Udflugter Phu Quoc

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Oplev mere af den tropiske ø end blot dit hotel og strandene. På vores udflugter kan du for eksempel vandre i regnskoven, tage på bådudflugter med snorkling, sejle i kajak eller få massage med mudderbad. Bestil direkte via knapperne her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Tager du med på vores guidede udflugter vil du opleve mange sider af Phu Quoc. At køre gennem regnskoven er et eventyr i sig selv, desuden besøger vi en peberplantage, en skole, et tempel og en eco-lodge. Et andet tip er kajakroning langs den naturskønne Cua Can-flod på den nordlige del af øen.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  På udflugten Phu Quocs højdepunkter oplever du en perlerække af seværdigheder – fra en buddhistisk pagode til en fabrik der fremstiller vin af myrte, fiskerbyen Ham Ninh og Phu Quocs fængsel. Vores ø-udflugt tager dig med om bord på en traditionel fiskerbåd til smukke naboøer i syd, hvor du får tid til både badning og snorkling.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  Bådturen North Island Relax giver dig nye perspektiver af den palmefyldte kyst. Der bliver serveret en asiatisk frokostbuffet om bord, du får mulighed for at bade og snorkle, og kan også prøve at fiske på traditionel vis. Afslapning på en anden måde er vores spa-besøg med mudderbad. Efter badning i mudder på stranden venter en sauna efterfulgt af en vietnamesisk kropsmassage.

 • Aftenture med mad & drikke

  Aftenture med mad & drikke

  En anderledes og mindeværdig udflugt er Sunset & Night Squid Fishing. En båd sejler dig ud på havet i solnedgangen, hvor du starter med at deltage i traditionelt fiskeri efter blæksprutter. Derefter serveres en spændende middag om bord, basereet på havets lækkerier.