Rejser
til
Koh Lipe

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Let frokostCa. 45,-
  • Enkel middag60-90,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandske baht (THB)
  • Tidsforskel+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SprogThai
  • BefolkningCirka 900

Rejser til Koh Lipe

Koh Lipe

Den lille ø Koh Lipe er blevet kendt for sine usandsynligt hvide strande og sit turkise vand – øen kaldes ofte for Thailands Maldiverne. Men derfor skal du ikke tro, at det er en øde Robinson-ø, mange bliver tværtimod overraskede over, at Koh Lipe byder på så tilpas mange restauranter, butikker og natteliv.

Koh Lipe er en lille ø, kun cirka to kilometer på tværs. Den ligger næsten lige så langt sydpå man kan komme i den thailandske øverden, ikke langt fra Malaysias kendte turistø Langkawi.

Tre drømmestrande

Selv om der også findes afsidesliggende badevige er det ved de tre lange strande med hvidt pulveragtigt sand at de fleste besøgende samles. Den mest populære er Pattaya Beach, hvor vores hotel Akira Beach Resort ligger. Sunrise Beach følger hele øens østkyst mens Sunset Beach i vest er noget kortere. Ved alle tre er der chamerende strandserveringer og longtailbåde, der kan tage dig med på udflugter.

Charmen i øens eneste gade

Folkelivet på Koh Lipe oplever du mest langs øens pulsåre WalkingStreet, der er en 800 meter lang gågade mellem Pattaya Beach og Sunrise Beach. Butikker, barer, restauranter og dykkercentre ligger tæt og i højsæssonen er tempoet højt om aftenen. Men det er selvfølgelig ikke som på Phuket, alt er relativt. Turistlivet har bevaret lidt af den afslappende backpackerstil, med skilte der er malet i hånden på drivtømmer.

Regnskov, bådture og snorkling

Bag hovedstrøget er Koh Lipe en fredelig og smuk tropisk ø. Dens forskellige dele bindes sammen af gangstier gennem regnskoven. De eneste køretøjer man ser er cykler, knallerter og hotellernes golfbiler. Udflugtsbåde kan bringe dig til naboøerne og til koralrev, hvor du kan snorkle blandt farverige tropiske fisk.

Sådan kommer du hertil

Rejsen til Koh Lipe går via Krabis lufthavn. Har du bestilt transfer fortsætter turen derefter med minibus og båd. Da øen ligger langt borte, skal du være indstillet på en transport på flere timer. Læs mere under fanebladet "Fakta" og rubrikken "Transfertid".

Rejsetyper i Koh Lipe