Kurv
39 Aktiviteter
Sort by:
Antalya udforskning med familien i Ahmetler-kløften
Aktiviteter

Antalya udforskning med familien i Ahmetler-kløften

Dette er det utæmmede Anatolien i sin reneste, mest rå og vilde form. Vi rejser dybt ind i landskabet til Ahmetler-kløften til en actionfyldt dag med svømning, dykning og klippespringning i hjertet af Taurusbjergene. Desuden kan du vælge mellem tre familievenlige ruter. Çinar, en af vores lokale guider, siger: "Moder natur har skabt et naturligt vandland i kløften - en klatresti i vand, hvor du endda kan se Aladdins sko. Det er en spændende oplevelse".Ahmetler-kløften ligger langs Karpuzçay-floden og er et mystisk sted, hvor skulpturelle sandstensklipper tårner sig op over dig, og hvor klare kilder kommer frem af ingenting. Naturlige bassiner giver dig lyst til at svømme og opdage klippeformationerne, skabt af millioner af års erosion. Vi starter turen med at begive os dybt ind i dette eventyrlige landskab med den lokale ekspertguide. Der er ruter, der passer til alle aldre, fra 7 år og opefter. Forvent en fantastisk dag for hele familien.Du vil klatre, dykke, svømme, hoppe og opleve kløften som aldrig før. Efter oplevelsen får I serveret en typisk tyrkisk "mangal"-frokost med lokale råvarer, frisk fra grillen. Desuden får I mulighed for at se en video af jeres oplevelse, og børnene får et certifikat ved dagens afslutning for at fejre deres præstationer. Vær med til fejre naturen nær Antalya.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Den Grønne Kløft på bådtur med frokost og besøg i appelsinlund
Udflugter & dagsture

Den Grønne Kløft på bådtur med frokost og besøg i appelsinlund

De store attraktioner på denne heldagsudflugt er appelsinplantager, shopping og en smuk og vild kløft. Du plukker appelsiner fra træerne, nyder en bådtur i kløften og stopper for at svømme i Oymapinar-søen. Narin, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Oymapinar-søen er et af de største reservoirer i Tyrkiet og dækker et område på cirka 19 kvadratkilometer. Søen næres af Manavgat-floden, som løber sydpå fra Taurus-bjergene og til sidst løber ud i Middelhavet ved Side. Din morgen starter med et hurtigt besøg i en frugthave, hvor du nyder friskpresset appelsinjuice. Pluk frugten fra appelsinlundene og drik saften lidt senere. Derefter tager vi på shopping i Dickman Textile Centre. Hvis du er til mode, er du heldig, for her kan du gå på opdagelse i tøj og tilbehør uden stress og jag fra påtrængende sælgere. Derefter tager vi til en restaurant ved floden for at nyde en frisklavet frokost lavet af lokale ingredienser. Efter frokosten går alle ombord klar til en bådtur ned ad kløftens vandvej. Spektakulært forrevne klippeformationer tårner sig op omkring dig, og floden, i turkise og grønne nuancer, slanger sig væk i det fjerne. Det er et fredfyldt stykke tyrkisk naturskønhed, og farven på vandet er tryllebindende. Vi sejler gennem kløften og beundrer udsigten, før båden sætter farten ned - du kan svømme i disse vilde omgivelser, når båden når Oymapinar-søen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Hammam & Tyrkisk bad
Aktiviteter

Hammam & Tyrkisk bad

Vil du have en perfekt kulør mens du prøver noget nyt? Så er en tur i et hammam eller tyrkisk bad lige noget for dig. Hammam har eksisteret i Tyrkiet siden oldtiden, og det gav lokalbefolkningen mulighed for at slappe af og blive plejet. Det er også en perfekt mulighed for at få skrubbet huden – og så giver det en flottere kulør bagefter.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Antalya lufthavn & VIP lounge
Tilvalg

Antalya lufthavn & VIP lounge

En mere afslappet måde at afrunde din ferie på. Bestiller du en VIP lufthavnsservice og lounge, bliver du mødt i lufthavnen og ført hurtigere gennem check-in, sikkerheds- og paskontrollen.

