Moderne hotel i hjertet af Madrid

Hotellet One Shot Prado 23 har en perfekt beliggenhed i centrale Madrid. Hotellet har 42 værelser i moderne stil, og i gåafstand finder du restauranter, cafeer, tapasbarer og forlystelsesliv. I nærheden ligger Plaza Santa Ana Square, og der er mindre end 10 minutters gang til Puerta del Sol.

Hotelfakta

 • Vigtig information

  Reception åben hele døgnet Ja
  Bygget 2012
  Sidst renoveret 2012
  Elevator Ja
  Antal værelser 42
  A/C på offentlige områder Ja
  Deponeringsboks Ja
  Vaskeservice Ja
 • Internet

  WiFi Ja
 • Accepterede kreditkort

  American Express Ja
  MasterCard Ja
  Visa Ja
 • Mad og drikke

  A/C i restaurant Ja
  Morgenmad Ja
 • Afstande

  Lufthavn 100 m
  Lokal trafik 100 m
 • Sport

  Mountainbike- udlejning Ja
  Cykeludlejning Ja
  Cykelopbevaring Ja
 • Vores service

  Gælder 2019-10-01 til 2020-05-01

  Vores service

  Vil du i kontakt med TUI i løbet af din rejse, er det letteste at benytte tjenesten "Spørg guiderne". Den er tilgængelig både i TUI Danmark appen og under ”Min side” på tui.dk. Vi svarer 24 timer i døgnet, hver dag i ugen, normalt inden for 30 minutter. Det er også muligt at tage kontakte til os via SMS og telefon. Du modtager et nummer på SMS, ved ankomst til destinationen.

Værelser

Dobbeltværelse

Balkon

Deluxe

Economy

Executive

Enkeltværelse

Economy

Suite

Byudsigt

Udflugter Madrid

Det er gennem udflugterne at du kommer tæt på Madrid. Det kan dreje sig om eventyr i naturen. Eller seværdigheder og spændende indtryk af landets kultur. Men også bådudflugter, shoppingture og festaftener med det lokale køkkens specialiteter. Uanset hvilke udflugter du vælger, vil du få rejseminder, der holder længere end din solbrændte kulør.

Er der lang tid til du skal rejse, kan de ske, at mængden af udflugter stadig vokser – du finder mest at vælge mellem i de sidste måneder inden afrejsen. Velkommen til at udvide dine horisonter!

Find udflugter

Kundebedømmelser