BILLIGE FLYBILLETTER TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Har du behov for kun at købe flybilletter? TUI har et af markedets bedste udvalg af både kort- og langdistancebilletter. Vi flyver hver dag i pendulfart direkte til solrige strande, spændende storbyer og tropiske, oversøiske destinationer.

ALLE FLYBILLETTER TUR/RETUR

Vær obs på, at prisen kan ændre sig frem til rejsen er bestilt.

FLYBILLETTER FRA DANMARK - ONEWAY

Vær obs på, at prisen kan ændre sig frem til rejsen er bestilt.

Spørgsmål omkring flybilletter

Her kan du se de mest typiske spørgsmål omkring TUI´s flybilletter

  • Har TUI billige flybilletter?

    TUI har charterfly som er direkte flyafgange til sydens sol. De er ofte billigere end rutefly afgange - find dem her

  • Kan man købe one-way billetter hos TUI?

    Ja! du kan sagtens købe one-way flybilletter, ligesom du kan købe flybilletter tur / retur

  • Er der en fordel ved at købe flybilletter hos TUI?

    Der kan være mange fordele ved at købe flybilletten hos TUI, da det for det meste er direkte fly og du dermed slipper for beværlige mellemlandinger.

ALTID GODE PRISER
Priserne er altid gode, og vi flyver direkte ruter fra Danmark til et stort udvalg af lande i hele verden. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvor rejsen går hen. Du kan for eksempel rejse til de kridhvide strande i Caribien eller eksotiske kulturer i Asien. Du kan også vælge nogle af de populære rejsemål i Europa, som Gran Canaria, Tenerife og Kreta. Vi flyver både fra København, Billund og Aalborg, så det er nemt at finde en billig rejse, der passer til dig.

Vælger du at købe en flybillet gennem TUI, får du mulighed for selv at vælge hotel på destinationen og samtidig få alle de bekvemmeligheder et charterfly tilbyder. Vi har billetter til velrenommerede flyselskaber såsom Jettime og TUI fly.

ONE-WAY FLYBILLETTER
Skal du kun rejse den ene vej – til eller fra Danmark, kan du også sagtens vælge dette.* Vi har one-way billetter med afgange og ankomster til både Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn.

*Til vores oversøiske rejsemål er det kun muligt at bestille tur/retur-billetter.

VILKÅR
Listen på siden opdateres løbende og de listede flybilletter kan være udsolgt inden siden har nået at opdatere. Ligeledes kan opdateringen ske i løbet ad bookingen og priserne kan forandre sig i løbet af bestillingsflowet. Prisen listet er pr. person og eventuelle tilvalg såsom mad, bagage og sædevalg indgår som standard ikke.* Priserne gælder kun nye bestillinger. Eventuelle rabat - og bonusordninger (Ældre sagen, COOP, rabatkoder m.m.) kan ikke benyttes ved bestilling af kun fly.

*Undtaget bestilling af billetter på Premium Class til vores oversøiske rejsemål. Her indgår bagage og mad ombord.

Rejsevilkår:
Det er vigtigt at du gør dig bekendt med vores rejsevilkår i forbindelse med bestilling. Her finder du for eksempel vilkår for afbestilling, overdragelse af billetter m.m.

Visum:
Eventuelle tillæg for visum vil fremgå af din prisspecifikation.

Frivillige tilvalg:
Priserne listet er den laveste pris fra den valgte lufthavn. I løbet af bestillingen får du mulighed for at foretage forskellige tilvag såsom:
Afbestillingsforsikring
Rejseforsikring
Bagage
Mad ombord
Assistance i lufthavnen
Visse tilvalg er ikke mulige at booke tæt på afrejse. Er det ikke muligt vil det fremgå i bestillingsflowet som "ej muligt".

Når du kun bestiller fly, indgår guideservice ikke.