Krydstogter i Caribien

Kort

Vi sælger desværre ikke krydstogter lige nu, men vi håber, at det snart bliver muligt igen.

Krystalklart vand, palmer og nye paradisøer næsten hver dag.

Caribien

Et krydstogt i Caribien tager dig til kridhvide strande, krystalklart vand og til nye kulturoplevelser næsten hver dag. Vestinden er en drøm at besøge for mange, og et krydstogt i Caribien er desuden meget mere end ”bare” smukke strande – gå langs de pastelfarvede huse på Aruba og Bahamas eller snorkel med stingrokker ved Caymanøerne.

Der findes flere skibe og kahytter at vælge mellem. Find det som passer præcis dig og dit rejseselskab.

Tips til ruter i Caribien

TUI har mange spændende og varierende ruter som kombineret med forskellige skibe passer til dig – uanset om du skal på krydstogt med børnene og hele familien, med din partner eller med vennegruppen.

  • Det sydlige Caribien er for dig, som vil have et længere krydstogt – St Lucia med sine tvillingevulkaner og regnskov, strandparadiserne Aruba og Barbados
  • I det østlige Caribien ligger det klassiske drømmerejsemål Bahamas, den afsides paradisstrand Labadee på Haiti og historiske San Juan i Puerto Rico
  • Det vestlige Caribien byder på afslappende dage i USAs sydligste by Key West og Mexico med sit azurblå vand.

Krydstogt med børn

Et krydstogt i Caribien er et perfekt feriealternativt for dig, som rejser med børn – både for de helt små og for teenagerne. På de fleste skibe indgår børne- og ungdomsklubber i prisen. Alt fra sjove aktiviteter og egne menuer til et adskilt område for de lidt ældre børn.

Krydstogt med flere restauranter der indgår

På alle skibe indgår altid måltider. Vil du sikre, at du har flere restauranter at vælge mellem så er Norwegian Cruise Line det rette valg med sit koncept Feel Free.

Hvornår er den bedste tid for krydstogt i caribien?

Det herlige vejr i Caribien er bedst, når du behøver det allermest – fra december til maj er vejret ofte roligt, og øerne har i denne periode det færreste antal dage med regn. Men temperaturerne går alligevel op til 35 grader selv i august.

Fly, hotel og krydstogt

Med TUI er det enkelt at rejse på krydstogt – uanset om du er ekspert eller nybegynder. Fly, hotelovernatning og krydstogt indgår.

Indgår altid på krydstogter med TUI

  • Fly Tur/retur indgår ved bestilling af pakkerejse.
  • Krydstogt Oplev flere destinationer på én og samme rejse
  • Oplevelser Hundredvis af aktiviteter, underholdning og fitness indgår
  • Mad og drikke Måltider ombord indgår altid (visse restauranter og drikkepakker er mod tillæg)
  • Andet Havneafgifter og skatter indgår. Drikkepenge, bar og spa er undtaget.