Rejser
til
Portinatx

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 160,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 500

Rejser til Portinatx

Portinatx er et hyggeligt mindre rejsemål mellem badevige og grønne bjerge. Perfekt hvis du vil slappe af med badning, restaurantbesøg og gåture, men samtidig vil tage på udflugter til Ibizas mere livlige byer. Ved en af byens tre strande ligger vores TUI Sensimar-hotel til voksne uden børn.

Portinatx var fra begyndelsen et fiskerleje, men domineres nu af sommervillaer og hoteller. Byen ligger på Ibizas grønne og bjergrige nordkyst, hvor tempoet er roligere og den smukke natur ligger lige i nærheden. Overalt er du omgivet af bakker med pinjetræer, skulpturelle kalkstensklipper og små idylliske badevige.

Byliv og sandstrande

Selve byen er lige så harmonisk med sine lave, hvidkalkede huse. Du kan gå gennem den på mindre end en halv time, og langs vejen passerer du en del restauranter med frisk fisk på menuen og indbydende udeterrasser. De tre små strande ligger i hver sin vig og er lavvandede med klart vand, så snorkel og maske er gode pakketips.

Se dig omkring

Når det gælder shopping er det mest småbutikker med souvenirs og badeting. Ønsker du mere at vælge mellem, går der ture med båd til den farverige badeby San Antonio. Og med lokalbus, taxi eller udlejningsbil kommer du nemt til Santa Eulalia og Ibiza by.

Ibiza generelt

Ibiza er en ø med attitude. Moden er "bohem chic", og i Ibiza by ser man mange exhibionistisk påklædte kunstnere, klubdronninger og moderne hippier. Samtidig har Ibiza en smuk natur med olivenlunde, mandeltræer, kalkstensklipper, hvide små byer og ikke mindst badevige – der er cirka halvtreds fine strande rundt omkring på øen.

Lange dansenætter – for de, der har lyst

Partylivet er sofistikeret og mindre påfaldende end mange tror. De største og mest populære natklubber ligger ude på landet, åbner sent, og sælger (temmelig dyre) billetter med bustransport inkluderet. Vil du udforske Ibizas klubliv, kan du også besøge Playa d'en Bossa eller San Antonio. De fleste andre badebyer domineres af par og familier, der bader, spiser godt og går i seng før midnat.

Se dig omkring i en udlejningsbil

Som du kan forstå, er der masser at opleve. Og så har vi ikke nævnt den charmerende gamle del af Ibiza by, der med sine ringmure, stræder og kirker er med på Unescos verdensarvsliste. Vil du se dig omkring i dit eget tempo, kan du allerede hjemmefra bestille en udlejningsbil i en eller flere dage.

Rejsetyper i Portinatx

Anbefalede hoteller - Portinatx

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Portinatx Vis alle hoteller på Ibiza