Alle skibe fra rederiet

Her kan du sejle med MSC Cruises

Middelhavet

Middelhavet

Seværdigheder i kombination med sol og badning ved skønne strande.

Vis krydstogter
Caribien

Caribien

Krystalklart vand, palmer og nye paradisøer næsten hver dag.

Vis krydstogter
Dubai/Persiske golf

Dubai/Persiske golf

Moderne storbyer, smukke strande og spændende kulturer

Vis krydstogter
Nordeuropa

Nordeuropa

Oplev vores lande rundt om Østersøen eller Norges smukke fjorde

Vis krydstogter

Moderne skibe med unikt promenadedæk

MSC Cruises

MSC Cruises er en krydstogtsoplevelse, der er inspireret af Middelhavet. De fleste skibe har en stor andel balkonkahytter, flere restauranter, skønne poolområder og et stort spa. Med MSC Cruises kan du også opleve det paradisiske Caribien – hvor rederiet har en privat ø!

MSC Cruises er et godt valg for alle, der trives i en stilren europæisk atmosfære og holder af det italienske køkken.

MSC Cruises er desuden et populært valg blandt børnefamilier med sine børneklubber og samarbejde med Lego.

Fire af MSC Cruises mest populære skibe

Krydstogt med det italienske køkken i Middelhavet og Caribien

MSC Cruises tilbyder en stor variation af krydstogter i Middelhavet og Caribien. Maden der serveres er overvejende fra det italienske køkken (men der er selvfølgelig alternativer til pasta og tiramisu på menuen). Til middag i hovedrestauranten er der faste seatinger, men de nyeste skibe har også specialrestauranter som alternativ.

Ocean Cay – MSC Cruises i Caribien

Ocean Cay er eksklusiv for dig, der tager på krydstogter med MSC Cruises. Den er en del af økæden Bimini i det vestlige Bahamas. Der er syv forskellige strande, alle unikke på sin egen måd med områder for store og små.

Skibe der sejler til Bahamas og Ocean Cay:

Læs mere

Obs!

Vær opmærksom på, at rederierne i øjeblikket tager ekstra forholdsregler med hensyn til Corona-virusen. Læs mere på Royal MSC Cruises hjemmeside.

Indgår altid på krydstogter med TUI

 • Fly Tur/retur indgår ved bestilling af pakkerejse.
 • Krydstogt Oplev flere destinationer på én og samme rejse
 • Oplevelser Hundredvis af aktiviteter, underholdning og fitness indgår
 • Mad og drikke Måltider ombord indgår altid (visse restauranter og drikkepakker er mod tillæg)
 • Andet Havneafgifter og skatter indgår. Drikkepenge, bar og spa er undtaget.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan fungerer det med transfer?

  Vi tilbyder ikke transfer til krydstogtet, hvis det ikke er angivet på din bookingbekræftelse under ”I rejsen indgår”. Derfor må du ofte selv sørge for transport mellem lufthavn og skib. Information om de forskellige transportmuligheder kan findes på lufthavnens hjemmeside.

 • Hvordan bestiller jeg udflugter?

  Få mest muligt ud af dit krydstogt og de destinationer skibet besøger, ved at bestille en udflugt. For at sikre dig en plads, er det en god ide at forudbestille udflugten online via rederiets hjemmeside. Udflugterne kan også bestilles ombord. Bemærk at tider for udflugterne kan ændres og udflugter kan indstilles hvis deltagerantallet er for lavt.

 • Skal jeg bruge ESTA og Visum?

  Glem ikke dit pas! Rederierne godkender ikke dansk kørekort/legimitaion. Passet skal være gyldigt i seks måeder efter hjemrejsen. For at rejse ind i USA uden visum er det obligatorisk at søge om indrejsetilladelsen ESTA. Det kræves også, at du har dit EU-pas med, med en maksinlæsbar kode nederst på fotosiden. Tjek at du har visum til de destinationer krydstogtskibet besøger.

 • Hvordan fungerer betaling ombord?

  Valutaen ombord er USD eller EUR alt efter hvilket rederi du er på krydstogt med. Alle rederier har et kontantfrit system. Der oprettes en konto i dit navn, der kobles til et godkendt kredit- eller betalingskort som sikkerhed. Kahytnøglen benyttes til køb ombord. På sidstedagen udleveres en udspecificeret regning af kortet tilknyttet din kahyt, så du selv kan kontrollere beløbene. De amerikanske rederier har hæveautomater ombord (mod tillægsgebyr).

 • Hvordan fungerer det med drikkepenge ombord?

  Drikkepenge afhænger af, hvilket rederi, du rejser med. Information om drikkepenge finder du under afsnittet "Værd at vide" under respektive krydstogtskib.

 • Hvilke retningslinjer er der for påklædning?

  Tag afslappet tøj med til dagen og lidt finere tøj til aften. Eksempler på tøj til aftenbrug er skjorte og lange bukser til mænd og kjole, bukser, top eller nederdel og bluse til kvinder. Nogle aftener anbefales mænd at bære en jakke eller jakkesæt og kvinder kjole eller buksedragt.

 • Hvornår må/kan vi gå ombord på skibet?

  Tiden for ombordstigning er angivet på billetten. Du skal være ombord på skibet senest 2 timer inden afgang. Din baggage bliver håndteret af rederiets personale ved krydstogtterminalen. Du får udleveret kuffertmærke på stedet, som du skal sætte på kufferten. Da det kan tage lidt tid før bagagen bliver leveret til din kahyt, anbefaler vi, at du pakker en lille taske med de fornødenheder, du har brug for lige efter ombordstigning.

 • Hvordan fungerer en drikkepakke?

  På visse rederier og i visse kahytkategorier indgår en drikkepakke. Hvis drikkepakken ikke er inkluderet kan man tilkøbe den i forvejen eller ombord. Hvis du køber en drikkepakke tilkommer der ikke servicetillæg. Dette gælder alle rederier.