Rejser
til
Playa Paraiso

pricetag

Pris fra

...
hotel

Hoteller

1

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler fra Playa de las Americas
  • Pizzaca. 55,-
  • Øl (50 cl)ca. 17,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel–1 time
  • building HovedstadMadrid
  • message-love SprogSpansk
  • user-family Befolkningca. 890.000

Rejser til Playa Paraiso

På en havklippe i fredelige Playa Paraiso ligger et af vores bedste resorthoteller til familier på Tenerife. På ClubHotel Riu Buena Vista skal du ikke gå langt for at finde store pools, træningsmuligheder, god mad og meget andet. Fra infinitypoolen i poolområdets øvre etage, kan du se ud over havet..

Playa Paraiso er et fredeligt rejsemål med en håndfuld resorthoteller, havvige, gangstier og et lille udvalg af småbutikker og cafeer. Hvis du ønsker et større udvalg af shopping og forlystelser, er der kun nogle kilometer til naborejsemålet Playa de Fañabé, og cirka en halv snes kilometer til alle restauranter, barer og klubber i det centrale Playa de las Américas.

Pools i flere plan med havudsigt
På ClubHotel Riu Buena Vista ser du havet uanset hvor du vender dig hen. Det er stedet for dig, der vil bade, pise godt, træne og omgås familien i et skønt miljø. Med fine restauranter, fitness, store pools og (med stor sandsynlighed) nye venner til børnene, bliver ferien nem og behagelig.

Rolige omgivelser
En gangsti fra ClubHotel Riu Buena Vista fører ned til den lille mørke lavastrand i en bugt. I havet ud for kan man se den store naboø La Gomera. Du bor nær de to byer Callao Salvaje og Adeje.

UdflugtstipsVandparken Siam Park med masser af vandrutsjebaner, bølgemaskine og en thailandsk by Dyreparken Loro Parque
Vulkanen Teide og lavasletten Las Cañadas Delfinsafari, ubådsture og besøg på naboøen La Gomera

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

Forudbestil udlejningsbil hjemmefra
At leje en bil er en anden måde at opleve Tenerife på. Alt fra bjergbyer til vandrestier, golfbaner, vandparker og storbyen Santa Cruz ligger indenfor bekvem afstand. Gennem os kan du allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage

Rejsetyper i Playa Paraiso

Anbefalede hoteller - Playa Paraiso

1 hoteller