Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
37 Aktiviteter
Sort by:
The Land of Legends forlystelsespark med transport
Aktiviteter

The Land of Legends forlystelsespark med transport

Forlystelsesparken The Legends Land har tilføjet en lang række sjove vandaktiviteter udover det i forvejen store udvalg. Beliggende i naturskønne omgivelser, med masser af gys og spændende underholdning. The Land of Legends tilbyder en dag med både adrenalin-pumpende forlystelser og afslapning.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Alanya-slottet på sommerudflugt med grotter, frokost og bådtur
Udflugter & dagsture

Alanya-slottet på sommerudflugt med grotter, frokost og bådtur

De uberørte strande og det azurblå vand gør Alanya helt særlig, men ikke kun det. Byen er også fyldt med historiske monumenter og naturattraktioner. Du kan besøge Alanya-slottet, dykke ned i Dim-hulens dybder og spise frokost på bredden af Dim-floden. Ahmet, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Hver region i Tyrkiet har sin egen tradition, men i Alanya har vi en ret speciel tradition - og den er en fantastisk souvenir. Vi tørrer skind af butternutsquash og skærer dem ud til unikke håndmalede lamper og lampeskærme".Vi starter med en rejse tilbage i tiden på Alanya Slot. Citadellet stammer fra det 13. århundrede og har forsvarsmure, panoramaudsigt over land og hav og en fantastisk beliggenhed på toppen af en klippe. Derefter finder vi ud af mere om lokale skikke og ser en butternutsquash blive forvandlet til en lanterne i Kulturhuset, inden vi tager til bredden af floden Dim for at spise en picnicfrokost. Ahmet tilføjer: "Dim-floden er en populær destination for familieudflugter om sommeren, da vandet altid er køligt - perfekt til en padletur på en varm dag".Efter frokost går turen dybt ind i Dim-hulen, hvor du kommer ind i en underverden af stalaktitter og stalagmitter. Vi slutter udflugten med en sejltur langs kysten for at få et nyt perspektiv på Alanyas slot på klippetoppen. Det klippefremspring, som slottet ligger på, er omgivet af vand på tre sider, og de krenellerede vægge ser ud til at vokse ud af selve klippen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Rundtur i den antikke by Side med højdepunkter inklusiv Apollontemplet
Seværdigheder & guidede rundture

Rundtur i den antikke by Side med højdepunkter inklusiv Apollontemplet

Den antikke by Side har næppe ændret sig, siden de legendariske elskende Antonius og Kleopatra opholdt sig her. Opdag en af det sydlige Tyrkiets bedst bevarede hemmeligheder med denne rundtur. Du får mulighed for at tage billeder ved Apollontemplet, opleve det store romerske teater og udforske det moderne Side. Som Muzaffer, en af vores guider, siger: "Du vil gå rundt i historien. På vej til Apollontempel er der glasgange over de antikke romerske gader".Sides beliggenhed, på en kompakt lille landtange, er så romantisk, som det kan blive. Vores lokale ekspertguide vil fortælle dig den lange historie om denne engang travle romerske havn. Du vil opleve markedspladsen, hvor der blev handlet med slaver, det byzantinske hospital og Vespasian-porten. Det antikke teater, som stadig bruges i dag, er et uforglemmeligt syn, for det havde plads til op til 20.000 tilskuere. Besøg også det tidligere badehus, som nu er et museum med en lille og dog imponerende samling af artefakter, der er gravet op her.Et af de mest fotograferede steder her er Apollontemplet. Legenden siger, at dette hellige sted ved havet, fra det andet århundrede, var en gave fra Antonius til Kleopatra. Lige ved siden af ligger Athenastemplet, og her bør man finde frisen med medusahoveder. Når du har udforsket ruinerne, er der fri tid i det moderne Side, hvor du kan købe en lækker sprød kebab i en af gadeboderne eller prutte om gode tilbud i de små basarer i sidegaderne. Desuden er dette en rundtur i en lille gruppe, så du bedre kan følge guiden og have en mere intim oplevelse af området.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

