Udflugter Phuket

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Thailands største ø byder på meget mere end drømmestrande. Du kan opleve dykning i verdensklasse, tropiske regnskove, smukke buddhistiske templer, afslappende bådture og uberørte paradisøer. Bestil direkte via knapperne her ved siden af eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Dykning og snorkling står øverst på menuen, med alt fra natdyk ved de berømte Similand Islands til nybegynderkurser og snorkelture for hele familien. Andre spændende eventyr er at sejle i kajak i Phang Nga-bugten, cykle på jungleøen Koh Yao Noi eller tage på en kanotur ned af floden Khao Sok i den artsrige tropiske nationalpark med samme navn.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  Vores ørundtur på Phuket indeholder højepunkter som den mægtige Big Buddha-statue, templet Wat Chalong, en cashewnøddefabrik og hovedstaden Phuket Town. På en anden udflugt besøger du både elefantcentret Seaside Retreat, tager på en flodtur på en bambusflåde og ser et redningscenter for havskildpadder. En fin familieudflugt er bådturen til Coral Islands.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  Et af mange tips er at tage med på det småluksuriøse krydstogt i Phang Nga-bugten, hvor både snorkling, en tur i havkajak og en solnedsgangsmiddag indgår. Andre muligheder er at tage til øen Koh Hong med katamaran eller til Koh Kradan, Koh Mook, Koh Rok eller Koh Haa med hurtiggående motorbåd.

 • Plus meget mere

  Plus meget mere

  Du kan også tilbringe en hel dag i den asiatiske kogekunsts tegn. Om morgenen begynder vi med fælles indkøb af råvarer på markedet i Phuket Town, for derefter at tilbringe dagen på Thai Cookery School i Sirey Bay. Professionelle kokke viser os bedste tricks, inden vi til sidst sætter os til bords og nyder den smagssymfoni som vi selv har været med til at tilberede.