Værd at vide om Miami

 • Hovedstad

  Washington D.C
 • Valuta

  Dollar (USD)
 • Sprog

  Engelsk
 • Befolkning

  ca. 454.000
 • Tidsforskel

  -5/-9 timer

Pas og visum

Læs om pas- og visumregler her

Rejsevejledninger

Udenrigsministeriets rejsevejledninger, råd og oplysninger

Vaccinationer

Spørg din læge eller gå ind på www.sikkerrejse.dk for evt. anbefalinger.


1,5 liter vand
ca. 12,-

Gennemsnitspriser

Værd at vide

 • Rejser på egen hånd

  Vores rejser til Miami sker med rutefly til eneten Miamis eller Fort Lauderdales internationale lufthavne. Det medfører, at vi tilbyder Floridarejser med fleksibel rejselængde.

  TUI har ingen guider på rejsemålet, men du kan kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – fra to uger før afrejsen til du rejser hjem.

 • Afstande

  Fra Miami Beach til Fort Lauderdale ca. 50 km, til Orlando ca. 380 km, til Naples ca. 200 km og til Key West ca. 270 km.

 • Sol og badning

  I Miami Beach mellem 21st og 78th Collins Avenue er der en fin strand med badevagtstårne, udendørs brusere, beachvolleybaner, udlejning af parasoller, vandsportsudstyr og strandstole. Der er mange muligheder for at købe mad og drikke.

  Der løber en lang promenade parallelt med stranden, der er meget populær blandt joggere.

  Den nordlige del af Stranden (mellem 46th og 78th Collins Avenue) er børnevenlig. South Beach er en smuk strand med en række populære cafeer i nærheden.

  Key Biscanes regnes blandt USA's fineste. Bølgerne er relativt lave der, hvilke gør stranden til et godt valg for børnefamilier.

 • Lokal transport

  Fra lufthavnen til Miami Beach tager det ca. 45-60 minutter med taxi eller udlejningsbil, afhængig af trafikken.

  Lokalbustrafikken er veludbygget takket være delstatens Miami–Dade County Transit (http://www.miamidade.gov/transit) og er relativt billigt. Børn under 18 år og pensionister over 65 år betaler halv pris mod fremvisning af ID. Easy Card/Easy Ticket findes til 1, 7 eller 30 dage og giver dig ubegrænset adgang til alt lokaltrafik fra Miami–Dade County Transit.

  Bislinien 123 The South Beach Local kører forbid de fleste populære turistattraktioner.

 • Oplev mere

  Florida, og ikke mindst Miami, er perfekt til dem, der ønsker sportsaktiviteter i ferien. In-lines, golf, fiskeri, snorkling, dykning, cykling, bowling, tennis, go-cart og minigolf. Vil du opleve idræt som tilskuer findes der professionelle hold som Miami Dolphins (amerikansk fodbold – NFL), Florida Marlins (baseball – MLB), Miami Heat (basket – NBA) og Florida Panthers (ishockey – NHL), hvis kampe du kan købe billetter til på de respektive klubbers hjemmesider.

  I American Airlines Arena, der er hjemmebane for basketballholdet Miami Heat, arrangeres ikke kun sportsarrangementer men også store koncerter. Mere information og billetter finder du på http://www.aaarena.com/events

  På Adrienne Arsht Center for the Performing Arts, kan du opleve et spændende miks af musik, dans og teater. Også på Miami City Ballet blandes stilarter som klassisk ballet og avantgarde. Du kan lytte til klassisk musik i Miamis The New World Symphony.

  I løbet af året er der flere interessante messer og arrangementer. Nogle af de tilbagevendende er Miami International Auto Show, Art Miami, The Original Miami Beach Antique Show og Miami International Boat Show.

 • Bestil udlejningsbil

  Rejser du til Miami kan du forudbestille en udlejningsbil gennem os i en eller flere dage.

  Sådan bestiller du udlejningsbil i Florida.

 • Rejser med børn

  Hele Florida er et børnevenligt rejsemål og i Miami er der masser af aktiviteter for børn i alle aldre.. To stder der er værd at besøge er Miami Children Museum og Monkey Jungle.

 • Restauranter og forlystelser

  I en amerikanske storby og turistmagnet som Miami er der naturligvis et meget stort udvalg af restauranter og natklubber. Mange af dem finder du omkring Lincoln Road Mall, Espanola Way og Ocean Drive. Centrum for nattelivet i South Beach er Washington Avenue.

  I marts måned er der allermest liv i det sydlige Florida, da mange studenter tager hertil i deres "Spring Break" for at sole, bade og feste.

 • Tidsforskel

  –5 timer mellem Florida og Danmark i vinterhalvråret, –6 timer i sommerhavlvåret.

 • Adapter

  110 V. Adapter er nødvendig.

 • Valuta og kreditkort

  Amerikanske dollar (USD).

  Kreditkort accepteres næsten overalt, visse småbutikker kan dog have en minimumsgrænse for kortkøb.

