Rejser
til
Zanzibar

Pris fra

...

Hoteller

12

Prisniveau

Priseksempel fra Zanzibar
  • 1,5 liter vandca. 4,50,-

Fakta

Vis alle fakta
  • Tidsforskel+2 timer
  • HovedstadDodoma
  • SprogSwahili, engelsk
  • Befolkningca. 1.300.000

Rejser til Zanzibar

Zanzibar

Zanzibar. Alene navnet fremkalder skønne associationer om lange hvide strande og turkist vand – en reel dosis magi. Kombiner sol og badning med snorkling eller udflugter til markeder, krydderiplantager og Stone Towns labyrintagtige stræder. TUIs direkte fly bringer dig hertil på ca. 10 timer.

Krydderiøen Zanzibar udenfor Tanzanias sydøstkyst har et tempo der er behagligt roligt og afslappet. Her bor du direkte ved de hvide strande på hoteller i moderne afrikansk stil. Lige udenfor hotellerne træder du direkte ind i det afrikanske hverdagsliv med lokale der fisker, reparerer net og plukker muslinger mens børnene leger på stranden.

Magiske Stone Town

Øen er ikke ret stor, cirka 2/3 af Fyn, men rummer masser af spændende oplevelser. Du kan dykke og snorkle, tage på delfinsafari eller dyrke yoga på stranden. Vælger du en krydderitur, får du ikke kun duften af vanille, kanel og muskat, men også en fin introduktion til øens historie. At gå rundt blandt sultanpaladser og smukke udskårne porte i den magiske – og charmerende slidte – gamle by Stone Town er som at komme til en anden verden. Du kan også se frem til eventyrlige solnedgange.

Zanzibar fra nord til syd

Zanzibars historie er lang og broget. Her kom handelsfolk fra hele verden for at veksle varer som guld og elfenben. Et mørkere kapitel var den periode, da øen var centrum for slavemarkederne. På den nordlige del ligger de største turistbyer med en blanding af resorthoteller med pools og aktiviteter og enkle bungalows på stranden. Sydøstkysten er mere vild og har uberørte lange strande med lidt mere udspredte byer og hoteller. Her mærker man tidevandet mere end på nordkysten, men hotellerne har fine poolområder og mange af dem har træmoler ud i vandet, så du kan bade ved lavvande.

Flere grunde til at rejse til Zanzibar

  • Direkte fly på ca. 10 timer i vintersæsonen 2020/21
  • Næsten alle TUI-hoteller ligger ved stranden
  • Lille tidsforskel, kun 2 timer, så der er en minimal risiko for jetlag
  • Eksostisk rejsemål med kort flyvetid, så det også kan fungere med at blive i en uge
  • Madkultur med fokus på fisk, skaldyr og krydrede retter

Sådan kommer du til Zanzibar

I vintersæsonen 2020/2021 (november til marts) flyver TUI direkte til Zanzibar med bekvemt charterfly på cirka 10 timer. Vil du rejse hertil på andre tider af året, tilbyder vi pakkerejser med rutefly.

Rejsetyper i Zanzibar