Her kan du sejle med Norwegian Cruise Line

Caribien

Caribien

Krystalklart vand, palmer og nye paradisøer næsten hver dag.

Vis krydstogter
Middelhavet

Middelhavet

Seværdigheder i kombination med sol og badning ved skønne strande.

Vis krydstogter

Om rederiet

Norwegian Cruise Line

**Norwegian Cruise Lines populære og moderne skibe er fyldt med aktiviteter for hele familien. Takket være konceptet Free at Sea har du stor frihed til at vælge melllem mange restauranter og et stort udbud af førsteklasses underholdning Du skal ikke overholde nogle faste spisetider eller følge dresscoder.

Det er et skønt miljø og om bord er det afslapning og fornøjelser det drejer sig om. Her tilbydes en masse forskellige oplevelser og aktiviteter for enhver smag og aldersgruppe. Uden "krav" skaber det en uformel stemning, der er fuld af energi og afslapning på samme tid.

Underholdning for hele familien

Hele flåden tilbyder store børne- og ungdomsklubber, og om bord på rederiets største fartøj, Norwegian Epic er der tre gigantiske vandrutsjebaner på pooldækket. Flere skibe har også bowlingbaner.

Om aftenen kan du se shows i Las Vegas-stil og Brodway-musicals. I alle barer og lounger emmer luften af musik, dans og energi.

Vælg mellem forskellige kahytter
Der er mange indkvarteringsformer – fra pladsbesparende studiokahytter for singler til "garden villas" for hele familier. Norwegian Epic har et område med mindre og moderne udformede kahytter, der er specielt tilpasset til singlerejsende. Udover adgang til en fælles lounge, sejler singlerejsende til reduceret pris.

Krydstogt til Bahamas og Kroatien med Norwegian

Norwegian Cruise Line har krydstogter i både Caribien og Middelhavet, der passer til dig, som ønsker fart og tempo i ferien. Til alle børnefamilier, singler og par der ønsker en afslappende amerikansk atmosfære uden faste måltider og dresscoder.

Læs mere

Obs!

**2/4 2019 udgår Norwegian Cruise Lines koncept Premium All Inclusive og erstattes af det nye koncept Free at Sea.

Hvis du har bestilt et krydstogt før den 2/4 vil du stadig rejse med det gamle koncept Premium All Inclusive. Bestiller du fra og med 2/4 rejser du i stedet med det nye koncept Free at Sea.

Indgår altid på krydstogter med TUI

  • Fly Tur/retur inkluderet.
  • Krydstogt Oplev flere destinationer på én og samme rejse
  • Oplevelser Hundredvis af aktiviteter, underholdning og fitness indgår
  • Mad og drikke Måltider ombord indgår altid (visse restauranter og drikkepakker er mod tillæg)
  • Andet Havneafgifter og skatter indgår. Drikkepenge, bar og spa er undtaget.