  Banker og hoteller har ofte en dårlig vekselkurs, så det kan som regel bedre betale sig at veksle fra danske kroner til dollar allerede hjemmefra, hvis du vil medbringe lidt kontanter. Ellers er der hæveautomater næsten overalt, så det er nemt at høve kontanter på f.eks. dit VISA eller MasterCard.

 • Turistskat

  Hotellerne i Florida tager en hotelafgift og skat på omkring 17–27 USD pr. værelse/nat, som betales direkte til hotellet ved ankomst.

  Afgiften er obligatorisk og det nøjagtige beløb oplyses ved ankomst til hotellet.

 • Vigtig information

  ESTA
  Nordiske statsborgere behøver ikke visum for indrejse til USA, men derimod behøves en indrejsetilladelse (ESTA) og et maskinlæsbart e-pas. Du skal ansøge om din indrejsetilladelse absolut senest 72 timer inden afrejse for at få tilladelse til ombordstigning. Det er vigtigt at oplysningerne i din registrering stemmer overens med oplysningerne i dit pas. Du ansøger og betaler selv for din indrejsetilladelse, der er gyldig i to år fra godkendelsesdatoen.

  Når du har modtaget dit ansøgningsnummer, skal du udskrive det og opbevare det sammen med dine øvrige rejsedokumenter under hele dit USA-ophold. Du skal også kunne fremvise dit ansøgningsnummer ved indcheckningen i lufthavnen.

  Vær opmærksom på, at der er flere firmaer på nettet, der formidler indrejsetilladelse til USA mod en betydelig højere omkostning end de amerikanske myndigheders officielle side. Vi anbefaler dig derfor at søge via den officielle ESTA-side

  E-pas
  Fra 1. april 2016 kræves det, at du udover en godkendt ESTA-ansøgning har et e-pas, der er gyldigt under hele dit ophold i USA. E-passet er mærket med et særligt symbol på forsiden og har en integreret elektronisk chip.

  Secure Flight
  De amerikanske myndigheder kræver, at alle flyselskaber der flyver til USA eller gennem amerikansk luftrum, afleverer visse oplysninger om passagererne som fuldstændigt navn (samme som i passet), køn og fødselsdato. Disse oplysninger skal registreres hos flyselskabet senest 8 dage inden afrejse. Flyselskabernes regler varierer, nogle flyselskaber henter oplysningerne fra bookingen, mens andre kræver, at de udfyldes på deres hjemmeside. Kontroller hvad der er gældende for din rejse på flyselskabets hjemmeside.

  APIS
  De amerikanske myndigheder kræver, at flyselskaberne indhenter yderligere information og pasoplysninger APIS (Advanced Passenger Information System) om passagerer, der rejser til og fra USA. Lige som Secure Flight har flyselskaberne forskellige regler for indhentningen af oplysninger. Kontroller hvad der er gældende for netop din rejse med dit flyselskab. Oplysningerne bedes indleveret så hurtigt som muligt efter at du har bestilt rejsen.

  Ind- og udcheckning
  Mindst en i rejseselskabet skal være over 21 år for at checke ind på hotellet, reglen gælder for alle hoteller i USA. Læs mere om ind- og udcheckningsregler på hotellerne.

  Øvrigt
  I Florida findes der ikke ekstrasenge, bestiller man ekstraseng, skal man dele ordinære senge/dobbeltsenge med de medrejsende.

  Det forventes at du betaler drikkepenge på de fleste servicesteder i USA. På restauranter bør du give ca. 15-20% i drikkepenge på regningens pris, taxi ca. 10% og bagagehjælp på hotel/i lufthavn ca. 1-2 USD pr. taske og ca. 1-2 USD pr. dag til hotelrengøring.

  Skat/moms på varer er ikke indregnet i varens pris, i Florida er den på mellem 6 og 7%.

 • Vi anbefaler

  Florida og ikke mindst Miami er perfekt til dem, der vil dyrke sport i ferien. In-lines, golf, fiskeri, snorkling, dykning, cykling, bowling, tennis, go-kart og minigolf. For dem der vil opleve førsteklasses idræt som tilskuer findes der professionelle hold som Miami Dolphins (amerikansk fodbold – NFL), Florida Matlins (baseball – MLB), Miami Heat (basket – NBA) og Florida Panthers (ishockey – NHL), hvis kampe du kan købe billetter til på de respektive holds hjemmesider.

  I American Airlines Arena, der er hjemmebane for basketholdet Miami Heat, arrangeres ikke kun sportsarrangementer men også store koncerter. Mere information og billetter finder du på http://www.aaarena.com/events

  I Adrienne Arsht Center for the Performing Art kan du opleve en spændende blanding af musik, dans og teater. Også i Miami City Ballet blandes stilarter som f.eks. klassisk ballet og avantgarde. Klassisk musik kan du lytte til i Miamis The New World Symphony.

  I løbet af året er der flere interessante messer og events. Nogle af de tilbagevendende er Miami International Auto Show, Art Miami, The Original Miami Beach Antique Show og Miami International Boat Show.

 • Rejse med handicap

  Hotellerne og omgivelser er ikke tilpasset til bevægelseshæmmede.