Rejser
til
Gületkrydstogt til Kekova

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Priseksempler fra Antalya
  • Enkel middagca. 100,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaTyrkiske lira (TRY)
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadAnkara
  • SprogTyrkisk
  • Befolkningca. 2.328.600

Rejser til Gületkrydstogt til Kekova

Gületkrydstogt til Kekova

En ferie med skønne dage i frihed, hvor du fra morgen til aften går rundt i badetøj eller shorts. Vandet er krystalklart, og i luften blandes duftene af hav og solopvarmet træ med dampene fra næste måltid, der tilberedes i kabyssen. Det er kernen i vores afslappende gületkrydstogter.

En gület er en traditionel tyrkisk motorsejler af blankpoleret træ. Ombord er der 6-10 dobbeltkahytter, opholdsrum, køkken, en lille bar og masser af plads på dækket – både i solen og under tag.

Sol, snorkling og dejlig mad

Besætningen kaster anker i havbugter og ved små øer, for at dække op til det tyrkiske køkkens lækkerier og områdets vin. Naturligvis er der flere daglige stop for badning og snorkling, og nogle gange også for udflugter til kulturhistoriske seværdigheder. Nyd naturens eget tempo og solen, læs en god bog og vær sammen med dine medrejsende.

En uge på turkise bølger

Krydstogtet indledes i enten Kemer eller Antalya, afhængig af vindforholdene. I løbet af en uge ombord, besøger vi badevige, småstrande og antikke ruiner langs den lykiske kyst. Ruten dag for dag – inklusive muligheder for udflugter – beskrives i det foreløbige dagsprogram, som du finder under fanebladet "Værd at vide" i billedet herover. Men vær opmærksom på, at den nøjagtige rute og valget af havne kan blive påvirket af vejr og vind.

Kombiner med et valgfrit rejsemål

Du kan nøjes med at bestille en uges gületkrydstogt, men vil du opleve mere af tyrkiet, kan du nemt og billigt kombinere med en ekstra uge på et af TUIs hoteller i
Kemer, Antalya, Side, Manavgat, Belek, Alanya, Avsallar eller Türkler.

Rejsetyper i Gületkrydstogt til Kekova