Udflugter Mallorca

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Mallorca har masser at byde på, hvis du vil opleve andet end strandene. Idylliske bjergbyer, vandland, bådture, badevige og markeder. Bestil direkte vi knapperne som er her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Mallorca er som skabt til en aktiv ferie. Vandreture, cykelture og vandsport er populære ferieforlystelser. Speedbåden Alcudia Sea Explorer tager dig med på snorkelture i badevige. Familier der vil foretage sig noget aktivt sammen, kan vælge vandlande som Aqualand og Hidropark Alcudia. I Palma Aquarium og i Marineland kan I opleve både hajer og delfiner.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  Et af de mest kendte steder på Mallorca er Dragegrotterne, med oplyste drypstensformationer. Samme udflugt tager dig med til markedet i Sineu, med alt fra stråtasker til olivenolie. Er du ude efter idylliske byer, kan du opleve brostensstræder og appelsinlunde omkring Valldemossa og Sollér. Gå ikke glip af vingårdsturen med prøvesmagning af øens egne vine.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  Bådture er vores mest populære udflugter på Mallorca. Og det er også skønt at sejle ud på havet og mærke vinden i håret når det er rigtig varmt. Katamarantur, speedbåd eller en familieudflugt om bord på et ægte sørøverskib – uanset hvilken du vælger, kan du se frem til en skøn dag på det turkise hav.

 • Aftenture med mad & drikke

  Aftenture med mad & drikke