Krydstogter til Mauritius / det Indiske Ocean

Kort

Vi sælger desværre ikke krydstogter lige nu, men vi håber, at det snart bliver muligt igen.

Oplev enestående natur, kultur og skønne strande

Mauritius/Indiske Ocean

Tag på et krydstogt fra Mauritius med TUI og oplev den rige kultur og den enestående natur, der findes på de paradisiske øer i det Indiske Ocean. På krydstogtet kan du slappe af om bord eller på nogle af verdens smukkeste strande, som du finder i øriget Seychellerne. På Réunion og Madagaskar kan du udforske øernes fantastisk rige natur og dyreliv.

Et krydstogt fra Mauritius rundt i det Indiske Ocean bringer dig til hvide sandstrande med krystalklart vand, frodige bjerge samt spændende natur, kultur og historie.

Krydstogt med Costa fra Mauritius

Costa Mediterranean er et familievenligt fartøj, hvor der er god mulighed for afslapning for hele familien. Desuden arrangeres både aktiviteter og umderholdning med shows. I restauranterne serveres det bedste fra det italienske køkken.

Seychellerne og Mauritius

Der er gode muligheder for at dykke og snorkle på et krydstogt i det Indiske Ocean. Seychellerne og Mauritius er omkranset af et koralrev på lavt vand, som er perfekt til både dykning og snorkling. Seychellerne er desuden verdensberømt for sine nærmest uberørte hvide sandstrande, der omkranses af klipper og frodig vegetation.

Madagaskar og Réunion

Det er ikke kun Mauritius der har en kultur og et køkken der præges af det franske. St Denis på Réunion bliver nogle gange kaldt for det Indiske Oceans Paris, da byen er fuld af bistroer og brassereir i parisisk stil. Desuden er øen berømt for sit smukke vulkanlandskab. Den naturinteresserede får også mulighed for at se to forskellige dele af Madagaskar – Tamatave og Nosy Be. Her kan du udforske naturen både til lands og til vands.

Fly, hotel og krydstogt

Med TUI er det nemt at tage på krydstogt – uanset om du er ekspert eller nybegynder, Fly, hotelovernatning og krydstogt indgår.

Skibe der sejler i Mauritius/Indiske Ocean

Vis alle (undefined)

Indgår altid på krydstogter med TUI

  • Fly Tur/retur indgår ved bestilling af pakkerejse.
  • Krydstogt Oplev flere destinationer på én og samme rejse
  • Oplevelser Hundredvis af aktiviteter, underholdning og fitness indgår
  • Mad og drikke Måltider ombord indgår altid (visse restauranter og drikkepakker er mod tillæg)
  • Andet Havneafgifter og skatter indgår. Drikkepenge, bar og spa er undtaget.