/Marmariskysten

Besøg Rhodos fra Marmaris i Tyrkiet

af Nip, Guide, TUI

Ved et besøg på Marmariskysten er det muligt at besøge vores nærmeste naboland, Grækenland. Nærmere betegnet Rhodos.

I den gamle – og brostensbelagte del af byen finder man de små og hyggelige teverner, som tilbyder velsmagende mad. Alt lige fra tzatziki, salater og oliventapanader, til dybstegt fetaost og lammekød. Det græske køkken har noget for enhver smag, og det smager tilmed himmelsk. Den græske atmosfære, de karakteristiske blå og hvidmalede møbler og den friske middelhavsluft i ansigtet er uden tvivl et besøg værd.

Foruden de lokale restauranter i den gamle bydel, findes selvfølgelig også et hav af internationale caféer og barer i den nye del, for slet ikke at tale om øens indkøbsmuligheder.

For de shoppelystne er der nemlig et utal af butikker i byens centrum. Både lokale, såvel som kendte mærkevarer butikker. Vil man i stedet hellere bade ved en af de smukke strande, er dette også en mulighed. Du kan derfor nemt pakke strandtasken, og nyde et par timer på en af de øens mange sandstrande.

Mulighederne på Rhodos er mange, men med en dagstur fra Marmaris kan du helt på egen hånd ’strikke’ dit program sammen for dagen. Den græske stemning får man hvert fald ind under huden, efter et besøg på skønne Rhodos.

Én af de smukke byporte i den gamle del af Rhodos Én af de smukke byporte i den gamle del af Rhodos

En lille, men fin strand i Rhodos 'Old Town'. Bare 2-3 minutters gang fra havnen. En lille, men fin strand i Rhodos 'Old Town'. Bare 2-3 minutters gang fra havnen.