Rejser
til
Es Canutells

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
 • Enkel middagca. 120,-
 • 1 liter vandca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel0 timer
 • HovedstadMadrid
 • SprogSpansk
 • Befolkningca. 100

Rejser til Es Canutells

I rolige og fredfyldte Es Canutells bor du på TUI Family Life med stort poolområde, restaurant, bar og aftenunderholdning. Professionelle træningslektioner og masser af sjove aktiviteter for børn i alle aldre findes også. Alt indgår – valget er dit!

Es Canutells er ingen decideret badeby, men et område med hoteller og private villaer ved havet på det sydøstlige Menorca. Der er fem kilometer til den nærmeste by, Sant Climent med et bytorv, restauranter og småbutikker. Der er 12 km til øens største by Mahon.

Kort flyrejse, kort transfer

Rejsen til Es Canutells er noget af det smidigste du kan finde i charterverdenen. Flyrejsen tager kun omkring tre timer, og bustransferen til hotellet tager et kvarter.

Alt indenfor rækkevidde

TUI Family Life Mar de Manorca er fuld af sjove aktiviteter for voksne og børn. Du kan spille tennis, basket eller minifoldbold. Tag en træningslektion eller slap af ved poolområdet. I Bamseklubben får de yngre nye venner, @611 er klubben for børn i mellemstadiealderen. Teenagerne har deres eget Hangout. Ind imellem aktiviteterne opfylder du energidepoterne med god mad og drikke fra hotellets restaurant og barer.

Snorkling i badevigen

Du kan gå til byens lille badevig, der ligger nedenfor en ganske stejl bakke. Her er der godt at snorkle, selv børnene kan tage maske på og opleve fisk og smukke koraller.

Se dig omkring på grønne Menorca

Menorca er mere rolig og landlig end naboøen Mallorca. Rundt om på hele øen finder du badevige med krystalklart vand. Nogle af dem kan du kun nå med båd eller til fods. Stort set hele øen er naturfredet, og er udnævnt til biosfærereservat af Unesco.

Trekking, mountainbike og ridning

Vil du være aktiv er Menorca perfekt. Langs kysten finder du Camí de Cavalls, tydeligt markerede stier, hvor du kan gå, ride eller cykle. Mountainbikes kan lejes på hotellet. Bestiller du en ridetur eller en vandretur med guide, kan du på nemmest vis opleve det bedste af øen.

Forudbestil en bil hjemmefra

Med en udlejningsbil kan du på én og samme dag, køre forbi valmuemarker og græssende køer, spise skaldyrsfrokost i Ciutadellas stræder, bade i en skjult vig og shoppe i hovedbyen Mahon. Større er Menorca ikke. Du kan bestille udlejningsbil i en eller flere dage hjemmefra.

Udflugtstips

 • Ørundtur med smukke udsigter, vinsmagning og menorcinske heste
 • Piratudflugt med skattejagt
 • Rideture og vandringer langs Camí de Cavalls
 • Aftenshow med dansende heste og akrobatik

Rejsetyper i Es Canutells

Anbefalede hoteller - Es Canutells