Rejser
til
Koh Phayam

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Priseksempler fra Kata Beach
  • Enkel middagca. 60-80,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandske baht (THB)
  • Tidsforskel+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SprogThai
  • Befolkningca. 386.600

Rejser til Koh Phayam

Koh Phayam

En stille og fredfyldt ø, hvor dagene flyder sammen og bruges på at bade, snorkle og slappe af på stranden. Roen mærkes tydeligt, da her ikke findes biltrafik. Du kan komme rundt til fods eller med knallert-taxi.

Koh Phayam, som ligger tæt ved grænsen til Burma/Myanmar, er kun cirka otte kilometer lang fra nord til syd. Øen består mest af strand, skov og grønne gummitræer. Turiststrømmen er stadig moderat på øen og indkvarteringsmulighederne er charmerende og enkle bungalow-hoteller. Atmosfæren minder mest af alt om Phuket for tyve år siden.

Strande fra nord til syd
Strandene på Koh Phayam er lange og har lyst, finkornet sand.

  • Ao Kao Kwai, også kaldet Buffalo Bay, ligger på den nordlige del af øen og har en del restauranter. Om aftenen tændes de kulørte lamper og reggaemusik suser ud af højtalerne. Vandet er klart og lavt, sandet er lyst og finkornet og i baggrunden er tårner junglen op. Der er ikke mulighed for liggestole eller vandsport.
  • Aow Yai, Long Beach, ligger på den sydlige del af øen. Det er her, du kan nyde de smukke solnedgange, prøve vandsport og snorkle. Her finde nogle enkle restauranter.

Næsehornsfugle og grøn natur
Koh Phayam er en smuk, grøn ø med frodige omgivelser takket være regnsæsonen, som varer fra maj til november. Det er nemt at komme på oplevelse i naturen, og du kan næsten være sikker på at se de sjove næsehornsfugle, som ikke er bange for at komme på besøg på hotellerne.

Dykkerudflugter
Hvis du bliver rastløs kan du tage båden til Surin Island, som især er kendt for sit fine koralrev. Her kan du både dykke og snorkle med farverige fisk. Du kan også tage på bådtur til de andre småøer, der findes rundt om Koh Phayam eller hoppe ombord med de lokale fiskere fra øens lille havn.

Kombiner med Khao Lak
Få det bedste af det hele ved at kombinere en uge på smukke Koh Phayam med en uge i Khao Lak eller på Phuket. Vælger du Khao Lak eller Phuket som sidste stop på rejsen, er du tættere på lufthavnen, når du skal rejse hjem.

Sådan kommer du hertil
Rejsen til Koh Phayam er via Phuket lufthavn. Har du bestilt transfer, foregår denne med minibus og båd. Der er et godt stykke vej til Koh Phayam fra Phuket, så det er godt at være indstillet på en god køretur efterfulgt af en kortere bådtur. Læs mere under "værd at vide" og "transfertid". Vælger du kun at rejse til Koh Phayam, kan det blive nødvendigt at tilbringe sidste nat på Phuket for at imødekomme hjemrejsetidspunktet. Vi anbefaler derfor, at du vælger en kombinationsrejse.

Rejsetyper i Koh Phayam