Kurv
Antalya
Antalya

Tyrkiet

Ting at foretage sig Antalya

Oplevelser Antalya

Sorter efter:

Preis (pro Person)

DKK
DKK

Hoteltransfer

Kategorien

Ticketoptionen

Köprülü Nationalpark med off-road køretur og raftingtur
Aktiviteter

Köprülü Nationalpark med off-road køretur og raftingtur

Denne off-road og rafting-kombination betyder et rigtigt adrenalinsus. Vi tilbringer morgenen med at udforske bjergområderne langt fra alfarvej, og om eftermiddagen tager vi på en spændende 10 km lang rafting tur. Vi starter med at køre ad snoede stier op i Taurusbjergene, hvor vi blandt andet stopper ved Köprülü-kløften og en traditionel landsby. Der bliver god tid til at beundre floraen og faunaen samt nyde panoramaudsigten, før vi passerer en gammel græsk bro og kører ned af bjerget.Næste stop er ved en restaurant, hvor vi spiser dejlig krydret lokal frokost, inden vi tager til rafting centret for at påbegynde vores white water rafting-eventyr. Når vi er blevet iklædt vores sikkerhedsudstyr, er vi klar til at padle os igennem de forskellige rapids. Vi tilbringer et par timer med at padle os gennem den brusende flod, og der bliver et fotostop, når vi har gennemført ruten.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur til Hierapolis, Pamukkale og Salda-søen
Udflugter & dagsture

Rundtur til Hierapolis, Pamukkale og Salda-søen

Denne sommerrundtur leder dig til Pamukkale, som betyder "bomuldslot" på tyrkisk, og du vil se hvorfor, så snart du ser det magiske landskab. På vej, dybt ind i det anatolske landskab, besøger vi også Hierapolis, Salda-søen og Kleopatras bassin. Som på alle vores rundture bruger vi dygtige lokale guider, der kender området ud og ind. Muzaffer, en af guiderne, siger: "Jeg har en masse interessante ting at fortælle på denne rundtur, som du ikke vil høre andre steder".Vi forlader Antalya tidligt om morgenen og ankommer til Salda-søen efter et par timers kørsel i de sceniske landskaber. Søen er blevet sammenlignet med Maldiverne på grund af dens lange hvide strande og det blåtonede vand. Der er fri tid til at tage nogle billeder af dette overjordiske sted, og dette er blot en forsmag på, hvad der venter om eftermiddagen.Vi tager til Pamukkale for at spise frokost. Bagefter kan du få et glimt af de skinnende hvide kalkstensterrasser, der ligner iskolde stalaktitter, der drypper fra bassiner med himmelblåt vand. På toppen af disse kalkaflejringer ligger Hierapolis, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Gå gennem den byzantinske indgangsport og bliv forundret over ruinerne, mens du slentrer mod det store teater. Det er en uforglemmelig oplevelse. Slap derefter af med en dukkert i det varme vand i Kleopatras antikke bassin, hvor du svømmer mellem antikke søjler. Middag på en skovrestaurant på hjemvejen er inkluderet. Og desuden er der for hvert salg af denne oplevelse en donation til CYDD, en velgørenhedsorganisation, der hjælper med uddannelse af underprivilegerede børn i Tyrkiet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Antalya udforskning med familien i Ahmetler-kløften
Aktiviteter

Antalya udforskning med familien i Ahmetler-kløften

Dette er det utæmmede Anatolien i sin reneste, mest rå og vilde form. Vi rejser dybt ind i landskabet til Ahmetler-kløften til en actionfyldt dag med svømning, dykning og klippespringning i hjertet af Taurusbjergene. Desuden kan du vælge mellem tre familievenlige ruter. Çinar, en af vores lokale guider, siger: "Moder natur har skabt et naturligt vandland i kløften - en klatresti i vand, hvor du endda kan se Aladdins sko. Det er en spændende oplevelse".Ahmetler-kløften ligger langs Karpuzçay-floden og er et mystisk sted, hvor skulpturelle sandstensklipper tårner sig op over dig, og hvor klare kilder kommer frem af ingenting. Naturlige bassiner giver dig lyst til at svømme og opdage klippeformationerne, skabt af millioner af års erosion. Vi starter turen med at begive os dybt ind i dette eventyrlige landskab med den lokale ekspertguide. Der er ruter, der passer til alle aldre, fra 7 år og opefter. Forvent en fantastisk dag for hele familien.Du vil klatre, dykke, svømme, hoppe og opleve kløften som aldrig før. Efter oplevelsen får I serveret en typisk tyrkisk "mangal"-frokost med lokale råvarer, frisk fra grillen. Desuden får I mulighed for at se en video af jeres oplevelse, og børnene får et certifikat ved dagens afslutning for at fejre deres præstationer. Vær med til fejre naturen nær Antalya.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Pamukkale & Salda-søen på lille grupperundtur
Udflugter & dagsture

