Aonang Villa Resort TTT+

Familievenligt, og tæt på longtailbådene

Aonang Villa Resort kan prale med Ao Nangs bedste beliggenhed; kun en sti skiller hotellet fra Ao Nang-stranden. Det er ikke så mærkeligt, at hotellet er vores mest bestilte hotel i Ao Nang, og de mange gæster værdsætter den afslappede stemning. Vis mere

Aonang Villa Resort kan prale med Ao Nangs bedste beliggenhed; kun en sti skiller hotellet fra Ao Nang-stranden. Det er ikke så mærkeligt, at hotellet er vores mest bestilte hotel i Ao Nang, og de mange gæster værdsætter den afslappede stemning.

Mellem de syv bygninger og de to store poolområder, går du ad snoede gangstier i frodige omgivelser. Selv om Aonang Villa har en af de mest centrale beliggenheder i Ao Nang, med både Mc Donald og ivrige gadesælgere lige om hjørnet, så er hotelområdet som en afskærmet oase.

To poolområder
De to poolområder adskiller sig fra hinanden. Den ene er lidt roligere og har en ø midt i poolen. Aonang Villas andet poolområde med nedsænket poolbar ligger nærmere hotellets restaurant og stranden.

Spa og aftenunderholdning
Til børnene er der foruden børnepools store græsplæner og en lille legeplads. Vil du forkæle dig selv, kan du bestille massage eller en behandling i hotellets spa. Restauranten byder på musikunderholdning hver aften.

 

Vis mindre