Rejser
til
S'Algar

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk og catalansk
  • Befolkningca. 93.500

Rejser til S'Algar

S'Algar

Intet ondt om afslapningsøvelser, men spørgsmålet er om ikke denne ferieby på Menorca er en bedre kur mod stress. Atmosfæren blandt de lave hvide huse ved havet får dig til at slappe af direkte. Det samme gælder på vores hotel i kategorien Voksne & venner

S'Algar er en fredelig ferieby af den slags som nogle synes er søvndyssende mens andre finder den skønt afstressende. Den ligger på det sydøstlige Menorca og har kun nogle få restauranter og butikker. Til gengæld ånder hele byen af harmoni, når man går forbi hvide ferievillaer, flotte haver og høje palmer ved havet.

Udforsk Mahon

Selv om byen er stille bor du ikke i "the middle of nowhere", men på en eller anden måde centralt. Der er kun små 10 km til lufthavnen og lige så langt til øens spændende hovedby Mahon. En bustur dertil koster mindre end en kop kaffe og tager 20 minutter. Der kan du opleve den gamle bys stræder, mærkevareshopping, markedstorv og Destillerías Xoriguer, det kendte gin-destilleri fra 1700-tallet, som ligger midt i den charmerende havn.

Voksenhotel ved havet

Der er meget at foretage sig på vores firestjernede voksenhotel Portblue Salgar, med de store pools ved havet, den elegante Sea Club, restaurant og adgang til tennis og cykeludlejning på et nabohotel. Læs mere om hotellet herunder.

Se dig omkring på frodige Menorca

Menorca er roligere og med en mere begrænset turisme end naboøen Mallorca. Rundt om på hele øen finder du badevige med krystalklart vand, nogle kan man kun nå med båd eller til fods. Stort set hele øen er naturbeskyttet og er blevet udpeget som et biosfærereservat af Unesco.

Trekking, mountainbike og ridning

Kan du lide at være aktiv er Menorca perfekt. Langs kysten løber Camí de Cavalls, tydeligt markerede stier, hvor du kan gå, ride eller cykle. Mountainbikes kan lejes mange steder. Bestiller du en ridetur eller vandretur med guide, kan du på nemmeste vis opleve det bedste af øen.

Forudbestil en bil hjemmefra

Med en udlejningsbil kan du på samme dag opleve valmuemarker og græssende køer, spise skaldyrsmiddag i Ciutadellas stræder, bade i en skjult vig og shoppe i Mahon. Større er Menorca ikke. Du kan allerede hjemmefra forudbestille en udlejningsbil i en eller flere dage

Rejsetyper i S'Algar

Anbefalede hoteller - S'Algar

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i S'Algar Vis alle hoteller på Menorca