Norwegian Cruise Line

Om rederiet

  • Populært restaurantkoncept Frie middagstider og et stort udbud af restauranter
  • Skøn resortfølelse Afslappet og rolig atmosfære
  • Feel free Kom som du er, uden at skulle overholde faste tider
  • Aktivitetsfyldte krydstogter Rekordstort udbud af underholdning og aktiviteter for alle

Her kan du sejle med Norwegian Cruise Line

Kanarieoerne

Kanarieoerne

Vis krydstogter
Middelhavet

Middelhavet

Opdag Europas middelhavsbyer og seværdigheder i kombination med sol og skønne strande.

Vis krydstogter
Caribien

Caribien

Krystalklart vand, palmer og nye paradisøer hver dag, giver dig en eksotisk ferieoplevelse.

Vis krydstogter

Om rederiet

Norwegian Cruise Lines populære og moderne skibe er fyldt med aktiviteter for hele familien. Takketvære konceptet "Feel Free" har du stor frihed til at vælge melllem mange restauranter og et stort udbud af førsteklasses underholdning Du skal ikke overholde nogle faste spisetider eller følge dresscoder. Skøn stemning, gode børnepriser og masser at foretage sig for alle aldersgrupper

Feel Free
Krydstogter med Norwegian Cruise Line er usædvanligt afslappende og frie. Man skal ikke tænke på drikkepakker eller bryde sig om drikkepenge. Alt indgår. Det er et skønt miljø og om bord er det afslapning og fornøjelser det drejer sig om. Her tilbydes en masse forskellige oplevelser og aktiviteter for enhver smag og aldersgruppe. Uden "krav" skaber det en uformel stemning, der er fuld af energi og afslapning på samme tid.

Underholdning for hele familien
Hele flåden tilbyder store børne- og ungdomsklubber, og rederiets største fartøj, Norwegian Epic, har tre gigantiske vandrutsjebaner på pooldækket. Flere skibe har også bowlingbaner.

Også om aftenen er der meget at foretage sig. Underholdningen i teatret er af Las Vegas/Brodwayklasse. I alle barer og lounger emmer luften af musik, dans og energi.

Vælg mellem forskellige kahytter
Der er mange indkvarteringsformer – fra pladsbesparende studiokahytter for singler til "garden villas" for hele familier. Norwegian Epic har et område med mindre og moderne udformede kahytter, der er specielt tilpasset til singlerejsende. Udover adgang til en fælles lounge, sejler singlerejsende til reduceret pris.

Hvem egner krydstogtet sig til?

Alle der ønsker et krydstogt med fart og tempo og som kan lide ikke at have faste spisetider at passe eller dresscoder at følge.
Børnefamilier, singlerejsende og par værdsætter krydstogter med NCL, især hvis de helst er fri for en amerikansk atmosfære

The Haven By Norwegian

En privat verden til søs med luksus og afslapning, et såkaldt ship-in-ship til dem, der bor i en Haven Suite. Suiterne er elegante og flotte, der er conciergeservice og butler til rådighed hele døgnet.

Gæster der bor i The Haven, har en egen restaurant og eget poolområde. Man har det lille skibs luksus og charme, og det store skibs mange faciliteter, en perfekt kombination.

Indgår altid på krydstogter med TUI

  • Fly Tur/retur inkluderet.
  • Krydstogt Oplev flere destinationer på én og samme rejse
  • Oplevelser Hundredvis af aktiviteter, underholdning og fitness indgår
  • Mad og drikke Måltider ombord indgår altid (visse restauranter og drikkepakker er mod tillæg)
  • Andet Havneafgifter og skatter indgår. Drikkepenge, bar og spa er undtaget.