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
Sommerudflugt til Pamukkale og Hierapolis med Salda-søen
Udflugter & dagsture

Sommerudflugt til Pamukkale og Hierapolis med Salda-søen

Denne sommerudflugt tager dig med til Pamukkale, som betyder "bomuldslot" på tyrkisk, og du vil se hvorfor, så snart du ser det magiske landskab. På vej, dybt ind i det anatolske landskab, besøger vi også Hierapolis, Salda-søen og Kleopatras bassin. Muzaffer, en af vores lokale guider, siger: Sagnet siger, at Cleopatras pool var hemmeligheden bag hendes skønhed. Jeg ved ikke om det er rigtigt, men det er et inspirerende sted at bade. I det termiske vand er der sammenstyrtede søjler og marmorrester, der dateres tilbage til Kleopatras tid. De blev ødelagt under et jordskælv i det 7. århundrede".Vi forlader Antalya tidligt om morgenen og ankommer til Salda-søen efter et par timers kørsel i de sceniske landskaber. Søen er blevet sammenlignet med Maldiverne på grund af dens lange hvide strande og det blåtonede vand. Der bliver tid til at tage nogle billeder af dette overjordiske sted. Vi tager til Pamukkale for at spise frokost. Bagefter kan du få et glimt af de skinnende hvide kalkstensterrasser, der ligner iskolde stalaktitter, der drypper fra bassiner med himmelblåt vand.På toppen af disse kalkaflejringer ligger Hierapolis, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Gå gennem den byzantinske indgangsport og bliv forundret over ruinerne, mens du slentrer mod det store teater. Det er en uforglemmelig oplevelse. Slap derefter af med en dukkert i det varme vand i Kleopatras antikke bassin, hvor du svømmer mellem antikke søjler. Middag på en skovrestaurant på hjemvejen er inkluderet. Og desuden er der for hvert salg af denne oplevelse en donation til CYDD, en velgørenhedsorganisation, der hjælper med uddannelse af underprivilegerede børn i Tyrkiet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Manavgat bazar & tur til vandfald
Udflugter & dagsture

Manavgat bazar & tur til vandfald

Sightseeing, shopping og en afslappende flodtur - der er noget for enhver smag på denne heldagstur, hvor vi udforsker Manavgat og de smukke omgivelser.Oplev Manavgat Falls og et marked, og nyd en bådtur på flodenVi starter ved Manavgat Falls på Manavgat floden. De er kendt som "Little Falls", da det hurtigt strømmende vand falder ned af en højderyg og ender i en boblende, skummende ferskvandspool. Derefter kan du gøre nogle gode fund i en outlet store med mange brands, inden vi fortsætter ind i landet til Manavgat. Der afholdes to store ugentlige udendørs markeder - det er her de lokale selv elsker at shoppe. Der er boder med alt fra billigt tøj og Ali Baba-agtige sko til træskærerarbejder og lokale delikatesser.Næste punkt er en sejltur langs Manavgat-floden. Læn dig tilbage og slap af i solen, mens vi sejler forbi rørskove og sandstrande. Efter en frokost om bord, lægger vi til ved en strand, hvor du kan tage en svømmetur i floden eller havet, før turen går hjem til vores hoteller.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Antalya-vandfaldene med bådtur
Udflugter & dagsture

Antalya-vandfaldene med bådtur

Hvis du har lyst til at svømme i havet på et af de bedste steder i Tyrkiet, er denne morgenrundtur lige noget for dig. Du sejler til de fantastiske Karpuzkaldıran-vandfald i den østlige udkant af Antalya - de er ufattelige smukke at beskue - før du får mulighed for at tage en dukkert i nærheden af dem. De falder 40 meter ned fra en klippe ud i Middelhavet og er et must at opleve.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bådtur på Karacaören-søen og besøg i Karatas-hulen
Udflugter & dagsture