Antalya udforskning med familien i Ahmetler-kløften
Aktiviteter

Antalya udforskning med familien i Ahmetler-kløften

Dette er det utæmmede Anatolien i sin reneste, mest rå og vilde form. Vi rejser dybt ind i landskabet til Ahmetler-kløften til en actionfyldt dag med svømning, dykning og klippespringning i hjertet af Taurusbjergene. Desuden kan du vælge mellem tre familievenlige ruter. Çinar, en af vores lokale guider, siger: "Moder natur har skabt et naturligt vandland i kløften - en klatresti i vand, hvor du endda kan se Aladdins sko. Det er en spændende oplevelse".Ahmetler-kløften ligger langs Karpuzçay-floden og er et mystisk sted, hvor skulpturelle sandstensklipper tårner sig op over dig, og hvor klare kilder kommer frem af ingenting. Naturlige bassiner giver dig lyst til at svømme og opdage klippeformationerne, skabt af millioner af års erosion. Vi starter turen med at begive os dybt ind i dette eventyrlige landskab med den lokale ekspertguide. Der er ruter, der passer til alle aldre, fra 7 år og opefter. Forvent en fantastisk dag for hele familien.Du vil klatre, dykke, svømme, hoppe og opleve kløften som aldrig før. Efter oplevelsen får I serveret en typisk tyrkisk "mangal"-frokost med lokale råvarer, frisk fra grillen. Desuden får I mulighed for at se en video af jeres oplevelse, og børnene får et certifikat ved dagens afslutning for at fejre deres præstationer. Vær med til fejre naturen nær Antalya.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Den Grønne Kløft på bådtur med frokost og besøg i appelsinlund
Udflugter & dagsture

Den Grønne Kløft på bådtur med frokost og besøg i appelsinlund

De store attraktioner på denne heldagsudflugt er appelsinplantager, shopping og en smuk og vild kløft. Du smager frisk appelsinjuice, nyder en bådtur i kløften og stopper for at svømme i Oymapinar-søen. Narin, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Oymapinar-søen er et af de største reservoirer i Tyrkiet og dækker et område på cirka 19 kvadratkilometer. Søen næres af Manavgat-floden, som løber sydpå fra Taurus-bjergene og til sidst løber ud i Middelhavet ved Side. Din morgen starter med et hurtigt besøg i en frugthave, hvor du nyder friskpresset appelsinjuice. Derefter tager vi på shopping i Dickman Textile Centre. Hvis du er til mode, er du heldig, for her kan du gå på opdagelse i tøj og tilbehør uden stress og jag fra påtrængende sælgere. Derefter tager vi til en restaurant ved floden for at nyde en frisklavet frokost lavet af lokale ingredienser. Efter frokosten går alle ombord klar til en bådtur ned ad kløftens vandvej. Spektakulært forrevne klippeformationer tårner sig op omkring dig, og floden, i turkise og grønne nuancer, slanger sig væk i det fjerne. Det er et fredfyldt stykke tyrkisk naturskønhed, og farven på vandet er tryllebindende. Vi sejler gennem kløften og beundrer udsigten, før båden sætter farten ned - du kan svømme i disse vilde omgivelser, når båden når Oymapinar-søen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, pl 

Alanya på off-road aftenrundtur med kabelbanetur og tyrkisk middag
Aktiviteter

Alanya på off-road aftenrundtur med kabelbanetur og tyrkisk middag

Er du ude efter at prøvesmage det tyrkiske liv, er denne aftenudflugt i Alanya det rette valg. En kabelbanetur til Alanya-slottet for at se solnedgangen, en middag med regionale retter og et lille off-road-eventyr er alle på programmet. Elif, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Fra kabelbanen er der udsigt over de røde tegltagsten og de snoede gader i den gamle bydel og byens andre dele. Hold øje efter Det Røde Tårn fra det 13. århundrede, som blev bygget som udsigtspunkt over havnen".Du starter med at hoppe på Alanya-slottets panoramiske kabelbane, og fra toppen kan du nyde landskabet fra dette udsigtspunkt 250 meter over Middelhavet. Det er det ideelle sted at se solen gå ned. Herefter suser vi videre ned til gourmetrestauranten Meazza via Alanya havn. Se kokkene i arbejde, mens de tilbereder kuymak, en velsmagende ret med majs, og en ret med smeltet ost fra Sortehavskysten, som normalt laves med lokal laz- eller tulumost.Kokkene vil også demonstrere, hvordan man laver irmik, en sød og cremet dessert, der ofte er smagt til med appelsinblomstervand, rosenvand eller vanilje. Elif siger: "Duften af semulje, der koger i smeltet smør, tager mig direkte tilbage til min barndom, hvor min mor plejede at lave irmik ved særlige lejligheder". Efter middagen tager vi til Alanya View Terrace oppe over byen for at nyde et glas vin. Nyd din drik med udsigten til byens lys, der skinner nedenunder, som er en unik måde at afslutte en enestående aften på.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Tur med Gulet-båd kun for voksne med frokost med afgang fra Side
Udflugter & dagsture

