Kurv
Alanya
Alanya

Tyrkiet

Ting at foretage sig Alanya

Oplevelser Alanya

Sorter efter:

Hinta (per aikuinen)

DKK
DKK

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Sommerrundtur til Alanya-slottet og Dim-hulen
Udflugter & dagsture

Sommerrundtur til Alanya-slottet og Dim-hulen

Det er ikke bare uberørte strande og azurblåt vand, der gør Alanya så speciel. Byen er fyldt med historiske monumenter og naturlige attraktioner. Vi besøger Alanya-slottet til fods og med båd, og dykker ned i Dim-hulens dybder og spiser frokost på bredden af Dim-floden.Vi starter med rejse tilbage i tiden på Alanya-slottet. Bygget helt tilbage i det 13. århundrede byder det på mægtige forsvarsmure, panoramaudsigt over land og hav samt en fantastisk beliggenhed på toppen af en klippe. Derefter skal vi se nærmere på de lokale skikke, og vi ser et græskar, der bliver omdannet til en lanterne på Kulturhuset, inden vi tager til bredden af floden Dim for at spise frokost hold picnic.Vi tager dybt ind i grotten Dim-hulen, hvor vi er omgivet af historiske stalaktitter og stalagmitter, hvorefter vi vender tilbage til Alanyas centrum. Vi afslutter rundturen med en sejltur langs kysten for at se den imponerende udsigt over slottet fra et andet perspektiv.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Rundtur til Hierapolis, Pamukkale og Salda-søen
Udflugter & dagsture

Rundtur til Hierapolis, Pamukkale og Salda-søen

Denne sommerrundtur leder dig til Pamukkale, som betyder "bomuldslot" på tyrkisk, og du vil se hvorfor, så snart du ser det magiske landskab. På vej, dybt ind i det anatolske landskab, besøger vi også Hierapolis, Salda-søen og Kleopatras bassin. Som på alle vores rundture bruger vi dygtige lokale guider, der kender området ud og ind. Muzaffer, en af guiderne, siger: "Jeg har en masse interessante ting at fortælle på denne rundtur, som du ikke vil høre andre steder".Vi forlader Antalya tidligt om morgenen og ankommer til Salda-søen efter et par timers kørsel i de sceniske landskaber. Søen er blevet sammenlignet med Maldiverne på grund af dens lange hvide strande og det blåtonede vand. Der er fri tid til at tage nogle billeder af dette overjordiske sted, og dette er blot en forsmag på, hvad der venter om eftermiddagen.Vi tager til Pamukkale for at spise frokost. Bagefter kan du få et glimt af de skinnende hvide kalkstensterrasser, der ligner iskolde stalaktitter, der drypper fra bassiner med himmelblåt vand. På toppen af disse kalkaflejringer ligger Hierapolis, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Gå gennem den byzantinske indgangsport og bliv forundret over ruinerne, mens du slentrer mod det store teater. Det er en uforglemmelig oplevelse. Slap derefter af med en dukkert i det varme vand i Kleopatras antikke bassin, hvor du svømmer mellem antikke søjler. Middag på en skovrestaurant på hjemvejen er inkluderet. Og desuden er der for hvert salg af denne oplevelse en donation til CYDD, en velgørenhedsorganisation, der hjælper med uddannelse af underprivilegerede børn i Tyrkiet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Rundtur i den antikke by Side med højdepunkter inklusiv Apollontemplet
Seværdigheder & guidede rundture