Bådtur på Karacaören-søen og besøg i Karatas-hulen

Denne rundtur byder på nogle af Tyrkiets smukkeste steder, et landbrugsmarked, en madlavningsdemonstration og besøg hos en berømt te-dame. Det er en 100 % tyrkisk oplevelse. Du kan også køle dig af ved den naturskønne Karacaören-sø og udforske Karatas-hulen efter en frokost ved søen. Muzaffer, en af vores guider, siger: "Som en lokal er det et af mine yndlingssteder at guide rundture til. Der er fantastisk natur, god mad, ægte tyrkisk handelskultur og en afslappende bådtur i ro og fred".Vi kommer i den rette lokale stemning ved at besøge et landbrugsmarked, og det er en god mulighed for at møde de lokale, mens du søger gennem boderne med friske produkter fra det omkringliggende landskab. Derefter går turen videre til Karacaören-søen, der er omkranset af kløft fuld af vegetation, der lokalt er kendt som "Ravkløften". Vi glider over vandet i en miljøvenlig og solcelledrevet båd, og der er også mulighed for at svømme.Efter svømmeturen er der en demonstration af traditionel madlavning til frokosttid, efterfulgt af muligheden for at møde en berømt te-dame. Hun er en ægte personlighed og noget af en lokal legende. Vi runder rundturen af med et besøg i Karatas-hulen, hvor man kan udforske dens labyrint af underjordiske gange, det underjordiske bassin og lær legenden om Elif og Kerim, som betragtes som Tyrkiets egen Romeo og Julie, der gemte sig fra deres familier i hulen. De lokale tror også, at hulens mudder har helbredende egenskaber. For hvert salg af denne oplevelse er der en donation til CYDD, en velgørenhedsorganisation, der hjælper med uddannelse af underprivilegerede børn i Tyrkiet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Dagstur til Phaselis & Tahtali-bjerget
Aktiviteter

Dagstur til Phaselis & Tahtali-bjerget

"Denne rundtur er gennemsyret af mytologi," siger Muzzafer, en af vores guider. "Alexander den Store tilbragte en vinter i den antikke by Phaselis, mens guderne og gudinderne fra toppen af Olympos-bjerget kiggede ned og ønskede, at de var i hans sted". Historien fylder på denne rundtur, og den oplever du på Phaseli, og så kan du også nyde panoramaudsigt fra en tur med Olympos-kabelbanen. Desuden er der tid til at besøge nogle af Antalyas mest afsondrede strande og en frokost på en bjergtop.Først vil vi besøge den gamle græske og romerske by Phaselis. Den ligger spredt ud omkring et skovområde og tre små bugter på den lykiske kystlinje og rummer imponerende fortidslevn fra den klassiske æra. Hadrians Port, teatret og akvædukten er blandt de mest bemærkelsesværdige monumenter på den guidede rundvisning. Desuden har du mulighed for at slentre rundt blandt ruinerne af tidligere butikker og hovedgaden. Der er også fri tid til at besøge strandene, så husk badetøjet. Og som baggrund for det hele ligger Bey-bjergene smukt i det fjerne, og nationalparken der er din næste destination.Du kører gennem skyerne til toppen af Olympos-bjerget, også kendt som Tahtali, på en af de længste kabelbaner i verden, da den er mere end 4 km lang. På toppen, som ligger 2365 m over havets overflade, har du masser af tid til at nyde 360-graders panoramaudsigt fra udsigtsplatformene, ligesom antikke guder og gudinder plejede. Som afslutning på oplevelsen kan du nyde frokost med spektakulær natur som ekstra tilbehør.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Rundtur til Kekova, Myra og St Nicholas med frokost og bådtur
Udflugter & dagsture