Pamukkale & Salda-søen på lille grupperundtur

Pamukkale betyder "bomuldsborg" på tyrkisk - og du vil se hvorfor på denne lille grupperundtur, mens du ser det magiske landskab. På vej dybt ind i det anatolske landskab kan du også besøge ruinerne af det gamle Hierapolis, Kleopatras bassin og Salda-søen.Du forlader Antalya tidligt om morgenen og ankommer til Salda-søen efter et par timers scenisk kørsel. Den er blevet sammenlignet med Maldiverne på grund af dens lange strande og det flertonede blå vand. Du har fri tid til at tage nogle billeder af dette smukke sted.Derefter kører du til Pamukkale for at spise frokost. Herefter kan du få et glimt af de lyse hvide terrasser, inden du udforsker ruinerne af Hierapolis, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Oplev det store teater, apostlen Filip den Apostels grav, Frontinusporten og meget mere. Lad derefter dampen sive ud med en dukkert i Kleopatras bassin, hvor du svømmer blandt gamle ruiner, inden du spiser middag på en skovrestaurant på vejen tilbage.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

-rundtur i den gamle i Antalya
Seværdigheder & guidede rundture

-rundtur i den gamle i Antalya

Udforsk Tyrkiets traditionelle side med en morgenrundtur i Antalya - en af landets ældste byer - om morgenen. Udforsk de gamle gyder i den gamle bydel og opdag osmanniske huse fra den osmanniske periode, seljukiske moskeer og utrolige romerske ruiner. Du vil også besøge et kulturarvsmuseum, opleve historien om den hvirvlende dervish-dans og smage på tyrkiske vine.Kaleici - Antalyas gamle bydel - er som en levende historiebog med store borgmure, smuldrende ruiner og brostensbelagte gader. Hør om hårde kampe i Hidirlik-tårnet fra det 2. århundrede, kig op på minareten i Yivliminare-moskeen og træd gennem Hadrians Port - den ældgamle indgang til byen, der er bygget til ære for den berømte romerske kejser. Det er et fantastisk sted at tage et billede.Se, hvordan det osmanniske liv var, på Suna-inan Kıraç-museet, og lær alt om den berømte hvirvlende dervish-dans, en form for sufimeditation, der siges at symbolisere solsystemets bevægelser. Der vil også være en pause, hvor du kan smage tyrkisk vin, og der er fri tid til at gå på opdagelse.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Kekova, Myra & St Nicholas rundtur i lille gruppe
Udflugter & dagsture

Kekova, Myra & St Nicholas rundtur i lille gruppe

Julen ankommer tidligt på denne eksklusive lille grupperundtur. Det er bestemt den bedste bløde pakke, du kan give din ferie. Du besøger stenhusene i Beymelek, sejler til øen Kekova, ser den "forsvundne by" Simena og besøger kirken Sankt Nikolaus og de gamle ruiner i Myra.Alt det sjove starter med en økologisk brunch i Beymeleks stenhuse. Derefter besøger du et nærliggende drivhus for at lære om lokal gartneri. Derefter hopper du på en båd til øen Kekova. Du vil opdage nedsunkne by Simena og om sommeren kan du nyde et badestop.Efter frokost kan du besøge kirken Sankt Nikolaus og ruinerne af det antikke Myra. Kirken, der er fra år 520, kan prale af nyligt restaurerede freskoer fra det 12. århundrede, mens det arkæologiske område er ret imponerende. Blandt perlerækken finder man det romerske teater og de lyciske klippegrave.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

