Udflugter Lanzarote

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Alt ære og respekt for strande og afslapning, men du må ikke gå glip af alt det spændende bag badebyerne. På Lanzarote findes alt fra lavalandskaber med boblende kratere til grotter, hvide byer, vandrestier og bådture. Bestil direkte via knapperne her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Kan du lide at vandre er du kommet til det helt rigtige sted og kan vælge mellem flere forskellige trekking-ture med guide, der tager dig med forbi både vulkaner, vingårde og "De tusinde palmers dal". Andre spændende eventyr er at vandre på havets bund iført en moderne version af en dykkerdragt og at tage med på dybhavsfiskeri.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  Den største stjerne blandt Lanzarotes naturoplevelser er nationalparken Timanfaya, med sit månelandskab af størknet lava, ruter til kamelridning og udsigtssteder, der udløser likes-laviner på Instagram. Museet LagOmar er en af kunstneren Cesár Manruques mange unikke skabelser – en anden er Jameos del Agua med en underjordisk sø, en restaurant og en koncertsal beliggende nede i et grottesystem.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  På det glitrende Atlanterhav rundt om Lanzarote kan du bestille flere forskellige varianter af katamarankrydstogter med afslapning, badning og snorkling. Andre bådture tager dig til naboøer som den lille ubeboede Isla de Lobos, den smukke ø La Graciosa med kun 500 indbyggere eller den betydeligt større Fuerteventura, hvor du kan udforske de berømte sandklitter.

 • Aftenture med mad & drikke

  Aftenture med mad & drikke

  Oplev nationalparken Timanfaya i solnedgangen og nyd en skøn grillmiddag i restaurant El Diablo, der ligger på toppen af en vulkan og benytter dens varme til madlavningen. Godt, spændende og klimavenligt.