Tur med Gulet-båd kun for voksne med frokost med afgang fra Side

Denne afslappende bådtur med guletbåd byder på den lille luksus, der gør ferien til noget ekstra særligt. Vi sætter sejl fra Side om bord på en traditionel guletbåd på denne bådtur kun for voksne og oplever en dag med sol og afslapning. Desuden er der en åben bar ombord med lokale drikkevarer samt frokost og masser af muligheder for at køle af med en svømmetur. Haluk, en af vores lokale guider, siger: "Guletbåde blev oprindeligt brugt til fiskeri i Middelhavet. Fra 1970'erne og fremefter blev disse træskonnerter en populær måde at sejle feriegæster rundt i bugterne på den ægæiske kyst på". Sæt dig ned og nyd udsigten til kystlinjen, mens du sejler ud af havnen i Side havn, og med en forfriskende brise i håret, et funklende hav og en bar om bord er det nemt at slappe af. Vi sejler langs Middelhavskysten og ind på floden Manavgat. Nyd at studere Sides billedskønne omgivelser, mens din skipper sejler, og besætningen tager sig af dig. Med masser af plads og en garanteret solseng til solbadning kan du slappe af på dækket, mens vi finder det perfekte sted at kaste anker for en svømmetur.Mellem en dukkert i vandet og et par solstråler, hvorfor så ikke nyde en drink eller to fra den åbne bar - øl, vin, vand og sodavand er alle inkluderet - eller kaffe og småkager serveret af besætningen? Der vil også være en veltilberedt frokost og dessert, efterfulgt af mere tid til at svømme, solbade eller blunde i skyggen. På denne sejltur med guletbåden er valget dit.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Manavgat udflugt med market og vandfald med flodbådstur
Udflugter & dagsture

Manavgat udflugt med market og vandfald med flodbådstur

Sightseeing, shopping og en afslappende flodtur - der er noget for enhver smag på denne heldagstur, hvor vi udforsker Manavgat og de smukke omgivelser.Oplev Manavgat Falls og et marked, og nyd en bådtur på flodenVi starter ved Manavgat Falls på Manavgat floden. De er kendt som "Little Falls", da det hurtigt strømmende vand falder ned af en højderyg og ender i en boblende, skummende ferskvandspool. Derefter kan du gøre nogle gode fund i en outlet store med mange brands, inden vi fortsætter ind i landet til Manavgat. Der afholdes to store ugentlige udendørs markeder - det er her de lokale selv elsker at shoppe. Der er boder med alt fra billigt tøj og Ali Baba-agtige sko til træskærerarbejder og lokale delikatesser.Næste punkt er en sejltur langs Manavgat-floden. Læn dig tilbage og slap af i solen, mens vi sejler forbi rørskove og sandstrande. Efter en frokost om bord, lægger vi til ved en strand, hvor du kan tage en svømmetur i floden eller havet, før turen går hjem til vores hoteller.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Alanya Blue Cruise
Udflugter & dagsture

Alanya Blue Cruise

En bådtur, der tilbyder det bedste fra begge verdener - en rolig start med en feststemning senere. Dette krydstogt langs Alanya-kysten er den perfekte flugt fra de travle resorts, og når du er fuldt opladet, skal du gøre dig klar til at danse sammen til dine favoritnumre.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Sommerudflugt til Pamukkale og Hierapolis med Salda-søen
Udflugter & dagsture

