Rejser
til
Palma de Mallorca

pricetag

Pris fra

...
hotel

Hoteller

14

Kort

map Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler fra Playa del Ingles
  • Pizzaca. 65,-
  • Øl (50 cl)ca. 20,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

notepad Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0/-1 timer
  • building HovedstadMadrid
  • message-love SprogSpansk
  • user-family Befolkning46 560 000

Rejser til Palma de Mallorca

I Palma de Mallorca blandes middelalderlige stræder og adelspaladser med det nyeste inden for mode og design. Du kan besøge trendy restauranter, tapasbarer og natklubber, der konstant øger i antal. Og du kan vælge at bo enkelt, luksuriøst eller midt imellem.

Omkring 400.000 indbyggere danner, sammen med de utallige besøgende, et farverigt liv i gadebilledet. Det mallorcinske hverdagsliv foregår side om side med handel, cafékultur, gadeartisters optræden og turisternes strejfen rundt mellem seværdigheder og tapasbarer.

Shopping og museer
Her kan du gå langs strandpromenaden og ind i shoppingkvartererne ved Via Sindicato, Borne og Plaza Mayor. Holder du af kunst, kan du besøge både gallerier og museer som Es Baluard ved Paseo Mallorca eller Museu d’Art Espanyol Contemporani med værker af Picasso, Dalí og Miró

Smuk arkitektur
De gamle bydele byder på et kalejdoskop af originale husfacader, adelspaladser, kirker og fredfyldte torve. For ikke at tale om kendte historiske mindesmærker som de arabiske bade og slottet Bellver (med en strålende udsigt)._ Mest pompøst af dem aller er den _gotiske katedral La Seu, der, på bakken over lystbådehavnen, ser ud som om den er taget fra et eventyr, når den er oplyst om aftenen.
Tæt på strandene
Der er flere fine playaer både øst og vest for byen. Det er bare at tage lokalbussen, og der går ikke lang tid før du kan ligge under en parasol ved Palmabugtens klare vand. Der er kun 10 minutter med bus til stranden i Ca'n Pastilla. Lejer du en cykel, kan du følge de fine cykelstier langs strandpromenaden østpå til Portixol. Det gamle fiskerleje er forvandlet til en hyggelig bydel med udeserveeringer, sandstrande og strandklubber.

UdflugtstipsMarkedet i Inka Dragegrotterne ved Porto Cristo
* Vingårdstur med vinsmagning

Bestil en udlejningsbil hjemmefra
Vil du opelve dine egne favoritsteder på Mallorca? Gennem os kan du forudbestille en udlejningsbil i en eller flere dage hjemmefra og køre rundt på egen hånd blandt badevige, vingårde og små byer i bjergene.

Både charter og rutefly
I sommerhalvåret har Mallorca sin højsæson og da kan du rejse hertil med vores bekvemme charterfly på lidt over tre timer. Året rundt kan du desuden vælger pakkerejser med hotel, rutefly og fleksibel rejselængde. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på rejsemålet, men du kan altid kontakte vores onlinecenter via TUI-appen, telefon, mail og sms.

Rejsetyper i Palma de Mallorca

Anbefalede hoteller - Palma de Mallorca