/Ao Nang (Krabi)

Lækre strande på Poda Island i Thailand

af Nip, Guide, TUI

Nok er strandene i Ao Nang i Thailand fine, men ingen finere end på de karakteristiske paradisøer, som er kendetegnene for området. Og faktisk tager det bare en halv times tid, at sejle til den nærmeste, som er Poda Island.

Efter denne finder vi Tup – og Chicken Island, som er beliggende ca. 40 minutter fra stranden i Ao Nang. Tiderne er med longtailbåde, som er det mest brugte transportmiddel på havet i Thailand. Bådene ligger ved stranden, og sejler hver dag – flere gange om dagen, ud til de fantastisk fine øer og strande rundt Ao Nang området.

På Poda Island findes der små køkkener direkte på stranden, som blandt andet serverer de lækreste og mest knasende pandekager samt friske kokosnødder. På Chicken Island ligger en thai restaurant, som de fleste besøger et par gange i løbet dagen.

Fra Chicken Island er det, når det er lavvande, muligt at gå til naboøen, Tup Island. Selvom øerne ligger midt ude i det Andamanske hav, kan man altså gå på sandtangen, og dermed få set begge.

Alle tre øer er beliggende i den spektakulære skærgård, og har det fineste hvide sand & helt klart turkis-blåt vand. Præcis som de fleste drømmer om at opleve, kan dette opleves med en tredive minutters sejltur fra Ao Nang.

Billedet her tog jeg, da jeg stod i strandkanten på Poda Island Billedet her tog jeg, da jeg stod i strandkanten på Poda Island

De karakteristiske klipper. Her er det klippen, som smukt rejser sig udfor Poda Island. De karakteristiske klipper. Her er det klippen, som smukt rejser sig udfor Poda Island.

Her har jeg taget billedet imens jeg stod på Chicken Island. I baggrunden ses Tup Island, hvortil man på sandtangen kan gå når der er lavvande. Her har jeg taget billedet imens jeg stod på Chicken Island. I baggrunden ses Tup Island, hvortil man på sandtangen kan gå når der er lavvande.