Rejser til Spanien

En rejse til Spanien giver dig livets goder i latinoversion. Ikke kun sol, varme og strande men også tapas, natklubber, golfbaner, designbutikker, grønne bjerge og seværdigheder fra ridderborge til kunstmuseer. Læs mere

En rejse til Spanien giver dig livets goder i latinoversion. Ikke kun sol, varme og strande men også tapas, natklubber, golfbaner, designbutikker, grønne bjerge og seværdigheder fra ridderborge til kunstmuseer.

Mallorca og Balearerne
Om sommeren er de baleariske øer i Middelhavet det største trækplaster for os solhungrende danskere. Vælg mellem storfavoritten Mallorca, den grønne ø Menorca, eller badevige og klubliv på Ibiza.

De elskede kanarieøer
Året rundt søger mange livsnydere til Kanarieøerne, og i vinterhalvåret overtager de alt fokus blandt de spanske solrejsemål. Hos os kan du vælge mellem alle de seks store Kanarieøer: Fuerteventura med Kanarieøerns længste strande, Gran Canarias brede udvalg af strande, shopping og natteliv, Lanzarotes unikke natur og smagfulde arkitektur, Tenerifes mangfoldighed og fantastiske udflugtsmuligheder samt de grønne øer La Palma og La Gomera med charmerende restauranter og skønne vandremuligheder.

Byer og solkyster på fastlandet
I form af pakkerejser med hoteller og rutefly, har TUI også en række spændende rejsemål på det spanske fastland, fra de hektiske storbyer Barcelona og Madrid til berømte kyststrækninger som Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Dorada og lysets kyst – Costa de la Luz.

Uanset hvad du vælger, vil du blive omgivet af varme, lækker mad og latinsk livsglæde.
 

 

 

Vis mindre

Toplister & anbefalinger