Dagstur til Phaselis & Tahtali-bjerget
Aktiviteter

Dagstur til Phaselis & Tahtali-bjerget

"Denne rundtur er gennemsyret af mytologi," siger Muzzafer, en af vores guider. "Alexander den Store tilbragte en vinter i den antikke by Phaselis, mens guderne og gudinderne fra toppen af Olympos-bjerget kiggede ned og ønskede, at de var i hans sted". Historien fylder på denne rundtur, og den oplever du på Phaseli, og så kan du også nyde panoramaudsigt fra en tur med Olympos-kabelbanen. Desuden er der tid til at besøge nogle af Antalyas mest afsondrede strande og en frokost på en bjergtop.Først vil vi besøge den gamle græske og romerske by Phaselis. Den ligger spredt ud omkring et skovområde og tre små bugter på den lykiske kystlinje og rummer imponerende fortidslevn fra den klassiske æra. Hadrians Port, teatret og akvædukten er blandt de mest bemærkelsesværdige monumenter på den guidede rundvisning. Desuden har du mulighed for at slentre rundt blandt ruinerne af tidligere butikker og hovedgaden. Der er også fri tid til at besøge strandene, så husk badetøjet. Og som baggrund for det hele ligger Bey-bjergene smukt i det fjerne, og nationalparken der er din næste destination.Du kører gennem skyerne til toppen af Olympos-bjerget, også kendt som Tahtali, på en af de længste kabelbaner i verden, da den er mere end 4 km lang. På toppen, som ligger 2365 m over havets overflade, har du masser af tid til at nyde 360-graders panoramaudsigt fra udsigtsplatformene, ligesom antikke guder og gudinder plejede. Som afslutning på oplevelsen kan du nyde frokost med spektakulær natur som ekstra tilbehør.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, nl, pl 

Oplevelsesrig dag ved Karacaören-søen
Aktiviteter

Oplevelsesrig dag ved Karacaören-søen

Køl af fra varmen ud med en dag i Taurusbjergene i Tyrkiet. Smør dig selv ind i køligt mudder i Karatas-hulen, og vask det hele af med en våd og vild vandkamp under en tur i offroad-bus. Og efter en frokost ved søen med traditionel tyrkisk madlavning er der en bådtur på Karacaören-søen, som afsluttes med en svømmetur.Først skal du besøge Karatas-hulen. Udforsk dens labyrint af underjordiske gange, se en underjordisk sø, og smør dig derefter ind i en revitaliserende muddermaske fra en naturlig pool. Det siges, at den gør underværker for din hud.Når det er tid til at vaske sig af, gør vi det med en vandkamp fra bagsædet af en åben bus, mens vi drøner gennem Taurusbjergene. Derefter går turen til et af Tyrkiets smukkeste steder for naturskønhed - Karacaören-søen. Sid ned til frokost ved søen og smag en demonstration af traditionel tyrkisk madlavning. Sejl derefter over vandet i en miljøvenlig elektrisk båd og kast anker, så du kan køle dig af med et par svømmetag, inden du vender tilbage til basen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Bådtur på Karacaören-søen & besøg i Karatas-hulen
Udflugter & dagsture

Bådtur på Karacaören-søen & besøg i Karatas-hulen

Denne rundtur blandet nogle af Tyrkiets smukkeste steder, et landbrugsmarked, en madlavningsdemonstration og besøg hos en berømt te-dame. Det er en 100 % tyrkisk oplevelse. Du kan også køle dig af ved den naturskønne Karacaören-sø og udforske Karatas-hulen efter en frokost ved søen. Muzaffer, en af vores guider, siger: "Som lokal er det et af mine yndlingssteder at guide rundture til. Der er fantastisk natur, god mad, ægte tyrkisk handelskultur og en afslappende bådtur i ro og fred".Vi kommer i den rette lokale stemning ved at besøge et landbrugsmarked, og det er en god mulighed for at møde de lokale, mens du søger gennem boderne med friske produkter fra det omkringliggende landskab. Derefter går turen videre til Karacaören-søen, der er omkranset af kløft fuld af vegetation, der lokalt er kendt som "Ravkløften". Vi glider over vandet i en miljøvenlig og solcelledrevet båd, og der er også mulighed for at svømme.Efter svømmeturen er der en demonstration af traditionel madlavning til frokosttid, efterfulgt af muligheden for at møde en berømt te-dame. Hun er en ægte personlighed og noget af en lokal legende. Vi runder rundturen af med et besøg i Karatas-hulen, hvor man kan udforske dens labyrint af underjordiske gange, det underjordiske bassin og lær legenden om Elif og Kerim, som betragtes som Tyrkiets egen Romeo og Julie, der gemte sig fra deres familier i hulen. De lokale tror også, at hulens mudder har helbredende egenskaber. For hvert salg af denne oplevelse er der en donation til CYDD, en velgørenhedsorganisation, der hjælper med uddannelse af underprivilegerede børn i Tyrkiet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Rundtur til Kekova, Myra & St Nicholas
Udflugter & dagsture

