Hilton Garden Inn Financial Center Manhattan

TTT

 • Reception åben hele døgnet Ja
 • WiFi Ja

Moderne hotel et par blokke fra Wall Street

Hilton Garden Inn Financial Center/Manhattan ligger meget centralt. Det moderne hotel ligger kun et par blokke fra Wall Street og flere banker. Herfra er der heller ikke langt til seværdigheder som South Street Seaport, Frihedsgudinden og 9/11 Memorial & Museum. Du bor også tæt på ikoniske butikker som Macy's og Tiffany's samt Battery House og India Gardens. På hotellet er der en restaurant og lounge med udsigt over havnen, der serverer amerikanske specialiteter hver dag.

Hotelfakta

 • Vigtig information

  Reception åben hele døgnet Ja
  Antal værelser 250
  Velegnet for kørestolsbrugere Ja
 • Internet

  WiFi Ja
 • Vores service

  Gælder 2019-05-01 til 2019-10-01
  og 2019-10-01 til 2020-05-01

  Vores service

  Du kommer nemmest i kontakt med vores guider via servicen "Spørg guiderne" som findes både i TUI-appen og under Min side på tui.dk. Du kan også kontakte guiderne via sms og telefon. De er tilgængelige døgnet rundt, alle ugens dage.

  • Vi svarer på spørgsmål du har stillet via TUI-appen, Min side eller sms døgnet rundt, oftest indenfor 30 minutter. Døgnet rundt kan du også kontakte guiderne på telefon, nummeret modtager du ved ankomst.
  • De to sidste uger inden afrejsen svarer vi indenfor et døgn på spørgsmål via TUI-appen og min side.

Værelser

Dobbeltværelse

 • WiFi

  Ja

Byudsigt

Classic

Udflugter New York

Det er gennem udflugterne at du kommer tæt på New York. Det kan dreje sig om eventyr i naturen. Eller seværdigheder og spændende indtryk af landets kultur. Men også bådudflugter, shoppingture og festaftener med det lokale køkkens specialiteter. Uanset hvilke udflugter du vælger, vil du få rejseminder, der holder længere end din solbrændte kulør.

Er der lang tid til du skal rejse, kan de ske, at mængden af udflugter stadig vokser – du finder mest at vælge mellem i de sidste måneder inden afrejsen. Velkommen til at udvide dine horisonter!

Find udflugter

Kundebedømmelser