Sommerudflugt til Pamukkale og Hierapolis med Salda-søen

Denne sommerudflugt tager dig med til Pamukkale, som betyder "bomuldslot" på tyrkisk, og du vil se hvorfor, så snart du ser det magiske landskab. På vej, dybt ind i det anatolske landskab, besøger vi også Hierapolis, Salda-søen samt mulighed for at se Kleopatras bassin. Muzaffer, en af vores lokale guider, siger: Sagnet siger, at Cleopatras pool var hemmeligheden bag hendes skønhed. Jeg ved ikke om det er rigtigt, men det er et inspirerende sted at bade. I det termiske vand er der sammenstyrtede søjler og marmorrester, der dateres tilbage til Kleopatras tid. De blev ødelagt under et jordskælv i det 7. århundrede".Vi forlader Antalya tidligt om morgenen og ankommer til Salda-søen efter et par timers kørsel i de sceniske landskaber. Søen er blevet sammenlignet med Maldiverne på grund af dens lange hvide strande og det blåtonede vand. Der bliver tid til at tage nogle billeder af dette overjordiske sted. Vi tager til Pamukkale for at spise frokost. Bagefter kan du få et glimt af de skinnende hvide kalkstensterrasser, der ligner iskolde stalaktitter, der drypper fra bassiner med himmelblåt vand.På toppen af disse kalkaflejringer ligger Hierapolis, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Gå gennem den byzantinske indgangsport og bliv forundret over ruinerne, mens du slentrer mod det store teater. Det er en uforglemmelig oplevelse. Og derefter er der mulighed for en dukkert i det varme vand i Kleopatras antikke bassin, hvor du svømmer mellem antikke søjler. Middag på en skovrestaurant på hjemvejen er inkluderet. Og desuden er der for hvert salg af denne oplevelse en donation til CYDD, en velgørenhedsorganisation, der hjælper med uddannelse af underprivilegerede børn i Tyrkiet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Antalya med shoppetur & rundvisning i den gamle bydel
Aktiviteter

Antalya med shoppetur & rundvisning i den gamle bydel

Antalya er kendt for sin shopping og for at være en krejlers paradis – det er ikke bare smukke landskaber og historiske byer. På denne heldagstur kombinerer vi disse to sider af Tyrkiet og tager dig med til de bedste steder at handle og købe souvenirs, samt til de berømte vandfald i Karpuz Kaldiran og Antalyas gamle bydel. Først tager vi til et sted, hvor du kan købe det bedste guld, og fortæller dig hvorfor det er så godt købe her. Når de dygtige juvelerer viser deres smykker frem, må du ikke glemme at forhandle om det bedste tilbud. Og hvis du ikke har lyst til at shoppe, så sig pænt nej tak. Shopping bliver erstattet med Moder natur, når vi kører til Karpuz Kaldiran-vandfaldet. Her kan du tage nogle meget specielle billeder af vandet, der vælter ud over en klippe og ned i Middelhavet. Derefter besøger vi et tekstilcenter for at shoppe lidt mere. Uanset om du er i humør til at shoppe eller bare kigge, er det en god måde at øve dine forhandlingsevner på. En guidet rundtur i Antalayas gamle bydel, Kaleici, afrunder dagen. Beliggende højt over havnen er det en perle af et sted. Omkranset af romerske mure er denne del fyldt med brostensbelagte stræder, huse i osmannisk stil og smukke cafeer.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Alanya dykning  for begyndere
Udflugter & dagsture

Alanya dykning for begyndere

Hvis du nogensinde har haft lyst til at prøve at dykke, er denne mulighed i Alanya bare perfekt. Du lærer de grundlæggende færdigheder til dykning og deltager i to dyk på hver side af frokosten, der serveres ombord på båden.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Introduktion til Alanya

Forhistoriske seljukkiske ruiner, mystiske grotter og gyldne sandstrande er blot nogle af Alanyas største attraktioner. Denne antikke by er strategisk placeret på en lille halvø på Tyrkiets Middelhavskyst, lige under Taurusbjergene. Alanya var engang en højborg for de romerske, byzantinske og osmanniske imperier. Det er nu et yndet feriested ved havet med masser af ting at foretage sig. Byen har mere end 300 solskinsdage om året og tiltrækker hvert år millioner af besøgende fra hele verden. Med en unik blanding af afslapning, kulturarv og eventyr er Alanya en af juvelerne på den tyrkiske riviera.

