Siam Park

Der er vandparker og så er der Vandparker. Tenerifes Siam Park er ifølge mine børn en af de bedste, de nogensinde har besøgt, og ja, anmeldelserne på Trip Advisor taler deres tydelige sprog. Den her eventyrlige vandpark er virkelig populær!

Parken har et thailandsk tema, som gennemsyrer alt fra bygningernes og attraktionernes design til navnevalget. For at forstærke den thailandske fornemmelse er der for eksempel et Floating Market samt en lille by i typisk thailandsk stil, hvor badegæsterne kan købe snacks, souvenirer og badeartikler.

Siam Park - eventyr for hele familien

Siam Park er omtalt ikke mindst på grund af bølgepoolen. Her bliver de kunstige bølger op til tre meter høje - noget, der gør dem til de højeste kunstige bølger i verden. I parken er der også en masse adrenalin-stimulerende attraktioner - deriblandt den ultrahurtige rutsjebane Tower of Power, der får mange til at ryste i bukserne på vej op til starten. Det seneste skud på stammen i parken er Singa, en bjerg- og dalbane i vandformat. I denne sammenhæng bør man også nævne vandrutsjebanen The Vulcano med dens lasershow.

For besøgende, der foretrækker et roligere tempo, kan en tur ned ad Mai Thai River i en badering være et godt alternativ. Den en kilometer lange flod flyder gennem parken og har flere stop undervejs til afslapning. Stranden Siam Beach, der ligger op til den 24-grader varme pool Palace of Waves, er helt sikkert også et populært opholdssted. Til anlæggelsen af den her strand har man brugt det fineste sand, man kan finde på De Kanariske Øer.

Særlig del til mindre børn

Den fortabte by er et område, der er specielt konstrueret til mindre børn. Her er der tårne, broer, net, vandfald og ikke mindre end 15 forskellige vandrutsjebaner i forskellige udførelser.

Vær opmærksom på, at unge under 16 år ikke må komme ind i eventyrvandlandet uden at være i selskab med en voksen, og at gravide kvinder bør konsultere Siam Park inden et besøg i parkens eventyrbad. Børn under tre år kommer gratis ind, og der er særpris for aldersklassen 6-11 år og bevægelseshæmmede. Dem, der gerne vil prøve at surfe i bølgerne, skal kontakte parken for yderligere information.