Har du mulighed for at køre til Hamburg Lufthavn, kan du udvide udvalget af rejser. Vi har mange rejser med rutefly, der giver dig samme tryghed og komfort som vores charterrejser.

Når du rejser fra Hamburg Lufthavn

Transport til og fra lufthavnen
Der er både bus- og togforbindelser fra Danmark til Hamburg Lufthavn. Skal du til lufthavnen fra Tyskland, er U- og S-banen fra Hamburgs Hovedbanegård den nemmeste måde at komme til lufthavnen på. Vil du med taxa, er der taxa-områder ved terminalerne.

Klik her for transport til og fra Hamburg Lufthavn »

Parkering i lufthavnen
Hamburg Lufthavn har over 12.000 parkeringspladser og der er derfor mange parkeringsmuligheder - både kort- og langtidsparkering. Der er både tid og penge at spare, hvis du, inden afgang til drømmerejsen, booker parkering online. Der kører shuttle-busser til og fra parkeringsomoråderne, hvis du parkerer langt fra terminalen.

Klik her for priser og info om parkering i Hamburg Lufthavn »

Indtjekning i lufthavnen
På billetten fra TUI kan du se flynummer, flyselskab, indtjekningstid samt flyets afgangstid og terminal. Oftest lukker indtjekningen en time før flyets afgang, så vi anbefaler, at du er i lufthavnen ca. 2 timer før afrejse.

Selvbetjening
Hos de fleste flyselskaberFlyver kan du nemt tjekke ind med dit bookingnummer i automaten og slippe for at stå i kø ved indtjekningen. Når du har tjekket ind, afleverer du din bagage ved ”bagage-drop”.

Klik her for check-in i Hamburg Lufthavn »