Her kan du sejle med Norwegian Cruise Line

Caribien

Caribien

Krystalklart vand, palmer og nye paradisøer næsten hver dag.

Vis krydstogter
Middelhavet

Middelhavet

Seværdigheder i kombination med sol og badning ved skønne strande.

Vis krydstogter
Nordeuropa

Nordeuropa

Oplev vores lande rundt om Østersøen eller Norges smukke fjorde

Vis krydstogter

Skøn feriestemning, gode børnepriser og moderne skibe

Norwegian Cruise Line

**Norwegian Cruise Lines populære og moderne skibe er fyldt med aktiviteter for hele familien. Takket være konceptet Feel Free ombord skal du ikke følge nogle faste middagstider eller en bestemt påklædning. Her har du istedet stor frihed til at vælge melllem mange restauranter og et stort udbud af førsteklasses underholdning

Det er et skønt miljø og om bord er det afslapning og fornøjelser det drejer sig om. Her tilbydes en masse forskellige oplevelser og aktiviteter for enhver smag og aldersgruppe. Uden "krav" skaber det en uformel stemning, der er fuld af energi og afslapning på samme tid.

Underholdning for hele familien

Hele flåden tilbyder store børne- og ungdomsklubber, og om bord på mange af rederiets største skibe, som for eksempel Norwegian Epic er der tre gigantiske vandrutsjebaner på pooldækket. Flere skibe har også også bowlingbaner.

Om aftenen kan du se shows i Las Vegas-stil og Brodway-musicals. I alle barer og lounger emmer luften af musik, dans og energi.

Vælg mellem forskellige kahytter
Der er mange indkvarteringsformer – fra pladsbesparende studiokahytter for singler til "garden villas" for hele familier. Norwegian Epic har et område med mindre og moderne udformede kahytter, der er specielt tilpasset til singlerejsende. Udover adgang til en fælles lounge, sejler singlerejsende til reduceret pris.

Krydstogt til Bahamas og Kroatien med Norwegian

Norwegian Cruise Line har krydstogter i både Caribien og Middelhavet, der passer til dig, som ønsker fart og tempo i ferien. Til alle børnefamilier, singler og par der ønsker en afslappende amerikansk atmosfære uden faste måltider og dresscoder.

Krydstogt med valgfrihed

Feel Free-konceptet medfører, at du selv bestemmer hvor og hvornår du vil spise, om bord er der ingen faste middagsseatinger. I krydstogtsprisen indgår flere restauranter til morgenmad, frokost og middag. Læn dig tilbage og nyde dagen som den kommer.

NCL's Free at Sea – få ekstra meget for pengene

Som tillæg til Feel Free-konceptet, kan du gøre dit krydstogt endnu mere bekvemt ved at forhåndsreservere nogle af nedenstående pakker. Fra 99 dollar pr. person kan du vælge to ud af fem tilbud ombord.
Vælg mellem:

  • Drikkepakke
  • Udflugtspakke
  • Specialrestaurant-pakke
  • WiFi-pakke
  • Rabat på 3. og 4. person i kahytten (gælder udvalgte krydstogter)

_For flere detaljer og bestilling af NCLs Free at Sea, ring til os på tlf. 33 47 90 13. Vær opmærksom på, at tilbuddene gælder for 2 personer i en kahyt, eller 1 person i en singlekahyt. Er der mere end 2 personer i kahytten, betaler disse ordinær pris. Tilbuddet skal bestilles senest tre uger inden afrejsen.

Læs mere

Obs!

Vær opmærksom på, at rederierne i øjeblikket tager ekstra forholdsregler med hensyn til Corona-virusen. Læs mere på Royal Norwegian Cruise Lines hjemmeside.

**2/4 2019 udgår Norwegian Cruise Lines koncept Premium All Inclusive og erstattes af det nye koncept NCL's Free at Sea.

Hvis du har bestilt et krydstogt før den 2/4 vil du stadig rejse med det gamle koncept Premium All Inclusive. Bestiller du fra og med 2/4 findes i stedet med det nye koncept NCL's Free at Sea, der kan tilkøbes senest 3 uger inden din afrejse.

Indgår altid på krydstogter med TUI

  • Fly Tur/retur indgår ved bestilling af pakkerejse.
  • Krydstogt Oplev flere destinationer på én og samme rejse
  • Oplevelser Hundredvis af aktiviteter, underholdning og fitness indgår
  • Mad og drikke Måltider ombord indgår altid (visse restauranter og drikkepakker er mod tillæg)
  • Andet Havneafgifter og skatter indgår. Drikkepenge, bar og spa er undtaget.