Palma Aquarium

“Spændende, interessant, lærerigt og sjovt” plejer vores gæster at sige efter en dag i Palma Aquarium. Og de besøgende, ja de består både af børn og voksne, for denne undervandsverden egner sig til hele familien.
Den maritime park har 55 akvarier, 8.000 forskellige havdyr, som kommer fra 700 forskellige økosystemer. Hammerhaj, rokke, klovnefisk, djævlerokke, stenfisk, kuglefisk, guldfisk, ål, blæksprutte, krabbe, søhest, skildpadde, krokodille, pingvin, delfin - ja, kan du nævne et vandrelateret dyr, de ikke har i Palma Aquarium?
Og havdyr er ikke det eneste, som den maritime park har at byde på. Her er også Europas største samling af koraller og forskellige plante- og algesamlinger.

Det dybeste akvarie i Europa

Et af parkens akvarier er det dybeste i hele Europa og kaldes for ”Big Blue”. Det er formet som en tunnel, hvor man kan gå igennem. Big Blue indeholder 3,5 millioner liter saltvand, er 9 meter dybt og hjem for 11 hajer.
Et andet spændende område i parken er et regnskovslignende miljø med et 7 meter højt vandfald. For de mindste er der aktiviteter i form af et legeland, en hoppeborg, et sørøverskib og et springvand, hvor børnene kan blive frisket op. Nyd at se dyrene blive fodret eller prøv at dykke med hajer, og børnene kan snorkle med pigrokker - her er noget for alle aldersklasser. I parken er der også en buffet-restaurant, en café og en souvenirshop.