Rejs til Thailand med TUI

Thailand

Flyv direkte til varme og smil til vinter

Rejs til Thailand med TUI

Thailand er eferhånden blevet en af vinterens store klassikere. Selvom det bliver mere og mere populært at rejse til Thailand i sommerhalvåret, er det stadig den lange, danske vinter, der sender folk på flugt til troperne. Med TUI kan du flyve direkte til Krabi og Phuket.

Rammer man først den thailandske jord, kan det være svært ikke at lade sig imponere og inspirere af alle de mange sanseindtryk; Lydene fra fugle og cikader, når man bevæger sig gennem den tropiske vegetation, duftene fra krydderier og gadekøkkener på det lokale marked og følelsen, når man tager sit morgenmad i en udendørs bruser og kan høre havets susen i baggrunden. Thailand kan så uendeligt meget og skal opleves på nært hold med den eller dem, du allerhelst vil dele dine ferieminder med.

Rejs til Thailand med TUI

Med fødderne i sandet

...hele ferien! Smid skoene og bo lige ved stranden. Her finder du alle vores hoteller, der har maks 50 m til stranden.
Strandhoteller

Derfor skal du tage til Thailand

Thailand, varmeste rejsemål i december - TUIs Varmeguide

Tropisk varme

Det tropiske klima giver et fantastisk vejr og gode temperaturer året rundt. Varmen i Thailand er rent konstant, så selv regnbyger kan være en sjov og lun fornøjelse.

Se mere om klimaet i Thailand her >>

Khao Lak

Smukke strande

Thailand byder på de smukkeste strande, hvor du kan ligge i palmernes skygge og nyde bølgernes skvulpen. Vandet er mindst 26 grader varmt, så selv den største frossenpind har ingen undskyldning for at ikke at tage en dukkert.

Psst! Thailand har fantastiske koralrev, og fra mange strande kan du tage direkte på snorkle-eventyr.

Rejs til Thailand med TUI

Thai food

Friske krydderurter og en fin balance mellem det søde, salte, sure og bitre i én og samme ret. Let mad med et stærkt twist. Sådan beskrives thailandsk mad bedst.

Smil

Smilets land

Gæstfrie, ydmyge og afslappede. Der er ingen tvivl om, hvad der er karakteristisk for det thailandske folk, der lever op til deres tilnavn som smilets land.