Costa Calma

Costa Calma betyder den rolige kyst og strækker sig helt ned til Jandia-halvøens sydlige spids. Kyststrækningen består af flere strande, der bindes sammen, når det er lavvandet.

Her findes der strande for enhver smag og alder. På den nordlige del er der børnevenlige strande, mens strandens sydlige del egner sig perfekt til at udøve forskellig slags vandsport, fx windsurfing eller kitesurfing.

Costa Calma ligger nær ved byen La Lajita. I baggrunden rejser de jordfarvede bjerge sig, som danner en smuk indramning sammen det turkisfarvede hav. Du vil lægge mærke til, at Costa Calmas landskab er meget grønt og frodigt sammenlignet med andre steder på øen, takket være kunstig vanding. Det betyder samtidig, at det aldrig er svært at finde skyggefulde steder, når varmen bliver for meget af det gode.

Hyggelige restauranter og barer

Langs med Costa Calma finder du et hav af hyggelige barer og restauranter. Prøv ægte, kanariske retter som for eksempel tortilla eller den kolde tomatsuppe gazpacho. Her er der også flere gode fiskerestauranter, der serverer dagsfrisk fisk.

Der ligger flere gode udflugtsmål i umiddelbar nærhed af Costa Calma, for eksempel den populære Sotavento-strand. Den 50 kilometer lange kystlinje er vært for CPU´s windsurfing-mesterskaber i juli-august måned.

En anden populær familieudflugt er til Fuerteventuras største dyre- og naturpark Oasis Park.