Rundtur til Kekova, Myra & St Nicholas

Et autentisk køkken, en fortabt by og Julemanden. Denne rundtur tilbyder en spændende blanding af attraktioner. Du smager lokale retter i Beymelek, sejler langs kysten til Kekova-øen og dens sunkne by, og besøger kirken St Nicholas i Myra.Vi starter med at smage på lokale specialiteter i den osmanniske landsby Beymelek. Derefter sejler vi til Kekova, et beskyttet område der er berømt for sine undervandsruiner, som er resterne af den antikke by Simena, der delvist sank under et jordskælv i det 2. århundrede.Der er også tid til en svømmetur, og vandet er turkisblåt, klart og indbydende, og det er svært at modstå en dukkert i havet. Men hvis vejret ikke tillader en bådtur, er der i stedet mulighed for et besøg på det fascinerende Demre-museum. Efter frokost tager vi til stedet for den antikke by Myra. Vi ser amfiteatret og klippegravene og besøger kirken Sankt Nikolaus, som i dag er bedre kendt som Julemanden.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Manavgat bazar & tur til vandfald
Udflugter & dagsture

Manavgat bazar & tur til vandfald

Sightseeing, shopping og en afslappende flodtur - der er noget for enhver smag på denne heldagstur, hvor vi udforsker Manavgat og de smukke omgivelser. Oplev Manavgat Falls og et marked, og nyd en bådtur på floden.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, pl 

Rundtur til Tyrkiets vidunderlige lavendelmarker
Aktiviteter

Rundtur til Tyrkiets vidunderlige lavendelmarker

Lavendelmarkerne i Kuyucak er et af Tyrkiets bedste Instagram-spots og byder på en palet af lilla, pink og indigofarvede farver så langt øjet rækker. Tilføj strålende farver til dine billeder og se disse blomster i fuldt flor. Der er også et fotostop ved Karacaören-søen, te i et traditionelt Yörük-telt og fri tid til at udforske.Din første oplevelse er morgenmad ved den smukke Karacaören-sø. Det er et landområde med klart vand og fyrretræsklædte bjerge og et fantastisk sted at tage et par selfier eller fylde dit Instagram-feed.Kuyucak er kendt som den lavendelduftende landsby, og du vil dufte Kuyucak, før du ser den. Lad den søde duft af lavendel forføre dig, mens markerne med denne duftende blomst i fuldt flor kommer til syne. Tag et par billeder og lær derefter om livet som lavendelfarmer i et traditionelt Yörük-telt, mens du drikker duftende te. Efter frokost og fri tid til at udforske, kører vi tilbage via Susuz Kervansarayi, en af de fineste eksempler på Seljuk-kunst.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Introduktion til Antalya

Antalya er hjertet af den tyrkiske riviera og ligger på Anatoliens sydvestlige kyst og er omgivet af de smukke Taurusbjerge. Byen er dateret helt tilbage til år 200 f.Kr., hvor Antalya sidenhed kom under romersk kontrol efterfulgt af byzantinsk og osmannisk herredømme. I dag er denne populære ferie- og badedestination kendt for dens historiske kultur og fantastiske kystlinje. Byens fantastiske strande inkluderer Konyaalti, Lara og Karpuzkaldıran, og dens mange attraktioner inkluderer kirker, moskeer, museer og hamams. Kaleiçi, byens ældste havn, er omgivet af mure og præget af udpræget arkitektur med spor fra de tidligere herskere. Fra Antalya kan du tage ud og udforske den spektakulære uspolerede natur fyldt med nationalparker, vandfald, øer og glimtende strande.