Udflugter Sri Lanka

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Den store tropiske ø Sri Lanka er et skatkammer af eksotiske oplevelser, fra safari i nationalparkerne til templer, markeder, charmerende småbyer og grønne bjerge med teplantager. Bestil direkte via knapperne her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Ønsker du et adrenalinkick, kan du tage på rafting på den skummende flod Kelani. Andre spændende eventyr er at vandre forbi vandfald og larmende aber i Sinharajas regnskov eller tage på en hvalsafari i havet ud for Mirissa, hvor du kan se efter blåhvaler, spækhuggere, kaskelothvaler og delfiner.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  I verdensarvsbyen Kandy finder du et kongeligt palads og haver samt Tandens Tempel, hvor Buddhas ene hjørnetand er opbevaret i et guldskrin. Du kan opleve elefanter, næsehornsfugle, læbebjørne og leoparder i berømte safariparker som Minneriya, Udawalawe og Wilpattu. Eller smage på te og tilberede lankesisk mad på vores TUI Collection-udflugt "En smag af Sri Lanka".

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  Du kan tage på en fredelig og stemningsfuld bådtur ned af den hollandske kanal på en udflugt der også indeholder en kort togtur og et tempelbesøg. Endnu mere afslapning for både krop og sjæl får du, hvis du bestiller en heldags ayurveda-behandling med massage, guidet meditation, urtete og en helsefrokost, som du selv er med til at tilberede.

 • Shopping

  Shopping

  Tager du med til Sri Lankas hovedstad Colombo, får du en minderig dag i en historisk storby med alt fra futuristiske skyskrabere til et myldrende gadeliv og smukt udsmykkede templer for både hinduer, buddhister og kristne. Udflugten afsluttes med afternoon-tea på et luksushotel, og inden da kan du nå at handle lidt i indkøbscentret Barefoot.