Playa de Muro

Playa de Muro er Mallorcas største sandstrand. Den er inddelt i fire dele og er totalt næsten 6 kilometer lang. Stranden ligger på den nordøstlige del af øen ved feriestedet Muro, ikke langt fra Alcudia. Den består af lyst, fint sand, og vandet er klart og lavt, hvilket har gjort den til en sikker familiefavorit.
Det første strandstykke hedder kort og godt Playa de Muro og er det mest besøgte takket være nærheden til alle butikker og spisesteder. Her ligger der mange hoteller, og det er let at finde en parkeringsplads. Man kan leje solstole og parasoller på stranden, og der tilbydes også en masse muligheder for vandsport. Den anden del er mere rolig, men har de samme faciliteter som den første strand.

Sandklitter og pinjetræer

Det tredje strandstykke hedder Sa Comu, er halvlanden kilometer langt og er en del af S’Albufera naturreservat. Her er stemningen roligere, og her har du heller ikke alle faciliteter lige inden for rækkevidde, men skal gå et lille stykke efter dem. Stranden er smukt omgivet af sandklitter og pinjetræer.
Det fjerde og sidste stykke strand hedder Es Cappellans og ligger ved feriestedet Can Picafort, hvilket gør, at det er mere besøgt end Sa Comu.
De tre første strande kan prale af at have fået miljøudmærkelsen ”Blåt Flag”, et bevis på at stranden har en høj vandkvalitet, høj renlighed, stor sikkerhed og god service.