Udflugter Gran Canaria

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Oplev Gran Canaria væk fra solsstolene. Her på den mest populære af Kanarieøerne kan du vandre i bjergene, sejle katamaran, køre på jeepsafari og tage familien med i vandland eller ud på havet for at spejde efter delfiner. Bestil direkte vi knapperne som er her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Søger du vandaktiviteter er du kommet til det rigtige sted. På Gran Canaria kan følge med på Blue Explorers dykker- og snorkeludflugter, prøve dybhavsfiskeri og sejle i katamaran for at holde udkig efter delfiner. Vi har også udflugter med fokus på vandsport, hvor du kan prøve alt fra body board til parasailing. Rejser du med børn kan vandrutsjebanerne i Aqualand være opskriften på en perfekt dag,

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  Er du naturinteresseret er der flere udflugter, hvor du oplever øens sandørkener, nåletræsskove og vulkanske bjergtoppe. Gran Canarias højdepunkter tager dig med til Roque Nublo-klippen, Fatagadalens kløfter og øens mest charmerende by, Teror. Vælger du Tastes of Gran Canaria, smager du på vin, kaffe og mad der er produceret på øen. Og på jeepsafarien besøger du både Santa Lucia og De tusinde palmers dal.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  En dag på havet kan virkelig være prikken over i'et i ferien. Du kan vælge mellem flere forskellige katamaranture eller sejle med en traditionel tyrkisk gületbåd. Om bord på træbåden Aphrodite nyder du god mad og drikke mens du sejler langs sydvestkysten. Ønsker du en spa-oplevelse skal du holde udkig efter vores udflugter til øens center for thalassoterapi.

 • Aftenture med mad & drikke

  Aftenture med mad & drikke

  Gran Canaria lever op til sit ry som en ø, hvor der sker noget til langt ud på natten. Du vælger selv hvilket niveau du vil have af natteliv. På Summit Sunset Tour begynder aftenen med et glas cava i solnedgangen, med udsigt over øens højeste punkt, Pico de la Nieves, inden det er tid til selve middagen. Et andet tips er Tapas & shopping i Las Palmas · i hel aften i den smukke hovedstad.