De seks bedste tinge at foretage i Alanya:

1. Bad i den tyrkiske sol på Kleopatra-stranden

Med de lange strækninger med gyldent sand og klare vand er det ikke underligt, at Kleopatra-stranden anses for at være en af Tyrkiets bedste strande. Legenden siger, at det endda var Dronning Kleopatras favoritstrand. De lokale hævder, at den tidligere egyptiske dronning var vild med at svømme i bugten og plejede at gøre holdt her under sine rejser i Middelhavet. Hvis vi spoler tiden frem til i dag, har stranden stadig sin charme, ligesom den tilbyder et stort katalog af vandsport. Uanset, om du vil slikke sol, eller du er mere til at være aktiv, har Kleopatra-stranden noget for dig.

2. Udforsk det historiske Alanya-slot og Det Røde Tårn

På toppen af en 250 meter høj klippe med udsigt over Middelhavet ligger Alanyas middelalderborg fra det 13. århundrede. Dens befæstede mure rejser sig majestætisk op fra havet og strækker sig over imponerende 6 km, hvilket gør den til en af byens hovedattraktioner. Lige under borgen og ved siden af den gamle havn ligger byens symbol - Det Røde Tårn. Dette femetagers forsvarstårn blev bygget i 1226 for at beskytte havnen og slottet mod angreb fra havet. Hvis du elsker historie, er der et friluftsmuseum, som fortæller historien om tårnets oprindelse og anvendelse. I dag er tårnet et populært fotostop takket være den spektakulære panoramaudsigt fra toppen.

3. Opdag Damalatas-hulernes helbredende kræfter

Det er svært at tro, at en af Alanyas største attraktioner blev fundet ved et tilfælde. Tilbage i 1948 søgte minearbejdere efter byggematerialer, da de stødte på disse huler. Damalatas-hulerne, der ligger på halvøens vestkyst, er blevet formet af erosion gennem tusinder af år og har spektakulære stalaktitter hængende fra loftet. Ud over deres fængslende skønhed er hulerne også berømte for deres helbredende egenskaber. Med stabile temperaturer og fugtighedsniveauer hele året rundt mener mange, at grotterne kan kurere astma.

4. Forkæl dig selv i et traditionelt tyrkisk bad

Besøg de tyrkiske bade, eller hammam som de hedder lokalt, som er en national hobby. De har eksisteret i Tyrkiet siden oldtiden og er et særligt ritual, der anses for at være en måde at rense ikke kun kroppen, men også sjælen på. Der findes forskellige hammam-muligheder, men den mest traditionelle indebærer opvarmning i saunaen, inden du nyder en dybdegående eksfoliering og skummassage, mens du ligger på en opvarmet marmorblok. Dette efterfølges af en virkelig lækker klassisk oliemassage, som er en helt igennem uundværlig oplevelse.

5. Besøg Antalya Akvarium

Hvis du har lyst til en pause fra solen, men du ikke ønsker at bevæge dig for langt væk fra vandet, er en dagstur til et af verdens største akvarier et must. Ud over de 40 forskellige tematiske akvarier, en hajhal, en undervandsgrotte og et ismuseum rummer Antalya Akvarium også verdens største akvarietunnel. Med en længde på 131 meter og en højde på 3 meter får du en visuel ekstraordinær oplevelse, mens du opdager akvariets undervandsverden.

6. Tag ud på vandet

Alanyas klare vand og aktive undersøiske økosystem gør det til det ideelle sted for vandsport. Du kan prøve parasailing, jetski, dykning og kajaksejlads, for blot at nævne nogle få. Hvis du har lyst til at tage i vandet i selskab med havdyr, kan du snorkle ved et tropisk rev eller svømme med rokker i Sealanya Dolphinpark. Og hvis det står på din ønskeliste at svømme med delfiner, har du den perfekte mulighed her.