Udflugter Fuerteventura

Vælg udflugter med en TUI-bestilling

Log ind på min rejse

Vælg udflugter uden en TUI-bestilling

Find udflugter

Fuerteventura er nok mest kendt for sine langstrakte, lyse sandstrande. Men på øen er der også meget at foretage sig, hvis du kan lide sport, eventyr, bådture og at opleve naturen. Bestil direkte vi knapperne som er her ved siden af, eller læs vores inspirationstips først.

 • Sport & eventyr

  Sport & eventyr

  Meget på Fuerteventura drejer sig om hav og strande. Du kan vælge mellem flere forskellige katamaranture, tage på snorkeludflugt, prøve jetski eller tage på ubåds-safari. Vil du blive i land kan du cykle mountainbike sammen med en guide, der tager dig med gennem smuk natur via dale og små fiskerbyer.

 • Seværdigheder, natur & kultur

  Seværdigheder, natur & kultur

  Vil du opleve det bedste af Fuerteventura på én og samme dag, skal du vælge ørundturen. Foruden den lille by Betancuria med bygninger i kolonistil og den aztekerinspirerede kirke i Pájara, smager du på områdets gedeost på en gård. For dem der vil se flere kanariske øer, findes der dagsudflugter til både Gran Canaria og Lanzarote.

 • Bådture & relax

  Bådture & relax

  Forlad fastlandet og mærk vinden i dit hår. Om bord på en katamaran holder du udkig efter hvaler og delfiner som lever i de lune farvande omkring Fuerteventura. Hop i og svøm eller snorkel, eller læn dig tilbage og slap af på den skønne sejlads. Vælg mellem flere forskellige ture – til Papagayo-strandene eller den lille ø Isla de Lobos.

 • Shopping

  Shopping

  Slå to fluer med et smæk og tag med på en udflugt til Lanzarote. I den dejlige lystbådehavn Marina Rubicon i Playa Blanca er der mange butikker med tøj, sko og indretning. På det udendørs marked kan du købe kunst og lokalt håndarbejde. Et andet tip er at følge med til markedet i Corralejo, der sælger alt fra lokalproduceret ost til hjemmelavede smykker.