Her kan du sejle med Celebrity Cruises

Caribien

Caribien

Krystalklart vand, palmer og nye paradisøer næsten hver dag.

Vis krydstogter
Middelhavet

Middelhavet

Seværdigheder i kombination med sol og badning ved skønne strande.

Vis krydstogter

Luksus-krydstogter i Caribien for par

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises krydstogter i Caribien er perfekte til par og alle der værdsætter moderne luksus. Skibet er som et flydende designhotel med et stort udvalg af restauranter, aktiviteter og underholdning at vælge mellem. Du kann også se frem til et stort spa om bord.

Hvis du vil slappe af, kan du se frem til et stort spa og mange ekstra sunde oplevelser.

Celebrity Cruises er et godt valg til personer, der søger en elegant og afslappende atmosfære – og rigtig god mad.

Caribienkrydstogter til Bahams og Puerto Rico

Gør dit krydstogt i Vestindien ekstra luksuriøst med Celebrity Cruises. Foruden klassiske Bahamas og Puerto Rico, sejler Celebrity også til spændende havne på Caymanøerne, St Martin, St Vincent og Grenadinerne.

Et flydende designhotel

Om bord er designet moderne med eksklusive materialer. På skibe i Soltice-klassen finder du The Lawn Club på øverste dæk – en græsplæne af ægte græs, hvor du kan nyde en picnic, koncerter eller en omgang krocket til havs. Du kan også bare slappe af i solen – her findes otte private cabanas som du kan leje for en dag. Ved græsplænen ligger der to restauranter, den eksklusive The Lawn Club Grill og The Porch, der serverer enkle retter som salater og panini.

Solstice-klassen:

Spiseoplevelser om bord

Skibets restauranter tilbyder en stor variation af spiseoplevelser. Visse indgår i krydstogtsbilletten og andre specialrestauranter er mod betaling. Afhængig af hvad du bestiller, vil du kunne opleve det rustikke italienske køkken fra Toscana, franske specialiteter og Celebritys moderne restaurantkoncept Qsine.

Læs mere

Obs!

Vær opmærksom på, at rederierne i øjeblikket tager ekstra forholdsregler med hensyn til Corona-virusen. Læs mere på Royal Celebrity Cruises hjemmeside.

Indgår altid på krydstogter med TUI

 • Fly Tur/retur indgår ved bestilling af pakkerejse.
 • Krydstogt Oplev flere destinationer på én og samme rejse
 • Oplevelser Hundredvis af aktiviteter, underholdning og fitness indgår
 • Mad og drikke Måltider ombord indgår altid (visse restauranter og drikkepakker er mod tillæg)
 • Andet Havneafgifter og skatter indgår. Drikkepenge, bar og spa er undtaget.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan fungerer det med transfer?

  Vi tilbyder ikke transfer til krydstogtet, hvis det ikke er angivet på din bookingbekræftelse under ”I rejsen indgår”. Derfor må du ofte selv sørge for transport mellem lufthavn og skib. Information om de forskellige transportmuligheder kan findes på lufthavnens hjemmeside.

 • Hvordan bestiller jeg udflugter?

  Få mest muligt ud af dit krydstogt og de destinationer skibet besøger, ved at bestille en udflugt. For at sikre dig en plads, er det en god ide at forudbestille udflugten online via rederiets hjemmeside. Udflugterne kan også bestilles ombord. Bemærk at tider for udflugterne kan ændres og udflugter kan indstilles hvis deltagerantallet er for lavt.

 • Skal jeg bruge ESTA og Visum?

  Glem ikke dit pas! Rederierne godkender ikke dansk kørekort/legimitaion. Passet skal være gyldigt i seks måeder efter hjemrejsen. For at rejse ind i USA uden visum er det obligatorisk at søge om indrejsetilladelsen ESTA. Det kræves også, at du har dit EU-pas med, med en maksinlæsbar kode nederst på fotosiden. Tjek at du har visum til de destinationer krydstogtskibet besøger.

 • Hvordan fungerer betaling ombord?

  Valutaen ombord er USD eller EUR alt efter hvilket rederi du er på krydstogt med. Alle rederier har et kontantfrit system. Der oprettes en konto i dit navn, der kobles til et godkendt kredit- eller betalingskort som sikkerhed. Kahytnøglen benyttes til køb ombord. På sidstedagen udleveres en udspecificeret regning af kortet tilknyttet din kahyt, så du selv kan kontrollere beløbene. De amerikanske rederier har hæveautomater ombord (mod tillægsgebyr).

 • Hvordan fungerer det med drikkepenge ombord?

  Drikkepenge afhænger af, hvilket rederi, du rejser med. Information om drikkepenge finder du under afsnittet "Værd at vide" under respektive krydstogtskib.

 • Hvilke retningslinjer er der for påklædning?

  Tag afslappet tøj med til dagen og lidt finere tøj til aften. Eksempler på tøj til aftenbrug er skjorte og lange bukser til mænd og kjole, bukser, top eller nederdel og bluse til kvinder. Nogle aftener anbefales mænd at bære en jakke eller jakkesæt og kvinder kjole eller buksedragt.

 • Hvornår må/kan vi gå ombord på skibet?

  Tiden for ombordstigning er angivet på billetten. Du skal være ombord på skibet senest 2 timer inden afgang. Din baggage bliver håndteret af rederiets personale ved krydstogtterminalen. Du får udleveret kuffertmærke på stedet, som du skal sætte på kufferten. Da det kan tage lidt tid før bagagen bliver leveret til din kahyt, anbefaler vi, at du pakker en lille taske med de fornødenheder, du har brug for lige efter ombordstigning.

 • Hvordan fungerer en drikkepakke?

  På visse rederier og i visse kahytkategorier indgår en drikkepakke. Hvis drikkepakken ikke er inkluderet kan man tilkøbe den i forvejen eller ombord. Hvis du køber en drikkepakke tilkommer der ikke servicetillæg. Dette gælder alle rederier.