Udflugter Tenerife

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Få rejsemål har så spændende udflugtsmuligheder som Tenerife. Højdepunktet i dobbelte forstand er vulkanen Teide 3.718 meter over havet. Derudover er der grønne dale, hvidkalkede byer, vingårde, dyrepark, vandland, farverige restaurantshows og familieudflugter med sørøverskib.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Du kan tage på undervandssafari med en ubåd, der tager dig med ned på 30 meters dybde, eller kigge efter delfiner via undervandskameraer fra en katamaran. Som tilvalg til en Teideudflugt kan du bestille en svævebanetur op til toppen. Via TUI kan du også nemt bestille billetter til f.eks. det thailandske eventyrsland Siam Park med et gigantisk vandland.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  Rundt om Teides mægtige top ligger det enestående månelandskab i nationalparken Las Cañadas, med størknede lavaformationer som naturlige skulpturer. Andre udflugter bringer dig til charmerende byer som La Laguna, den smukke Mascadal og vingårde på den frodige nordkyst. Eller til den fredelige naboø La Gomera med grønne bjerge og minder fra Columbus første tur over Atlanterhavet.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  En afslappende bådtur med katamaran er en god måde at se øen på afstand (og med lidt held også springende delfiner) samtidig med at du slapper af på soldækket. Rejser du med børn, skal du se nærmere på piratudflugten, der foruden selve turen på havet også indeholder skattejagt, ansigtmaling og badestop.

 • Aftenture med mad & drikke

  Aftenture med mad & drikke

  Vil du kombinere mad og drikke med underholdningen på et kanarisk restaurantshow er der flere alternativer. Professionel dans og stærke følelser på Carmen Mota, riddershowet Medival Night med gøglere, tuneringer og banket samt det pailletglitrende og humoristiske dragshow Music Hall Tavern.