Rundtur til Kekova, Myra og St Nicholas med frokost og bådtur

Autentisk køkken, en forsvunden by og julemanden, denne eventyrlige rundtur byder på en eklektisk blanding af attraktioner. Du kan smage lokale retter i Beymelek, sejle langs kysten til øen Kekova og dens sunkne by og derefter besøge kirken St Nicholas og den antikke by Myra. Ahmet, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Dagens højdepunkt for mig må være den ødelagte lykiske by Myra. De klippeudskårne friser med maskerne og de stablede grave, der er hugget ind i klipperne, er et enestående syn. Det tager stadig vejret fra mig, at dele af dette sted menes at være omkring 2500 år gammelt".Vi fortsætter og stopper for at smage på lokale specialiteter, der er dyrket økologisk i landsbyen Beymelek fra den osmanniske periode. Derefter sejler du til Kekova-øen, et beskyttet område, der er berømt for sine undervandsruiner. Det er levn fra den gamle by Simena, som delvist blev oversvømmet af et jordskælv i det 2. århundrede. Der er også tid til en svømmetur i de varmere måneder - vandet er klart og indbydende - det ville være svært at modstå en dukkert i havet. Men hvis vejret ikke tillader en bådtur, er der i stedet mulighed for et besøg på det fascinerende Demre-museum.Efter en velsmagende frokost med typiske retter frisk tilberedt på en lokal restaurant er det tid til at besøge kirken til St Nicholas, der i dag er bedre kendt som julemanden. Til sidst har du tid til at besøge stedet for den antikke by Myra for at udforske det velbevarede amfiteater og se de udsøgt udskårne klippegrave højt oppe på klippevæggen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Privat rundvisning i antikke Sagalassos
Udflugter & dagsture

Privat rundvisning i antikke Sagalassos

Sagalassos ligger i en fjerntliggende region i det sydvestlige Tyrkiet, og dens isolerede beliggenhed har været med til at gøre det til en skjult perle. Det var en vigtig by for både Alexander den Store og det gamle Rom, og du kan opleve dette utroligt velbevarede arkæologiske sted med et fotostop ved Karacaören-søen og et besøg på Burdur-museet som ekstra bonus.Vi rejser nordpå gennem det tyrkiske landskab på denne private rundtur, hvor du starter på et af verdens største arkæologiske steder. Men først er der et stop for at beundre Karacaören-søen, et af de smukkeste steder i Tyrkiet.Ved ankomst til Sagalassos venter der en rundvisning i de imponerende ruiner på bjergtoppen. Omgivet af smuldrende søjler, villaer, templer og vigtige seværdigheder såsom byens centrum og det hellenistiske teater er det som at vandre gennem siderne i en historiebog. Efter frokost kan du tage på en vandretur i det nærliggende Burdur og nyde et besøg på byens museum få endnu mere at vide om regionens fortid.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Antalya akvarium med bus
Udflugter & dagsture

Antalya akvarium med bus

Antalya Akvarium er en prisbelønnet attraktion, og det er let at se hvorfor. Den kan prale af et fantastisk udvalg af havdyrsarter såvel som den længste akvarietunnel på planeten. Der er desuden en magisk Snow World og Fear Trophy-oplevelsen, en temaudstilling, der huser nogle af verdens farligste skabninger.Akvariet er designet af en berømt italiensk billedhugger og er et sandt kunstværk. Koralrev inspirerede ham, og hovedtanken har endda et fly i rigtig størrelse, et skibsvrag og en ubåd. Hver installation er fyldt med snesevis af arter af tropiske fisk og hajer fra hele verden. Der er også en særlig tank til vandmænd.Mod en lille ekstra omkostning - og hvis du er modig nok - kan du begive dig ind i Fear Trophy, en uhyggelig udstilling, der viser verdens dødeligste slanger, edderkopper med mere. Eller på Snow World, opdag en magisk vinterverden med igloer, Julenissens Grotte og cafeer. Du kan endda have en sneboldkamp og lave snemænd.

Gratis afbestilling
Elektronisk Billet

Introduktion til Antalya

Antalya er lig med Middelhavets dybe blå farve og 300 solskinsdage om året. Denne livlige by, der ligger op ad Taurusbjergene, byder på solrige strande, en charmerende gammel bydel og masser at holde dig beskæftiget med. Du opdager de gamle civilisationer, mens du besøger de mange arkæologiske udgravninger i området, hvoraf nogle er mere end tre årtusinder gamle. Hvis du kan lide at blande strandtid med spændende aktiviteter, er Antalya det ideelle rejsemål. Vælg mellem et indbydende udvalg af udflugter med rafting, flodbådture eller vandreture i de omkringliggende bjerge. Eller udforsk lokalt med en udforskning af Kaleiçi, den historiske bydel, der ligger omkring den billedskønne havn og er fyldt med fine spisesteder og masser af atmosfære.

