Udendørs grillrestaurant og luksus-spa

Celebrity Silhouette

Celebrity Silhouette er blandt krydstogtsverdens mest moderne og smagfulde skibe. Mens du rejser fra et spændende sted til et andet, kan du slappe af på pooldækket, træne i skibets store fitnesscenter, gå i spa og nyde alt fra sushi til skaldyrsmiddage.

Den lidt luksuriøse stemning gennemsyrer alt om bord på Celebrity Silhouette. Indretningen er moderne og du fornemmer med det samme, at der er stor fokus på maden. Den ene dag kan du gå på sushi-restaurant, den næste kan du spise skaldyr eller italiensk.

Grillretter på græsplænen

På dæk 15 er der en ægte græsplæne og her kan du slå dig ned i The Lawn Club og bede kokkene grille til hele dit middagsselskab, så alle får hvad de ønsker. Måske kan du få nogle tips og råd fra profferne. De der ikke ønsker grillretter, kan slå sig ned på The Porch og bestille en skaldyrsplatte eller vælge og vrage fra salatbaren, der er af gourmetklasse.

Træning med havudsigt

Om bord på Silhouette behøver du ikke at gå glip af din træningsrutine. Her findes alle muligheder for at blande det gode liv i restauranterne med træning i Canyon Ranch Fitness. Romaskiner, cross-trainers og løse vægte – her er det meste. Og så en havudsigt der giver træningen en ekstra dimension. Der er flere instruktørledede træningslektioner hver dag og du kan også få et personligt træningsprogram. Bagefter kan du slappe af i helsecafeen Aqua Café.

Luksuriøse spa-oplevelser og stjerneklare aftener

Lige så høj klasse er der i skibets spa, Canyon Ranch Spa. Her kan du bestille en afslappende massage, men der er også mange andre måder at forkæle sig selv på. Ansigtsbehandlinger, kropsindpakninger og yogaklasser er blot nogle eksempler på, hvad der er på menuen. Aftenforlystelse nummer et er selvfølgelig at vælge restaurant, men der er meget andet at foretage sig om aftenen. Du kan nyde en drink i solnedgangen på Sunset Bar, se et show i det store teater, se en film eller afslutte aftenen i natklubben Quasar.

Læs mere

Fakta om skibet

 • Antal dæk

  16
 • Antal gæster

  2.886
 • Jomfrurejse

  Juli 2011
 • Længde

  319 meter
 • Tonnage

  122.400 BRT

Værd at vide

 • Aktiviteter & sport

  – Gym & fitnesscenter
  – Træningsklasser med insturktør
  – Løbebane
  – Shoppingområde

 • Afslapning

  Canyon Ranch Spa Club med luksusbehandlinger

 • Betaling & drikkepenge om bord

  Skibet har et kontantfrit system der kaldes Sea Pass. Du får en personlig Sea Pass-konto, der er koblet til dit navn samt et godkendt kredit- eller betalingskort som sikkerhed. Dit Sea Pass vil automatisk registere alle køb du foretager om bord.

  Den sidste dag på krydstogtet får du en specificeret regning leveret til din Kahyt, så du selv kan kontrollere beløbene. Det kan ske at køb der foretages den sidste aften ikke vil være med på denne regning, de tillægges slutregningen. Du kan også se din regning på det interaktive tv i kahytten.

  Valuta om bord
  Skibet har sin egen valutakurs, der kan adskille sig noget fra den valutakurs din bank benytter. Valutaen om bord er USD.

  Godkendte kort
  Visa, MasterCard, Diners og American Express.

  Drikkepenge indgår

  Drikkepenge til kahytsværten indgår.

  Serviceafgift

  En serviceafgift på ca. 18% tillægges på alle spa-behandlinger, specialrestauranter og andre køb om bord.

  Obs! Afgiften kan blive ændret.

 • Handicappede

  Visse skibe har kahytter der er særligt tilpasset til gæster med funktionsbesvær. Kørestolsbrugere skal selv medbringe en kørestol og kan opleve, at de ikke kan komme frem overalt. Visse forhold (f.eks. brug af tenderbåde til landstigning) kan forhindre kørestolsbrugere i at komme i land. Gæster med nedsat bevægelighed og medicinsk forbrug, skal kunne klare sig selv eller rejse med nogen, der kan bidrage med alt nødvendig hjælp.
  Rederierne forbeholder sig retten til at nægte en person at rejse, hvis personen efter deres opfattelse fysisk eller psykisk ikke er i stand til at rejse, eller kan få brug for mere pleje end en ledsager eller rederiet rimeligvis kan tilbyde.

 • Internet

  Celebrity Cruises har eget WiFi om bord på alle sine skibe. WiFi om bord er mod betaling.

  Du kan købe en WiFi-pakke om bord eller på forhånd via rederiets hjemmeside før afgang.

  Celebrity Cruises er desuden den første officielle Apple-specialist til søs. Foruden at få hjælp af et uddannet personale, kan du benytte Celebritys iLounge, hvor du kan surfe og udprinte papir.

  Obs!
  Der tilkommer ekstra afgifter for samtaler og sms om bord, da samtalen kobles op via satellit. Vi anbefaler, at du i stedet benytter dig af telefoni via internet.

 • Mad og drikke

  Måltider

  Morgenmad, frokost og middag i hovedrestauranterne indgår i grundprisen.
  Visse restauranter, barer og cafeer er mod ekstra betaling – f.eks. specialrestauranterne.

  Hovedrestauranter (gratis):

  • Main restaurant – moderne à la carte-menu i et eksklusivt miljø
  • Ocean View Café – buffetrestaurant

  Nogle af specialrestauranterne...

  • Tuscan Grille – italieninspireret restaurant med menuer fra landets sydlige dele
  • Qsine – en unik restaurantoplevelse - småretter deles af et selskab
  • Lawn Grill Club – småretter deles af et selskab
  • Sushi on 5 – sushi, sashimi...

  ... plus mange flere restauranter og barer!

  Drikkevarer

  Visse alkoholfrie måltidsdrikke indgår i grundprisen.

  Roomservice

  Morgenmad på sengen samt frokost og middag i kahytten (mellem kl. 23.00–06.00 er roomservice mod betaling).

  Påklædning

  Visse aftener anbefales at man bærer jakke og kvinder kjoler eller buksedragt. Ved Formal Night har mænd jakkesæt og slips eller smoking og kvinder har cocktail- eller aftenkjole. Man kan vælge at afstå fra Formal Night ved at spise i buffetrestauranten i stedet for i hovedrestauranterne disse aftener.

 • Pools

  Stort poolområde med flere bassiner og boblepools.

 • Underholdning

  – Shows og anden underholdning i teatret
  – Casino
  – Biograf/showroom
  – Natklub

Obs!

Vær opmærksom på, at rederierne i øjeblikket tager ekstra forholdsregler med hensyn til Corona-virusen. Læs mere på Royal Celebrity Cruises hjemmeside.

Indgår altid på krydstogter med TUI

 • Fly Tur/retur indgår ved bestilling af pakkerejse.
 • Krydstogt Oplev flere destinationer på én og samme rejse
 • Oplevelser Hundredvis af aktiviteter, underholdning og fitness indgår
 • Mad og drikke Måltider ombord indgår altid (visse restauranter og drikkepakker er mod tillæg)
 • Andet Havneafgifter og skatter indgår. Drikkepenge, bar og spa er undtaget.