Rundtur i den antikke by Side med højdepunkter inklusiv Apollontemplet

Den antikke by Side har næppe ændret sig, siden de legendariske elskende Antonius og Kleopatra opholdt sig her. Opdag en af det sydlige Tyrkiets bedst bevarede hemmeligheder med denne lille grupperundtur. Du får mulighed for at tage billeder ved Apollontemplet, opleve det store romerske teater og udforske det moderne Side. Som Muzaffer, en af vores guider, siger: "Du vil gå rundt i historien. På vej til Apollontempel er der glasgange over de antikke romerske gader".Sides beliggenhed, på en kompakt lille landtange, er så romantisk, som det kan blive. Vores lokale ekspertguide vil fortælle dig den lange historie om denne engang travle romerske havn. Du vil opleve markedspladsen, hvor der blev handlet med slaver, det byzantinske hospital og Vespasian-porten. Det antikke teater, som stadig bruges i dag, er et uforglemmeligt syn, for det havde plads til op til 20.000 tilskuere. Besøg også det tidligere badehus, som nu er et museum med en lille og dog imponerende samling af artefakter, der er gravet op her.Et af de mest fotograferede steder her er Apollontemplet. Legenden siger, at dette hellige sted ved havet, fra det andet århundrede, var en gave fra Antonius til Kleopatra. Lige ved siden af ligger Athenastemplet, og her bør man finde frisen med medusahoveder. Når du har udforsket ruinerne, er der fri tid i det moderne Side, hvor du kan købe en lækker sprød kebab i en af gadeboderne eller prutte om gode tilbud i de små basarer i sidegaderne. Desuden er dette en rundtur i en lille gruppe, så du bedre kan følge guiden og have en mere intim oplevelse af området.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Antalya udforskning med familien af Ahmetler-kløften
Aktiviteter

Antalya udforskning med familien af Ahmetler-kløften

Dette er det utæmmede Anatolien i sin reneste, mest rå og vilde form. Vi rejser dybt ind i landskabet til Ahmetler-kløften til en actionfyldt dag med svømning, dykning og klippespringning i hjertet af Taurusbjergene. Desuden kan du vælge mellem tre familievenlige ruter. Çinar, en af vores lokale guider, siger: "Moder natur har skabt et naturligt vandland i kløften - en klatresti i vand, hvor du endda kan se Aladdins sko. Det er en spændende oplevelse".Ahmetler-kløften ligger langs Karpuzçay-floden og er et mystisk sted, hvor skulpturelle sandstensklipper tårner sig op over dig, og hvor klare kilder kommer frem af ingenting. Naturlige bassiner giver dig lyst til at svømme og opdage klippeformationerne, skabt af millioner af års erosion. Vi starter turen på traditionel vis med en lokalt dyrket banan og lidt chokolade, inden vi begiver dig dybt ind i dette eventyrlige landskab med den lokale ekspertguide. Der er ruter, der passer til alle aldre, fra 7 år og opefter. Forvent en fantastisk dag for hele familien.Du vil klatre, dykke, svømme, hoppe og opleve kløften som aldrig før. Efter oplevelsen får I serveret en typisk tyrkisk "mangal"-frokost med lokale råvarer, frisk fra grillen. Desuden får I mulighed for at se en video af jeres oplevelse, og børnene får et certifikat ved dagens afslutning for at fejre deres præstationer. Vær med til fejre naturen nær Antalya.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Alanya Aftensafari med Middag
Aktiviteter

Alanya Aftensafari med Middag

Vil du opleve den tyrkiske livsstil, skal du tage med på denne storslåede aftenudflugt. Den byder på det bedste af Alanya. En svævebanetur til Alanya Slot for at nyde solnedgangen, en middag med regionale retter og en smule off road-kørsel er på aftenens program.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Pamukkale & Salda-søen på lille grupperundtur
Udflugter & dagsture

Pamukkale & Salda-søen på lille grupperundtur

Pamukkale betyder "bomuldsborg" på tyrkisk - og du vil se hvorfor på denne lille grupperundtur, mens du ser det magiske landskab. På vej dybt ind i det anatolske landskab kan du også besøge ruinerne af det gamle Hierapolis, Kleopatras bassin og Salda-søen.Du forlader Antalya tidligt om morgenen og ankommer til Salda-søen efter et par timers scenisk kørsel. Den er blevet sammenlignet med Maldiverne på grund af dens lange strande og det flertonede blå vand. Du har fri tid til at tage nogle billeder af dette smukke sted.Derefter kører du til Pamukkale for at spise frokost. Herefter kan du få et glimt af de lyse hvide terrasser, inden du udforsker ruinerne af Hierapolis, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Oplev det store teater, apostlen Filip den Apostels grav, Frontinusporten og meget mere. Lad derefter dampen sive ud med en dukkert i Kleopatras bassin, hvor du svømmer blandt gamle ruiner, inden du spiser middag på en skovrestaurant på vejen tilbage.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

