidet Tur
Stjernehimlen i ørkenen
Udflugter & dagsture

Stjernehimlen i ørkenen

Ønsker du en virkelig himmelsk ferieoplevelse, skal du tage med på denne stjernekigger-udflugt i Boa Vista's Vianaørken. Vi henter dig på dit hotel og kører dig ud til midten af ingenting, langt væk fra lysforureningen. Her venter der en fantastisk udsigt over Mælkevejen i al sin herlighed. Udflugten byder også på en lækker middagsbuffet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Boavista Buggy-tur
Aktiviteter

Boavista Buggy-tur

Giv din ferie et adrenalinkick med dette off road-eventyr. Du styrer selv buggyen og suser hen ad småveje og stier eller ude i sandklitterne med en flot udsigt over hav og ørken. Med i prisen får du mange af Boavistas fineste steder.Efter en kort gennemgang af sikkerhedsforeskrifterne, tager du plads i det kraftige terrængående køretøj og gasser op. Vi kører langs nogle af øens mest forrevne stier og zigzagger os langs vejen fra den høje skorsten ved Chaves gamle keramikfabrik. For derefter pludselig at nå frem til storslåede udsigter over det blå Atlanterhav.Når vores konvoj suser afsted langs kysten, tager vi en kort pause i eventyret for at besøge Fatimakirken, inden vi sætter os tilbage i bilerne og træder speederen i bund. På turen triller vi hen over sandsklitterner for at lede efter det bedste sted at fotografere Sal Reil-bugten fra. Derefter efterlader vi en sky af støv bag os, når vi kører tilbage til basen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Ocean Beats Cruise
Udflugter & dagsture

Ocean Beats Cruise

Dette halvdagscruise langs kysten af Boa Vista har det hele – iskolde drikkevarer, badestop, underholdning, udsigt over Sal Rei og plads til at strække ud og nyde hvert øjeblik. Du tilbringer tiden med en række luksuriøse detaljer om bord på en yacht, samtidig med at du nyder de spektakulære panoramaudsigter.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Santa Maria-stranden – 2 timers ATV-tur
Aktiviteter

Santa Maria-stranden – 2 timers ATV-tur

Med utallige sandklitter og et temmelig øde landskab inde på øen, er Boavista det perfekte sted til ATV-kørsel. Tilbring to herlige timer langs øens forladte stier, med nogle mindeværdige pitstop undervejs. Du kan vælge selv at sætte dig bag styret eller vægle en double-ATV, så du kan slappe af som passager.

Gratis afbestilling
Guidet Tur
Fisketur fra båd
Aktiviteter

Fisketur fra båd

Lystfiskere vil elske denne halvdags fisketur. Vi starter med at sejle ud i bugten omkring Sal Rei, hvor vi kaster anker og tilbringer morgenen eller eftermiddagen med at vente på den store fangst. Én ting er helt sikkert - du vil blive virkelig begejstret over at fiske ud for Boa Vista.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Boavista morgencruise med katamaran
Aktiviteter

Boavista morgencruise med katamaran

Afslappende luksus er temaet på denne maritime udflugt. Vi tilbringer en formiddag med at udforske Boavistas vestkyst og øen Sal Rei om bord på en katamaran, inden vi tager til en beach club for at spise frokost, efterfulgt af en eftermiddag i det gyldne sand på Praia da Chaves.

Gratis afbestilling
Måltid Inkluderet

Introduktion til Boa Vista