De seks bedste ting at foretage sig i Antalya

1. Udforsk Taurusbjergene

Der er ikke mangel på ekstraordinære landskaber med omkring Antalya. Taurusbjergenes høje tinder rejser sig mod nord og vest og er velsignet med søer, grotter og grønne dale. Hvis du vil opleve en god udsigt, så tag svævebanen op på Olympusbjerget og hop af i en højde på 2 365 m efter at have beundret landskabet på den 4 km lange tur op. Så kan du øge spændingen op med et besøg i den dramatiske Köprülü Nationalpark, hvor kløften i Köprülü er 400 meter dyb nogle steder, og hvor floden i bunden er perfekt til whitewater rafting. Du kan også observere fugle og tage på vandreture, som også er nogle populære aktiviteter i bjergene omkring Antalya.

2. Afdæk den arkæologiske fortid

Antalya-området er spækket med antikke vidundere, der vidner om masser af historiske overskrifter på begivenheder. For ca. 2300 år siden var Termessos en blomstrende by, der blev bygget på et plateau under toppen af Güllük-bjerget i over 1000 meters højde. I dag ligger levn af gader og villaer, robuste stentempler, et badehus og et dramatisk placeret teater forladt omgivet af fyrreskove, hvilket giver hele stedet en utrolig atmosfære. Det antikke Perga er endnu ældre - næsten 3000 år gammelt - og ligger lige inde i landet fra Antalya. Det var en by med en bymur, som havde sin storhedstid under romersk styre. Stedet er bedst kendt for sine gader med søjler og kunstfærdige springvand. Aspendos i nærheden er hjemsted for et af de bedst bevarede romerske teatre i Europa, som stadig bruges til operaforestillinger hvert år.

3. Kom tæt på naturen omkring Antalya

Hvis du er mere til naturoplevelser, så venter der dig fredfyldte søer og vandfald at blive opdaget en kort tur fra Antalya. Selv om vandfaldet i Manavgat ikke falder langt ned, kompenserer det turkisblå vand og de idylliske omgivelser for det. Flodbådture for at se vandfaldet er en populær mulighed. Du kan krydse en af de mest populære ting i Antalya af, mens du går til fods eller tager med båd for at se det nedre Düden-vandfald styrte ned over kystklipperne og ud i havet. Kurşunlu-vandfaldet er et andet eventyrligt vandfald i kaskader inden for rækkevidde af Antalya, mens den lokale Karacaören-sø byder på bådture og gode badesteder.

4. Slap af på Antalyas smukkeste strande

Tyrkiets krinklede kystlinje byder på hundredvis af strande, stille bugter og livlige sandstrækninger, der strækker sig kilometervis. De bedste strande omkring Antalya er lige så varierede. Konyaaltı er en stor og imponerende strand vest for byen, som er ideel, hvis man vil spise på stranden, slentre gennem strandparken eller bare solbade. Lara-stranden, der strækker sig øst for Antalyas centrum, er en familievenlig strand med store sandarealer og gode faciliteter. De tre bugter i Phaselis er små, men perfekt formede og fortjener et besøg, hvis du kan lide vilde strande med et fascinerende arkæologisk område i ryggen.

5. Sejl langs kysten på en bådtur

Hvem kan modstå fristelsen til at komme ud på vandet, når landskaberne er så smukke? En bådtur er en god måde at se kysten omkring Antalya på fra et andet perspektiv. Vælg mellem en kort tur for at se den lokale kystlinje eller tag længere væk for at besøge Kekova-øen og resterne af den forsænkede antikke by Simena. Der er også Gulet-bådture, som en populær mulighed for udforske vandene omkring Antalya. At sejle rundt ved den turkise kyst i klassiske både giver et ekstra romantisk og karakterfuldt pift til din bådtur.

6. Prøv lokale smagsoplevelser

I den gamle bydel, på feriestederne og på strandene er der fyldt med gode steder, hvor du kan prøve lækre tyrkiske specialiteter. Frisk fisk, tyrkisk kebab og kofte-frikadeller er lokale favoritter, eller du kan prøve en række forretter, når du bestiller et udvalg af meze - en række små retter, som man deler. Som de siger i Tyrkiet: "Afiyet olsun" - nyd dit måltid.