rundtur i Alanyas gamle by med kabelbanetur
Udflugter & dagsture

rundtur i Alanyas gamle by med kabelbanetur

Gamle fæstninger, uvurderlige landskaber og ældgammel kultur - hvis du er ude efter et eventyr i Antalya, findes det her. Der vil være en tur i kanelbane med gode fotomuligheder med wow-faktor, en rundvisning på Alanya-slottet, hvor du kan høre om dets historie som residens for Dronning Kleopatra, samt et kig ind i fortiden for at se den osmanniske elites overdådige livsstil.Start med en kabelbanetur til Alanya-slottet, hvor du kan fotografere denne formidable fæstning fra oven - der er panoramaudsigt hele vejen op. Denne fæstning fra det 13. århundrede ligger ud til Middelhavet med kilometervis af mure, der snor sig over klipperne. Du kan besøge dette enorme friluftsmuseum med en pause imellem, hvor du kan smage tyrkisk appelsinjuice og nyde landskabet.Udforsk et traditionelt hus for at se, hvordan livet var for de ekstravagante osmannere, og besøg Aleaddin Keykubat-moskeen for at høre om den endnu ældre seljukiske kultur. Du vil også se Kleopatra-stranden. Navnet er ikke tilfældigt. I 44 f.Kr. forærede Marcus Antonius Alanya til den legendariske egyptiske dronning.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Privat rundvisning i antikke Sagalassos
Udflugter & dagsture

Privat rundvisning i antikke Sagalassos

Sagalassos ligger i en fjerntliggende region i det sydvestlige Tyrkiet, og dens isolerede beliggenhed har været med til at gøre det til en skjult perle. Det var en vigtig by for både Alexander den Store og det gamle Rom, og du kan opleve dette utroligt velbevarede arkæologiske sted med et fotostop ved Karacaören-søen og et besøg på Burdur-museet som ekstra bonus.Vi rejser nordpå gennem det tyrkiske landskab på denne private rundtur, hvor du starter på et af verdens største arkæologiske steder. Men først er der et stop for at beundre Karacaören-søen, et af de smukkeste steder i Tyrkiet.Ved ankomst til Sagalassos venter der en rundvisning i de imponerende ruiner på bjergtoppen. Omgivet af smuldrende søjler, villaer, templer og vigtige seværdigheder såsom byens centrum og det hellenistiske teater er det som at vandre gennem siderne i en historiebog. Efter frokost kan du tage på en vandretur i det nærliggende Burdur og nyde et besøg på byens museum få endnu mere at vide om regionens fortid.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Alanya Blue Cruise
Udflugter & dagsture

Alanya Blue Cruise

En bådtur, der tilbyder det bedste fra begge verdener - en rolig start med en feststemning senere. Dette krydstogt langs Alanya-kysten er den perfekte flugt fra de travle resorts, og når du er fuldt opladet, skal du gøre dig klar til at danse sammen til dine favoritnumre.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Manavgat bazar & tur til vandfald
Udflugter & dagsture

Manavgat bazar & tur til vandfald

Sightseeing, shopping og en afslappende flodtur - der er noget for enhver smag på denne heldagstur. Vi starter ved Manavgat Falls på Manavgat floden. Derefter kan du gøre nogle gode fund i et tekstilcenter, der sælger bomuldstøj til fantastiske priser, inden vi fortsætter ind i landet til Manavgat, hvor der afholdes to store ugentlige udendørs markeder - det er her de lokale selv elsker at shoppe. Næste punkt er en sejltur langs Manavgat-floden. Når vi er kommet om bord på båden, kan du læne dig tilbage og slappe af i solen, mens vi sejler forbi rørskove og sandstrande. Efter en frokost om bord, lægger vi til ved en strand, hvor du kan bade.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, pl 

Alanya Sightseeing & Shopping
Aktiviteter

Alanya Sightseeing & Shopping

Intet tilbyder en autentisk udsnit af tyrkisk liv som et lokalt marked. Nyd seværdighederne og lydene fra Alanias krydderi- og fiskemarkeder, dens travle basar og et smykkecenter på denne eftermiddags shoppingtur.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Hammam & Tyrkisk bad
Aktiviteter

Hammam & Tyrkisk bad

Vil du have en perfekt kulør mens du prøver noget nyt? Så er en tur i et hammam eller tyrkisk bad lige noget for dig. Hammam har eksisteret i Tyrkiet siden oldtiden, og det gav lokalbefolkningen mulighed for at slappe af og blive plejet. Det er også en perfekt mulighed for at få skrubbet huden – og så giver det en flottere kulør bagefter.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Introduktion til Alanya