/Lanzarote

Oplev udsigtspunktet Mirador del Rio på Lanzerote

af Mike Christensen, Guide, TUI

Mit absolutte favorit sted er udsigtspunktet Mirador del Rio på Lanzarote. Det er et udsigtpunkt som naturligvis er skabt af Lanzarotes fader, Cesar manrique. Selve stedet er egentlig bare et cafeteria med mulighed for at nyde udsigten henover Lanzarotes nabo ø, La Graciosa.

Udsigten kan ikke beskrives, den skal opleves! På trods af at La Graciosa, ligesom Lanzarote er en vulkanø, er der så mange farver der spiller sammen, og skaber en unik natur.

Der er flere muligheder for at besøge Mirador del Rio: Man kan læne sig tilbage, og følge med på vores onsdags udflugt, Lanzarotes Juveler. Man kan leje en bil, og selv køre derop. Og for de rigtig skrappe, er der såmænd også mulighed for at cykle derop - men tag jer i agt, stedet ligger 475 m.o.h. så der er en fin stigning op til stedet.

Er man til Nik & Jay musik, kan man også opleve stedet i deres musikvideo til sangen 'Mod solnedgangen' - de har nemlig optaget musikvideoen til netop denne sang, ved Mirador del Rio.

Billedet er en del af La Graciosa, og er taget fra Mirador del Rio. Billedet er en del af La Graciosa, og er taget fra Mirador del Rio.