Rejs til Thailand med TUI

Thailand

Gør ferien ekstra krydret

Thailand er eferhånden blevet en af vinterens store klassikere. Selvom det bliver mere og mere populært at rejse til Thailand i sommerhalvåret, er det stadig den lange, danske vinter, der sender folk på flugt til troperne.

Rammer man først den thailandske jord, kan det være svært ikke at lade sig imponere og inspirere af alle de mange sanseindtryk; Lydene fra fugle og cikader, når man bevæger sig gennem den tropiske vegetation, duftene fra krydderier og gadekøkkener på det lokale marked og følelsen, når man tager sit morgenmad i en udendørs bruser og kan høre havets susen i baggrunden. Thailand kan så uendeligt meget og skal opleves på nært hold med den eller dem, du allerhelst vil dele dine ferieminder med.

Tid til Thailand?

Voksentid, familietid, spisetid, massagetid.... I Thailand er der tid til at nyde livet og mulighederne, og du får det hele serveret med et stort smil!

Rejs til Thailand med TUI
Kode FREEBC

Få god benplads!

Opgrader din flyvetur - få mere benplads og din egen skærm på turen til Thailand! Brug koden FREEBC for at blive opgraderet til Blue Comfort Class.
Opgrader din flyvetur

Derfor skal du tage til Thailand

Thailand, varmeste rejsemål i december - TUIs Varmeguide

Tropisk varme

Det tropiske klima giver et fantastisk vejr og gode temperaturer året rundt. Varmen i Thailand er rent konstant, så selv regnbyger kan være en sjov og lun fornøjelse.

Se mere om klimaet i Thailand her >>

Khao Lak

Smukke strande

Thailand byder på de smukkeste strande, hvor du kan ligge i palmernes skygge og nyde bølgernes skvulpen. Vandet er mindst 26 grader varmt, så selv den største frossenpind har ingen undskyldning for at ikke at tage en dukkert.

Psst! Thailand har fantastiske koralrev, og fra mange strande kan du tage direkte på snorkle-eventyr.

Rejs til Thailand med TUI

Thai food

Friske krydderurter og en fin balance mellem det søde, salte, sure og bitre i én og samme ret. Let mad med et stærkt twist. Sådan beskrives thailandsk mad bedst.

Smil

Smilets land

Gæstfrie, ydmyge og afslappede. Der er ingen tvivl om, hvad der er karakteristisk for det thailandske folk, der lever op til deres tilnavn som smilets land.

Hvor skal du bo?

Vi har et stort udvalg af hoteller i Thailand og her har vi udvalgt tre af vores favoritter. Du finder bl.a. hoteller på Koh Lanta, Phuket, Khao Lak og Hua Hin. Se alle hoteller i Thailand.

Mest for familier

Mest for par

Familieferie i Thailand

Især de små gæster føler sig ekstra velkomne i Thailand, hvor både strande, infrastruktur og befolkning er utrolig børnevenlige.
Find familiens ferie