Puerto Portals

Et af Mallorcas mest luksuriøse steder er marinaen Puerto Portals, der ligger ti minutters bilkørsel vest for Palma eller omkring 25 minutter fra lufthavnen. Stedet har gennem årene tiltrukket et utal af berømtheder som Bill Gates, Paris Hilton, Brad Pitt og Jim Carrey for bare at nævne nogle af dem, og det kan sammenlignes med det fashionable Puerto Banus i Marbella. I Marinaen er der plads til flere end 600 yachter – fra mindre både og op til 60 meters længde. Stemningen er mere international end spansk, og der er mange internationale besøgende, der har fundet deres egen feriebolig i Puerto Portals. Hotellerne i området er hovedsageligt af den mere eksklusive slags, og der er et stort antal spektakulære hoteller såvel som hyggelige, mindre boutique-hoteller at vælge imellem. Puerto Portals egner sig også fremragende til en udflugt både om dagen og om aftenen, hvor der er masser af liv til langt ud på de små timer.

Langs med havnen finder man designerbutikker, mæglerfirmaer og yachtforhandlere, men marinaen lokker ikke mindst med alle sine eksklusive restauranter, der ligger i første parket mod vandet. Er du ude efter et glamourøst natteliv, eller vil du bare have en aften med god mad og drikke og kigge på folk - eller smukke både og luksusbiler - så er Purto Portals stedet for dig.

Puerto Portals i dagtimerne - strande, golf og beach clubs

Hvis du vil kombinere en aften i luksusmarinaen med en dag på stranden, så finder du stranden lige rundt om hjørnet fra havnen. Stranden går under navnet ”Portals” blandt lokalbeboerne, men dens officielle navn er ”Oratori beach” (Platja de l’Oratori). Stranden ligger roligt og beskyttet, tilbyder gyldent sand og roligt vand, og du kan leje solsenge med parasol, vandcykler og surfbrædder (SUP) på stranden. Et lille stykke længere væk finder du endnu en strand; Cala Portals Nous. Den lille strand er rolig, populær både hos turisterne og lokalbefolkningen, og har godt med faciliteter. Der er også gode muligheder for shopping og anden service.
Hvis du ønsker en mere luksuriøs eller festlig følelse allerede om dagen, kan du i stedet vælge en af alle de fristende strandklubber. Roxy’s, Moods og S’Esponja Café tilbyder alle swimmingpool, yoga, mad og drikke.

For dig, der kan lide golf, er der golf-resortet Bendidat ti minutters kørsel fra Puerto Portals, og i nærheden finder du også golfbanerne Golf Son Quint, Golf Son Muntaner og T Golf & Country Club Poniente. I nogenlunde samme afstand finder du også feriestedet Illetas med strande, hoteller og andre tilbud til turister.

Der er også noget for børn i Puerto Portals. Marineland byder på delfin- og søløve-shows, pingvinger, akvarium og et lille vandland for børn, og lidt længere væk ligger den mere actionprægede Western Waterpark med vandrutsjebaner, pools med bølgemaskine og andre spændende ting.